Esapamentul zornaie, garnitura dintre motor și eșapament?
![]() ![]() ![]() |
Esapamentul zornaie, garnitura dintre motor și eșapament?
constructorul99 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|||
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Poate vibreaza "aparatorile" esapamentului.
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am avut o problema de genul asta : esapamentul are niste foite de aluminiu, scuturi sau carenaje termice le zice. Unul dintre suruburile de fixare se slabise si facea un zgomot foarte nasol, in special cu motorul subturat, cand cresc vibratiile. S-a rezolvat in 5 minute la Service.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu dati cu pietre daca aberez: am vazut mai demult o toba desfacuta de la o masina mai veche si avea in ea mai multe bilute de dimensiuni mici. nu bag mana in foc oricum..dar daca la logan exista asa ceva s-ar putea sa se auda de la asta. Am si un logan 1.6 si la masina aia se aude finala destul de tare, dar asta doar cand stai afara in spatele ei.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
e de la site.
Si a mea face la fel. Ori sitele ori folia de aluminiu. Cred ca totusi sitele ca se aude inauntrul tobei. ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
constructorul99 |
![]()
|
citi km ai tu?crezi ca este normal sa faca asa?
eu nu prea cred ca e in regula.si tot se aduna defecte! |
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
70% gluma, restul serios.
Daca ti-a bagat cineva niste span pe teava? Asa... un "prieten". Pe vremuri, asta era cel mai ieftin tuning. O mina de span in toba, si ragea roaba frumos. |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
LLAURENTIUU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 March 06 ![]() |
am avut si io probleme cu zornaitul de care zici.
am fost la service de doua ori si ultima oara si-au dat seama ca masina a iesit din fabrica fara garnitura la imbinarea dintre motor si teava de esapament. Au pus o garnitura si problema s-a rezolvat Am scapat de stres ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- b33gdi
|
|
constructorul99 |
![]() ![]()
|
am fost azi la service cu ea si cica este normal sa faca asa la deccelerare.curioase masini loganurile astea,cred ca fiecare logan rezerva noi si noi probleme.ar trebui sa interzica U.E. romanilor sa fabrice autoturisme.
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Pai tu nu stiai ca e normal? Cum poti sa-i stresezi pe mecanici cu astfel de probleme? Ce, nu "e" si ei oameni?
![]() Cred ca o sa-mi iau un mp3 player de ala de poti sa-l folosesti si ca reportofon, ca sa-i inregistrez pe mecanici de fiecare data cand spun ca "e normal dom'le, asa face toate". Nu de alta, dar ma intreb daca e ceva anormal la masinile astea? |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Unde zornaie esapamentul? Ca daca zornaie prin zona centrala, pe langa podul pedalier e posibil sa zornaie niste bucati de ceramica din catalizator.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
constructorul99 |
![]() ![]()
|
zornaie finala.dupa mine cred ca este miscarea sitelor.toba e turceasca
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
|
|
enemiki |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 December 06 ![]() |
![]() |
--------------------
logan
logan
2006 ambiance
- GL 06 MEI
|
|
enemiki |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 December 06 ![]() |
si la mine zornaie esapamentul.am inteles ca este dintr-o singura bucata.ati schimbat pana acum careva teava?cat costa?
|
--------------------
logan
logan
2006 ambiance
- GL 06 MEI
|
|
contLord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
Am si eu acceasi problema cu zornaiala in esapament. La inceput o auzeam mai mult in partea din spate chiar langa evacuare, am inceput apoi sa o aud mai central si spre final o auzeam in toata lungimea tobei La revizia de 110 000km i-am prezentat mecanicului problema, numai ca era zgomot destul de mare prin service si nu prea auzea ala ![]() Am observat ca zornaie mai puternic dupa ce motorul e utilizat o perioada mai indelungata, zgomotul se aude numai cand ma oprresc, stationez sau plec de loc. Aia e ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
laurentiu ,eu cred ca ai fost fraierit oleak,nu mult, cum adica sa nu aiba garnitura de etansare?tu iti imagiezi ce zgomot putea sa faca saracu motor?oricum faza e consumata te-au luat de fraier si ti-au bagat pe gat o garnitura si totusi mai scoate acel zgomot?
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca si citeste parerea ta, dat fiind ca nu a mai intrat pe aici de vreo 3 ani...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
multumesc ca m-ai atentionat klaus,chiar nu am dat importanta
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
sacallul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 May 07 ![]() |
am si eu o problema cu esapamentul. Atunci cand opresc motorul, se aude un clantanit, exact ca acela facut de aerul conditionat in mers. Faza se repeta de cateva ori pana se raceste motorul. Acest zgomot se aude si la drum lung, atunci cand masina ramane la relanti.
|
--------------------
DACIA
LOGAN - LAUREAT
2006, 1,5 DCI
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
nu or fi piesele care se contracta?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu tot asta banuiesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:25 |