Manete, semnalizari,volan de solenza pe d. berlina
![]() ![]() ![]() |
Manete, semnalizari,volan de solenza pe d. berlina
AngelRyko |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 June 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
LOGAN EASY 1.4 MPI
2007
- GL-10-NBG
|
|||
ct03nut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
daca faci ce vrei tu, o transformi intr-un sfert de solenza..saraca berlina ..
|
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Conteaza-l pe user-ul Ciprianeduard
a20705xb.jpg a20732bx.jpg imag0061wf.jpg image0093ph.jpg This post has been edited by argon: 3 Jun 2006, 21:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AngelRyko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 June 06 From: Galati ![]() |
Multumesc mult argon , am scris un mesaj lui ciprianeduard .
|
--------------------
dacia
LOGAN EASY 1.4 MPI
2007
- GL-10-NBG
|
|
Gury |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 March 06 ![]() |
Salut! Argon, volanul de Solenza se potriveste fara nici o modificare la berlina? Eu am o berlina din '86 (1310 TX) si m-ar interesa si pe mine sa fac aceasta schimbare. Am condus acum ceva vreme un Matiz (la care seamana ca idee volanul cu cel de Solenza, adica are partea centrala dispusa tot cam la fel) si mi-a placut manevrabilitatea acestui volan, fata de cel de dacie pe care-l stim cu totii...
![]() ![]() This post has been edited by Gury: 23 Jul 2006, 20:04 |
--------------------
Volkswagen
Passat
2008
|
|
Gury |
![]()
|
In primul rand, ii multumes lui argon pentru mesaj.
![]() l-a indicat el (imbunatatiri CLT->break modificat) si dupa indelungi cautari am inteles asa: ![]() ![]() - volanul de solenza (cu air-bag) sau de Logan se gaseste in targ Vitan; - pret aproximativ 120 RON? - cea mai buna alegere, dupa parerea mea, pentru cei care vor sa aiba un volan modern si totusi sa pastreze marca; - nu ma las pana nu imi cumpar si eu unul ! ![]() TOTUSI, am citit ca ar avea un dinte mai mare pentru a nu fi montat stramb pe Logan. Se poate pili acel dinte? Diametrul gaurii si numarul de dinti se potriveste cu cel al axului berlinei??? Ciprianeduard, daca se poate, lamuriri, please! ![]() (I-am trimis lui ciprianeduard PM, dar nimic... ![]() Regards! This post has been edited by Gury: 28 Jul 2006, 20:02 |
--------------------
Volkswagen
Passat
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Trimite-i PM.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Salut , mi-am luat si eu o super nova ...Sunt foarte dezamagit de modul in care se alterneaza faza lunga cu cea scurta . Adica tragi treaba aia in sus si pocneste ceva pe acolo de zici ca se rupe si apoi tre sa tragi la fel pentru a schimba .La solentza e la fel ? Ca ma bate gandul sa schimb blocul de lumini ca e un adevarat chin sa dai blituri . Plus ca la cum se aude , nu stiu daca mai tine mult
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Gury |
![]() ![]()
|
Deci nu stie nimeni nimic despre ce-am intrebat mai sus? (diametrul gaurii, numarul de dinti, dintele acela mai mare...)
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:55 |