probleme servodirectie
![]() ![]() ![]() |
probleme servodirectie
catartw |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.6 MPI
laureat 2005
- B46ZAY
|
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
s-a mai scris, da search.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
catartw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 April 06 ![]() |
imi pare foarte rau ca sunt stresant dar am cautat si nu am gasit (ieri am cautat)
|
--------------------
dacia
logan 1.6 MPI
laureat 2005
- B46ZAY
|
|
gpgabi2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 1 December 05 From: Craiova ![]() |
Aceasi problema o am si eu de o saptamana, la virarea pe loc stg. sau dr. la sfarsit de cursa tremura volanu de zici ca se rupe. Mentionez ca am un 1.5 dci cu directie electohidraulica. Prima mea banuiala ar fi lipsa lichidului hidraulic.
@mihail75 vrei sa ne luminezi sai sa ne spui si noua unde s-a mai scris ca nu gasesc. |
--------------------
- Dacia Logan -
Laureate 1.5dCI
Dec. 2005
- DJ 07 XXX Realitatea este o iluzie creata de lipsa de alcool
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce,dar butonul Cauta face minuni......i-a incearca aici si vezi ce zice......
ps..bodoc a fost mai iute... ![]() This post has been edited by ICET: 23 May 2006, 21:38 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
E concurs si eu nu stiu?
![]() Adevarul este ca pe topicul asta nu s-a mai scris de mult. Fault ![]() This post has been edited by BodoC: 23 May 2006, 21:45 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17418&hl=
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28705&hl= una cu mai putina legatura, dar stiu si eu, poate ajuta... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=30984&hl= PS: na, ca se grabi ICET si BodoC ![]() Deci aici se inchide. A se discuta pe topicul mentionat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:27 |