Fasait la frane
![]() ![]() ![]() |
Fasait la frane
bogdan_i |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic ca e membrana servofrinei, dar habar n-am daca servofrina de Dacia e demontabila; eu am schimbat servofrina pe Lada 1500 si aia e capsulata, a trebuit sa cumpar toata servofrina pentru minunea de membrana.
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
2 posibilitati (asta daca zici ca ai verificat tot ce ai scris mai sus, inclusiv furtunul de la servo si "mufa" aia alba de plastic care intra in servofrana):
1. daca ai bord CN, comanda aerului se face cu vacuum care se ia dintr-un T inainte de intrarea in servo. Acolo este si o supapa mica. S-ar putea sa ai probleme p'acolo. 2. daca 1 pica, atunci ai membrana sparta. NU SE INLOCUIESTE (si chiar daca s-ar putea, nu e deloc recomandat). Deci, schimba servo !!! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
eu cand am avut membrana sparta, tragea aer fals, motorul facea ca dracu... cand franam, franam de tot... se oprea si motor si tot...oricat de putin apasam pe pedala...
si mie mi-a recomandat toata lumea sa nu inlocuiesc membrana ci sa cumpar servo cu totul.. e vreo 500k... inca n-am aflat de ce trebuie schimbata toata servo daca se poate inlocui doar membrana... inainte, cea veche nu fasaia deloc.. de cand am pus-o pe asta noua fasaie destul de tare... la inceput a fasait si mai tare... acum tot tare dar mai rezonabil... |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
GabiS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 February 04 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Nu se schimba ptr. ca e foarte greu de desfacut si facut la loc, iar membrana aia oricum se duce destul de greu, mai degraba sa fie una dintre alea mici. Daca as mai umbla la o servo, as schimba decat garnitura aia mica, de afara, ptr. care nu trebuie sa desfaci porcaria aia de servo.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:25 |