huruie cand pun frana
![]() ![]() ![]() |
huruie cand pun frana
mihaitacudacia |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 1987 sa fiti sanatosi si sa va mearga Dacia
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
placutele de frana . asta clar . dar s-ar putea sa mai fie si discurile
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sau rulmentii...Mie imi cam huruie masina cand merg drept, cand iau curba la stanga dispare huruiala, cand iau curba la dreapta, creste huruiala
:cya: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
schimba intai placutzele si vezi daca mai apare problema.si mie mi s-a intamplat acelasi lucru.cand puneam frana ziceai ca se opreshte trenul in gara.si placutzele erau destul de noi.daca persista arunca o geana si pe la rulmentzi.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De huruit mai au si tamburii prostul obicei. Vezi sa verifici daca garniturile de ferodo nu s-au tocit prea mult.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Rew |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate sa huruie de la vreo pietricica prinsa undeva intre placuta si disc? Mie imi huruia ca dracu, de ziceam ca e fier pe fier. Am desfacut si m-am uitat, placutele erau bine-merci nici la jumate, dar cred ca pietricica, sau ce-o fi fost, a sarit de acolo cind am dat jos etrierul. Am pus placute noi, ca tot era desfacut si merge.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2000
- B 04
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
huruitu poate fi de la placute,vezi sa nu fie dalea facute la [coltu strazi cu pilitura de fier]poti avea rulmenti uzeti sau sparti,ai grija ca daca sunt sprti se pot bloca an fiecare moment.al poti mai avea huruitu si de la planetare daca nu au veselina sau au burdufurile aparte si a intrat mizerie.
|
-------------------- |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
si eu inclin sa cred ca huruiala este in primul rand de la rulmenti; cand i-ai schimbat ultima oara?
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
chiar ar trebui sa verifici rulmentii
mie imi fluiera la greu pe viraje din cauza unui rulment uzat |
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
mihaitacudacia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc tuturor pentru sugestii. Problema era la placutele de la etrier. Le-am schimbat si problema s-a rezolvat. Placutele de frana sunt bune, inca.
Multumesc. |
--------------------
Dacia 1310 1987 sa fiti sanatosi si sa va mearga Dacia
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
nu ca n-as crede ca au fost de vina dar cum ar putea sa induca huruit la franare sau la curbe placutele de la etrier?
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca s-au spus destule, omul si-a rezolvat problema, asa ca rog un moderator sa inchida topicul !!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
dacia deobicei huruie din toate [oasele]
![]() |
-------------------- |
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Planetarele bateau (de fapt aia din dreapta, putin in curbe). Dar rulmentii huruiau si daca ii invarteai in mana, desi nu aveau nici cel mai mic joc (deh...piese frantuzesti de 27 de ani, nu gunoaie romanesti). Concluzii: schimbat rulmentii si inversat planetare. E liniste acum.
Deci probabil si la tine, rulmentii sunt de vina. Acuma nu o sa fac ca alti "experti" in datu cu parerea si daca eu am avut problema asta si simpotomenel astea sa iti zic ca si tu SIGUR ai aceasta problema. Dar daca rulmentii au deja o varsta, atunci e foarte posibil. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:45 |