Apa in interior
![]() ![]() ![]() |
Apa in interior
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cauta pe la tutoriale ... ai sa te minunezi prin cate locuri poate sa iti intre H2O inauntru
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
"Mastic pe la geam" !!! ????? Io cred ca le dedeam foc daca faceau asa ceva . Intradevar poate sa intre apa prin nenumarate locuri dar cred ca nu te-ai dus cu masina unde trebuie . Mai ramanea sa puna niste leucoplast .... si gata .Parerea mea e ca tu nu trebuie sa faci nimic .Te duci din nou la service la garantie si sa rezolve ei. Din cate am avazut la DSN-urile noi problema apare din cauza chederelor prost puse.
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
chestia cu masticul am vazut-o si eu la un prieten. cica s-ar fi dus la un garaj si i-a bagat cineva de acolo cu un pistol mastic de jur imprejurul geamului pe sub marginea chederului!!! nu-mi vine sa cred la cate fac economie astia de la dacia.
ar trebui sa dea si ei optional un pachet: - lumina portbagaj - mastic pe la geamuri - plafoniera sofer - cheder in dreptul compartimentului aerotermei - aparatori de noroi - relee lumini - ... - ... ar mai fi o groaza, dar macar ca un pachet de optionale sa fie posibil!!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- ---
|
|
![]()
|
|
draga berkut
cam asa este cum spui tu dar decat sa ma duc cinestieunde si sa pierd o zi prin serviceuri , as fi incercat eu sa rezolv, numai ca nu prea stiu pe unde sa ma uit Sorin |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Va zic sa fiti atenti la ce silicon puneti pe masina! (silicoanele sunt cele la tuburi si se pun cu pistol special).
Pentru auto trebuie pus silicon NEACETIC. Cel acetic ataca vopseaua. Singurul pe care il stiu este Elast-o-Rub de la Den Braven. Vedeti de mai sunt si altele. Fiti Vigilenti |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Berkut, mi-ai citit gandurile.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
dupa 1 an juma' a inceput sa-mi intre si mie apa cand ploua in stanga fata sub volan(in fata pedalierului). Pana acum nu am avut nici o problema insa acum 2-3 saptamani am schimbat la service caloriferul(care era spart) si cred ca nu mi-au pus bordul la loc cum trebuie. Habar n-am ce pot face.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 19:20 |