Garantie pana in Mai
![]() ![]() ![]() |
Garantie pana in Mai
Ronnie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-a crapat caloriferul la vreo doua saptamani dupa ce a sarit garantia... Ce naiba sa mai spun? Cum ti-o fi norocul...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Zi mersi ca nu ti-a crapat, poate ai nimerit unul bun. Uitate pe la Jurnale sa vezi scoruri la radiatoare sparte pe o masina.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu mai exista Jurnale :wink:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da stiu da m-a luat gura pe dinainte si cind am dat sa-l editez mi-a tot cazut Forum-ul.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ronnie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea are legatura, insa ati auzit reclama aia la radio la "actiunea REMAT"? Cica: "aaaa, radiatorul curge, amortizoarele troncane... aaa, e buna... de aruncat. Preda masina ta la fier vechi si noi iti dam 300 euro pt o Dacie noua". Pai stai nene nitel, adica daca eu o iau de noua, dau 6000 de euro pe ea, dupa o luna imi curge radiatorul, actuatoarele fac figuri, ma duc naibii la REMAT si o dau pentru 300 de euro ca sa intru iar in joc.
Eu unul nu pomeneam nimic de radiatoare in reclama, ca orice DSN-ist o sa-i injure de mama printre dinti... |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:27 |