La franare tremura volanul
![]() ![]() ![]() |
La franare tremura volanul
Consty |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Cu stima,
Consty |
|||
xix1319 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 25 February 04 ![]() |
La mine tremura datorita santurilor de pe discuri,nu trebuie sa fie neaparat ovalizate.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai discurile valurite! E materialul prost si trebuie sa ai mare grija cum mergi cu masina (sa nu dai in balti dupa ce frinezi, etc.). Eu imi luasem niste discuri BOSCH dar nu le-am mai schimbat, le-am alezat pe alea de pe masina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
e ovalizat. schimbal.
![]() |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
ovalizat si cu santuri. Schimbarea (si cauta de alea albastre) :wink: Si schimba si placutele + garniturile la etrier. Asta asa, preventiv
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cu ce e mai bune alea albastre?
|
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
Consty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ovalizat si cu santuri. Schimbarea (si cauta de alea albastre) :wink: Si schimba si placutele + garniturile la etrier. Asta asa, preventiv ![]() Păi d-alea albastre am pus data trecută... |
-------------------- Cu stima,
Consty |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE Păi d-alea albastre am pus data trecută... Si scria pe ele "Origine Dacia" sau "Nemurirea SRL"? Stiu ca sint albastre facute in garaj, care sint aproape la jumate din pretul celor de uzina, dar cu alea si tu esti mai aproape de D-zeu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
asa o fi..si eu am pus albastre..deocadata e ok si are peste 10000
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
pune discuri albastre si dale gauri.
![]() ![]() |
-------------------- |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
sa le faca ventilate???pe bune:)))?
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
paulp |
![]()
|
n-ai inteles: DALE cu gauri
![]() ![]() Dale = bucati de ciment care se pun la cavouri |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragos763 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 30 March 04 From: Ploiesti ![]() |
Itzi zice mosu ca stie prea bine. Discurile sint singura cauza pentru tremuratul asta. O sa cumperi discuri pina o sa dai faliment. Asa ca mai bine il dai jos il iei in brate si te duci cu al la un meserias strungar sa ti-l indrepte si pe urma poti sa-i dai talpa...Ar mai putea fi o chestie: sa ti se blocheze foarte usor etrierul cind frinezi (in sensul in care se blocheaza si se deblocheaza la fel de repede) dar deobicei face un zgomot ca o trosnitura.
Oricum ai grija ca se incinge mult mai repede si mai mult asa si sa nu ramai fara vaselina la rulmenti ca dai de alta belea... Pina iti rezolvi problema frineaza din timp si in trepte. |
-------------------- Da-mi benzina si sosea si v-am spus la toti PA!!
|
|
stoian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 March 04 ![]() |
Sunt discurile dar verifica si jocul la etrierte .Placutile de siguranta sa nu fie uzate
.Verifica si directia sigur ai probleme . |
-------------------- ryp
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Discurile sunt de vina. Daca iei altele noi dupa ceva timp iti fac la fel (se ovalizeaza). Rectifica-le pe cele care le ai (daca-ti mai permite grosimea), o sa se ovalizeze mult mai greu decat unele noi.
Eventual fa apoi si o echilibrare. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
by the way, de rectificat pe unde???
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
whitesorcerer12, vezi ca e un anunt la bursa cu un nene care strunjeste/frezeaza. Dai discurile jos si te duci cu ele-n mina la domnia sa (asta daca nu stii tu vreun strungar/frezor)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sufar de o problema similara. Cand pun frana nu-mi tremura volanul insa masina vibreaza de zici ca trec peste denivelari si face si un zgomot sacadat. In schimb daca franez si las volanul din mana masina merge drept, vibreaza, dar nu trage in nici o parte. De la ce sa fie? Tot discurile?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Intai localizeaza sursa zgomotului. Eu shi manualul de mecanica banuim ca e de la tamburi.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:33 |