Scartait...din toate incheieturile
![]() ![]() ![]() |
Scartait...din toate incheieturile
nino |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 10 October 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
:roll: :roll:
Ciudat tare de tot. Recomand calduros sa dai jos rotile sa verifici placute, daca etrierele stau bine...la mine un suport e putin deplasat in exterios, dar in ultima vreme nu prea mai creaza probleme. So, daca nu te stii....repede la mecanic. :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Inclin sa cred ca-ti atinge janta etrierul , mi s-a intamplat si mie , e foarte ciudat zgomotul ca mai ales parca nu se aude de la roata ci parca bate ceva puternic in caroserie
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Rotile nu tre sa se incalzeasca. Desfa ambele etriere si verifica sa nu fie cilindrii blocati. Daca scartie cand franezi tre sa verifici placutele de frana (uzura, proaste din fabricatie,poate au prins o piatra). Daca tot ridici masina pe cric trage si de roti ca sa verifici eventualele jocuri (rulmeti, bucsi, pivoti).
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
nino, ce spui tu in privinta scartaitului si incalzitului se datoreaza blocarii partiale a pistonaselor in etrier. Cauza e simpla. Se rupe burduful ala de protectie de pe piston, intra mizerie, apoi in combinatie cu lichidul de frana se face ca o pasta ce impiedica miscarea libera in etrier. Scoate pistoanele, curata-le suprafata cu o bucatica de lemn, sterge bine cu o carpa interiorul etrierului. Atentie, cand montezi la loc pistonul, sa ai cumparat burduf nou!
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
io zic sati faci o revizie generala.
![]() |
-------------------- |
|
nino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 10 October 03 ![]() |
Am fost in service azi-dimineata si iata care erau problemele:
- un tachet directie stanga+cateva saibe, care au rezolvat un tacanit (nu ala dintre volan si spatarul scaunului... ![]() - rulmentii pe fata; - garnituri etriere; - aerisire frane+schimbat placute. Alaturi am schimbat si uleiul la CV, reglat joc culbutori+aprindere. Total=1,2 mil. ROL.O fi mult, o fi putin, nu stiu, dar acum mai trebuie sa vad ce e cu directia (n-am mai avut timp sa stau, serviciul preseaza...).Multumesc celor care m-au sfatuit. |
-------------------- |
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
te sfatuiesc si eu ceva.zici ca volanul nu mai revine la loc.in general casetele de directzie nu se repara ci se inlocuiesc.e super nasol sa nu -tzi revina volanul la loc.plus ca rishti destul de mult sa mergi cu el asa ca nu potzi sti cand te lasa.mai stai pe putzin pe janta,ia-tzi o caseta de directzie noua si dupa aia mergi fara frica.cu directzia si cu franele in general nu prea se joaca.
|
-------------------- |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
probabil ca ti-au bagat o saiba sub piston ca sa mai ia din joc si sa apese mai bine angrenajul; in scurt timp va reapare "usurinta" manevrarii volanului, revenirea lui dar si jocul in angrenaje; solutia (radicala)?
QUOTE casetele de directzie nu se repara ci se inlocuiesc. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
cumpara alta.
![]() |
-------------------- |
|
Vemanis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 February 04 ![]() |
Da asa e schima-l rapid cu unul nou!
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2009 Sunt cel care impinge scara!
|
|
tyka |
![]()
|
fati o revizie generala.
![]() ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:25 |