Filtru Polen pe SN?
![]() ![]() ![]() |
Filtru Polen pe SN?
sharky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- bc-49-eli
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
NU. Doar SLZ cu aer conditionat au filtru de polen. In rest, DSN si LGN nu au asa ceva.
PS. Iti poti face tu, eu spre exemplu am pus un filtru de hota pe unde intra aerul in climatizare. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io am pus un filtru acolo, da intr-o luna s-a facut negru si l-am scos. Cand am timp pun iar.
E bun ca nu-ti mai intra frunze si alte balarii. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pt frunze, fulgi de plopi si alte din astea e de ajuns o plasa de sarma (ma refer la plasa de sarma cum e cea de tantari, sa nu se inteleaga plasa din aceea cum se pune la grila de la radiator). La Nova am avut plasa de sarma, nu am avut pb cu frunze sau alte "minuniu" in instalatai de climatizare, dar praf intra, mai ales ca trebuia sa merg cu geamul deschis neavand AC; oricum si la Nova pusesem filtru de hota (cu cateva luni inainte sa o vand
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
si totusi pt cei neinitiati , cum se prezinta filtrul asta de polen si cum este montat de ex la solenza
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
SYL |
![]()
|
Vezi ca e la Tutoriale un topic despre schimbarea filtrului de polen la SLZ.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:54 |