Aeroterma bord CN
![]() ![]() ![]() |
Aeroterma bord CN
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai sunt mai multe marimi de capsule in acelasi bord. scoate-o si tu pe a ta si du-te cu ea la mag. oricum, cel mai probabil ai nevoie de aia mica (sunt 2 mici care dirijeaza aerul una la parbriz si una in fata, si una mare, pe care eu nu am vazut-o inca ... e pitita bine)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
SerbanRo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 February 04 ![]() |
In cazul in care nu ai elucidat inca misterul capsulelor din bordul CN... daca scoti cutia torpedo si iti bagi mana putin spre stanga cam la nivelul scrumierei ai sa gasesti capsula vacumatica (din aia mica) care dirijeaza aerul la parbriz sau in fata. Tot cam in aceeasi zona mai spre parbriz mai exista o capsula (din aia mica) care inca n-am reusit sa imi dau seama la ce foloseste. Capsula mai mare este cea care dirijeaza aerul la picioare si are doua intrari pentru furtunele de vacuum fiind localizata aproximativ in zona din spatele brichetei si ai acces la ea daca scoti cochilia inferioara a volanului. Nu demult le-am schimbat si eu... 300.000 bucata.
|
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
SerbanRo, cica aia ar fi pt recirculare :shock:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
as vrea sa pun un bord de cn pe o dacie 1300, la ce bani cu aproximatie as gasi bordul fara nimic pe el (as vrea nou) si ceasuri , aeroterma si ce mai intra la mana a doua... stie careva preturi?
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ULTIMUL model de bord CD fara nimic pe el , eu am dat 2 mil, cu totul de duce 3, 3 si ceva... La aeroterma e mai complicat adika...ea costa in jur de 2 500 000, dar iti mai trebuie anumite furtunele care costa mult si ajunge si aia pe la 4 mil..
Speri ca ai ceasuri dinastea normale..ca altfel..... ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca e topic complet si foarte bine documentat la Tutoriale. Daca la capsula ai ajuns dupa ce ai dat jos torpedoul este capsula mica. Capsula mare este in stanga consolei centrale si ajunci la ea pe sub bord.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Am rezolvat problema aerotermei pana la urma. Acuma am o alta problema. Stiti ca atunci cand dati de pe geam pe ultima pozitie din dreapta, se aude cum schimba tijele alea si cum se deschide capacul ala de la aeroterma din fata. Ei, la mine, cateodata mi se aude chestia asta in mers. Nu stiu care ar putea fi cauza. Voi ce ziceti??????
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Se aude, se aude, ok - dar circuitul de aer functioneaza cum trebuie sau nu?
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Cum adk circuitul de aer functioneaza cum trebuie? Te referi daca vacumurile is puse toate la locul lor?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE Cum adk circuitul de aer functioneaza cum trebuie? Te referi daca vacumurile is puse toate la locul lor? Nu. Intrebam daca aerul circula cum trebuie, conform manetei de selectare (sus, sus/jos, jos, jos/fata, fata) |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Atentie! Daca vrei sa nu ai belele cu aceste capsule, obligatoriu verifica capsula (clapeta) unisens, aflata intre grup si servofrina, are rol de a opri vaporii de benzina aruncati la un rateu de motor. Cauciucul capsulelor nu rezista la produse petroliere.
- O plansa bord CN costa 12.000.000 lei - Echipata complet Sic ! |
-------------------- Kox
|
|
adumitrachy |
![]()
|
De schimbat imi schimba perfect.Nu am probleme.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:06 |