Vi se pare normal?
![]() ![]() ![]() |
Vi se pare normal?
AC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai discutat. Se pare ca nu pricepe domn'le
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
AC, stai linistit, asa a fost intotdeauna. Astia-s oamenii.
Oricum discutia e mai mult de cafenea asa ca poftiti acolo, va rog ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Daca e de cafenea ... atunci poftim la multumiri ...
Multumesc pentru tot !!! Numai cu ajutorul vostru am reusit sa rezolv mica mea problema. Acum este mult mai bine. Nu numai ca ma simt, dar chiar sunt mult mai curat si mai uscat !!! |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
luxcor, pacat ca n-ai inteles nimic din mesaj! Nu era vorba de inaltzare de ode si multzumiri. Eu am scris:
QUOTE \"am reusit sa rezolv problema X, cauza era Y\". Cred ca de rezultatele acestor discutii ar trebui sa trebui sa beneficiem cu totii, nu? Ideea era ca daca 100 de oameni isi dau cu parerea este normal ca cel ce a cerut sfatul sa scrie care era problema, in felul asta SI ALTII SA STIE UNDE SA CAUTE DEFECTUL SI SA-SI REZOLVE TREABA! Ar fi bine sa citesti mai atent mesajele postate pe aici, ce zici? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Eu glumeam si tu te-ai suparat !!!
Imi pare sincer rau ... si promit ca pe viitor voi citi mult mai atent mesajele postate de alti useri ... OK |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:02 |