Duze LADA!
![]() ![]() ![]() |
Duze LADA!
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Andrei s-au cautat in draci si adresa de baza era Calea Grivitei linga cimitirul Sf Vineri. De atunci insa s-au descoperit alternative: Daewoo, sh, etc. Duze de Lada am si eu dar nu sint cele mai bune. Oricum mai bune ca cele originale.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Eu mi-am montat de SKODA 120 L, cumparate de la dezmembrari, dar pentru montaj le-am facut niste piulite din alama.Daca cineva vrea amanunte sa spuna si voi incerca sa fiu mai exact.
|
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mamaaaaaa ! Esti tare;
Ai inviat "mortul" exact dupa 1 an si 3 ore Chestia cu duzele face parte din copilaria "tuningului" nostru Nu se mai agita nimeni pe tema asta ; Dar oricum s-ar putea sa fii primul cu duze de Skoda ! Majoritatea avem de Lada sau Daewoo |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Va zic eu experienta mea cu duze de Lada... Am ridicat capota la -xxx grade si s-a rupt o duza pur si simplu. Traiasca deci duza de Lada (ma intreb, la rusi, unde cica e frig iarna, nu se ridica deloc capota??)
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Intreb si eu ca sa nu adorm la munca, dar nu cumva furtunele erau atirnate si nu prinse de capota.
Atunci e foarte probabil sa se rupa. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
|
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
costi |
![]()
|
tre' sa dai search si pe unul din posturi sint niste poze;
din cite imi aduc eu aminte sa trecea furtunele "prin capota" adica intre capota si dublura ei in acea zona, folosing gaurile din zona; |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
lasa-le naibii cum sint; la mine "atirna" din fabrica si nu am avut niciodata probleme;
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Diuzele de Cielo se potrivesc la Berlina ? sau trebuie sa largesti gaura aia ?
|
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mie imi plac diuzele de la megane II, alea ascunse sub tabla capotei asa, foarte discrete. Stie cineva unde pot gasi asa ceva, sau in genul ala?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am trecut si eu prin "febra" duzelor... din pacate 90% din modelel de pe la dezmembrari (inclusiv daewoo/opel) au gaura de alta forma nu numai diametru - si m-am linistit - nu am vrut sa gadil vopseaua si sa iasa apoi rugina...
deci tot duzele de Lada raman solutia cea mai simpla... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am duze de LGN, se potrivesc aporepe la fix, trebuie putin fortate ca sa intre.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cat au fost si de unde?
ms |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
30mii bucata, din targdul Vitan, de la Ovidiu.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Voi cautati duze de Lada si eu am schimbat duzele de la o Lada cu unele duble de la o camioneta si motorasul cu unul de la berlina ( cu flansa ).
This post has been edited by IRONICK: 13 Feb 2006, 13:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Solenta...duble...de origine, trebuie completat doar mai des nivelul de lichid
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
SYL |
![]()
|
Am avut de SLZ inainte, si deoarece au diametrul mare, forta jetului e f slaba. In plus au si aspect urat, sunt mult prea bombate.
In concluzie recomand pe cele de LGN, mai ales ca sunt la acelasi pret. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se pare sub nici o forma ca ar avea jetul slab,
Forma imi pare un avantaj cand am zapada pe capota ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vladila_ionut |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 February 06 ![]() |
ce duze de logan sau lada, mi-am luat eu unele din targ cam 10 RON am dat pe ele si nu sunt cu 2 jeturi ci imprastie apa pe toata suprafata parbrizului.Trebuiesc reglate si totul e OK.Plus ca apa care nu este stearsa de stergatoare, nu curge doarece sunt stropi foarte fini si nu curg, de aceea nu e nevoie sa mai poriniti odata stergatoarele ca sa stergeti ce curge.Singurul dezanvantaj este ca se goleste cam repede bidonul de apa iar din duze mia se prelinge un pic pe capota.Dar pe vreme nasola sau la munte undeva, atunci cand burniteaza si se depune pe parbriz dracia aia de namol este de vis cu duzele astea.Nu mai ca tre sa aveti si voi niste apa in plus ca sa completati in borcan.Vi le recomand cu mare caldura.Mi se pare ca si la Skoda este asa ceva, bine facute mai cu cap.....
Daca nu avem Skoda macar sa ne prefacem......... This post has been edited by vladila_ionut: 8 Mar 2006, 13:31 |
--------------------
dacia
supernova
- b-55-sef
|
|
madkat |
![]()
|
pune o poza te rog - sa stim si noi cum arata
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
SYL |
![]()
|
10 ron bucata sau perechea ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vladila_ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 February 06 ![]() |
perechea este 10 ron, eu am dat din greseala peste ele . Au un ambalaj albastru , daca tin bine minte le-am luat de la un stand mai din mijloc asa ca punct de reper....
Poze o sa pun, numia ca nu am mai luat masina zilele astea ca nu am cum sa merg la servici cu ea pt ca nu am unde sa parchez.Daa ...am sora sa o calaresca...... |
--------------------
dacia
supernova
- b-55-sef
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(SYL @ 11 Feb 2006, 00:58) nu trebuie fortate . Trebuie putin decupat la baza muchiei de ghidare si va intra cam asa : - introduci duza ( muchia de ghidaj de pe duza pe decupatura de ghidaj din capota ) . In pozitia asta duza este decalata cu -90 grade si ar stropii spre stanga masinii - rotesti duza sa stropeasca parbrizul - reglezi jetul folosind un bold In total OPERATIUNEA va dura maxim 5 minute ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
SYL |
![]()
|
De fapt si eu am decupat din ele, dar nu mult, asa cat intra putin fortat. Daca decupam prea mult riscam sa intre prea usor si apoi sa se miste la socuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
merg si duzele de pe logan dar trebuie putin pilite set 100.000 in vitan
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:47 |