Directie, ce fac?!
![]() ![]() ![]() |
Directie, ce fac?!
Ronnie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai probabil: geometria -> du-te si verific-o (la Razoare sunt niste meseriasi, multa lume ii lauda)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE :shock: recunosc iis incepator in probleme d'ale mashinii (DACIA ![]() ![]() Astept sfaturi k ma dispera treaba asta!! Mergi le service si cere VERIFICAREA GEOMETRIEI !... dupa aceea mai vorbim... indreptarea volanului prin repozitionare poate doar corecta cazul in care acesta a ajuns intr-o pozitie gresita dupa o alta interventie (de exemplu schimbare ax inferior). |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ronnie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 04 From: Bucuresti ![]() |
multzam...asta o sa fac! Orientativ cam cat costa o geometrie?! , eu inca o mai am in garantie dar nu cred ca acopera...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE la Razoare sunt niste meseriasi, multa lume ii lauda La Razoare pe stinga sau pe dreapta ????? :roll: Da si tu o descriere completa a locului si cum ajungi acolo, ce naiba e asa de greu ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE multzam...asta o sa fac! Orientativ cam cat costa o geometrie?! , eu inca o mai am in garantie dar nu cred ca acopera... BA ACOPERA!.... daca nu vor, ameninta-i cu reclamatie la OPC si Vocea Clientului... pentru ca tu reclami un potential defect si diagnoza a gratis! ... doar daca tu ceri o diagnoza pentru ca "asa vrei tu"... fara motiv, doar atunci e cu bani in perioada de garantie! deci tu reclami un defect!.... si insisti la iti dea listingul cu rezultatul testului de geometrie!.... dca zic ca nu se poate remedia, insisti sa SCRIE asta pe foaia de incident! si sa-ti dea copie |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ronnie |
![]()
|
AHA!!...asa o sa fac, ma duc maine peste ei cu scandal...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|
Ronnie |
![]()
|
de fapt, daca ma gandesc mai mult e LOGIC...ma duc cu un defect la ei, iar constatarea acestuia (geometrie) nu are sens sa o achit eu din moment ce masina e in garantie....eu cred ca la ashtia treb' sa te duci cu DEX'u sa le explici ce inseamna GARANTIE!!. Merci mult AL....va anunt daca am rezolvat ceva.. :wink:
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|
AL |
![]()
|
QUOTE de fapt, daca ma gandesc mai mult e LOGIC...ma duc cu un defect la ei, iar constatarea acestuia (geometrie) nu are sens sa o achit eu din moment ce masina e in garantie....eu cred ca la ashtia treb' sa te duci cu DEX'u sa le explici ce inseamna GARANTIE!!. Merci mult AL....va anunt daca am rezolvat ceva.. :wink: NU cu DEX-ul ci cu HG nr. 394/1995.... daca iti zic ca a fost abrogata de o lege recenta, sa le explici ca abrogarea intra in vigoare de abia in 2007... ca asa scrie in legea aia!... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE la Razoare sunt niste meseriasi, multa lume ii lauda La Razoare pe stinga sau pe dreapta ????? :roll: Da si tu o descriere completa a locului si cum ajungi acolo, ce naiba e asa de greu ? sorry :oops: , dar acum cred ca e tarziu, ca oricum problema omului trebuie sa se rezolve pe garantie. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gizaz...da' poate vrea un amarit care nu mai e in garantie si care poate ca plinge dupa geometriile facute de diversi maimutoi, prin diverse service-uri dotate ca-n mezozoic.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, du-te pe Fundeni. E pe acolo o vulcanizare care face de toate, inclusiv geometrii. E pe dreapta cum vii dinspre Colentina spre Pantelimon, imediat dupa cele 2 benzinarii (Shell si Mol). Eu am fost tare incantat de ei si numai acolo imi fac echilibrarile, indreptarile de jante (deh, merg prin Bucuresti) si geometria.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Ronnie |
![]()
|
AM REZOLVAT'O FRATILOR...LA LATIN EFE DACIA, au bagat'o la garantie shi i'au facut geometria...m'am inteles f bine cu tipu de acolo!!..multzam de sfaturi...
Editat de moderator!!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:38 |