Microsoft Word, O intrebare...
![]() ![]() ![]() |
Microsoft Word, O intrebare...
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.577 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, poate cauti un convertor mcd to rtf? E doar o idee...
Si eu am facut aceaiasi treaba la un proiect, dar pentru a mari numarul de pagini am folosit spacebarul. Foarte eficiente sunt si page-breakurile, care fac si textul mai usor de citit. La ctrl+A nu se selecteaza si desenele? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Totul se face cu munca, asa ca baga mare la redimensionat desenele unul cate unul. Bafta.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
De ce nu ai folosit Microsoft Equation din Word? (din meniu Insert>Object)
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
unul cite unul, din pacate !
dar cum naiba n-are suficiente pagini ![]() si apoi, daca fisiere mathcad au fost salvate rich text format, de ce le-ai inserat ca imagini ? This post has been edited by ache2: 22 May 2006, 08:24 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 May 2006, 07:45) Foarte eficiente sunt si page-breakurile, care fac si textul mai usor de citit. La ctrl+A nu se selecteaza si desenele? Ce-s alea speed breake-uri? La ctrl+A (select all) ia numai textul scris in Word. ![]() QUOTE(SilviuB @ 22 May 2006, 08:16) ![]() QUOTE(BAC @ 22 May 2006, 09:13) Pentru ce? Pentru partea de calcul? N-aveam cum, deja aveam o baza in Mathcad... QUOTE(ache2 @ 22 May 2006, 09:21) Pai crezi ca l-am rugat eu? La salvarea ca rich text format a fisiereleor Mathcad, fiecare linie de calcul apare automat ca imagine in Word... ![]() Edit: nu stiu, intreb, e primul proiect pe care-l fac la calculator... Si m-a lovit o alta idee pt a-mi iesi pagini mai multe si daca ar fi aplicabila m-ar scapa de toata bataia asta de cap cu dimensiunea caracterelor... La printare (n-am imprimanta ca sa pot verifica), nu exista vreo optiune de "zoom"? Sper ca ma intelegeti... Ii dau un 120% din dimensiunea pe care-o am acum si ar trebui sa iasa mai mare... ![]() This post has been edited by Muttley: 22 May 2006, 12:32 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 22 May 2006, 13:26) Ce-s alea speed breake-uri? Era vorba de page-break-uri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() ![]() Si sa mai spuneti ca NFS nu provoaca traume!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
eventual incerci sa lasi fontul de 10 si maresti spatierea dintre randuri
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.577 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Insert>break>pagebreak Si dupa acel punct incepe ca prin magie o pagina noua. Eu asa fac de obicei.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
Am incercat solutiile propuse aici si sunt multumit...
La marimea caracterelor am pus 11. Secventele de provenienta mathcad au ramas la dimensiunea 10 dar diferenta desi este vizibila nu este deranjanta. Am crescut spatierea dintre randuri la 1.5. Am folosit functia aia cu page break. Numarul paginilor aproape s-a dublat! ![]() Multumesc pt sfaturi! Topic closed. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am sa enunt o ipoteza si apoi o sa incerc sa dau o rezolvare:
Cred ca Mathcad to .rtf face un export de poze cu text. Tu vrei ca textul din respectivele desene sa fie cu fontul (mai mare) pe care te-ai decis sa il folosesti in proiect. Banuiesc de asemenea ca marimea implicita a fontului in Word-ul tau este de 10. Daca toate cele de mai sus sunt corecte incerc sa dau si variante de rezolvari: 1. Mathcad-ul sa aiba anumite setari de export (asta ar fi easy: le-ai exporta din nou si ai modifica setarile exportului). 2. Mathcad-ul nu are setari de export. Aici pe mine ma duce mintea ca va incerca sa foloseasca setarile implicite ale Word-ului in speta formatarea din Normal.dot. In cazul acesta ai putea incerca urmatorul lucru: - deschizi word-ul fara nici un fisier in el - accesezi Format -> Styles & Formatting - in partea dreapta a ecranului iti vor apare stilurile implicite ale Wordului (in speta celebrul Normal.dot). - pt stilul Normal se da click pe sagetica care apare in dreapta lui la mouse over si se selecteaza Modify - la font size se selecteaza noua marime a fontului - se bifeaza Add to template si se da ok - se inchide Wordul si se reface exportul din Mathcad |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:12 |