E careva din Iasi?
![]() ![]() ![]() |
E careva din Iasi?
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Sint mai multi care citesc des forumul celalalt, eu (laur), alin 1, dan (care are nr. de Bucuresti) si mai erau citiva. Ne-am si intilnit de 2 ori, am avut oaspete de seama pe dl. Liviu in persoana!
Singurul service autorizat de dacia pt. garantii in Iasi este SAD Iasi, si e de kkt. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Eu imi faceam cand aveam masina in garantie la CZAD Piatra-Neamt.Am vazut aici si taximetristi din Iasi .
Care e forumul "celalalt"? |
-------------------- |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Celalalt forum este http://members2.boardhost.com/daciasupernova/
Si e f. fain, eu il frecventez de vre-o 9 luni. ma mir ca citindu-l pe asta nu ai vazut vre-o referire la alalalt. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Si eu tot din Iasi si destul de frecvent pe forum. Timp de intalniri 'efectiv' nu am, ca muncesc 6 din 7, 10 ore, dar informatiile de la colegii de dsn sunt mereu atractive. Ne intalnim cu siguranta in trafic, asa ca ne putem face faruri... poate raspunde careva!
Service de calitate la un pret neexagerat (dupa parerea mea!) este cel de la Open Service, de langa Coca-Cola - 4,2 euro ora de manopera si, in plus, fac treaba ca pentru Skoda. Din pacate nu mai fac garantii, renuntand la parteneriatul cu Pitestiul, ca dealer Dacia. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 02:52 |