pt vara doar, aer rece
![]() ![]() ![]() |
pt vara doar, aer rece
ionutz_ro23 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|||
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
da ai putea monta 2 ventilatoare de calculator vreo 90.000/buc da nu au un debit de aer f mare, io dau drumu la aeroterma pe rece si sa bage aerul pe mijloc vara, pe treapta 3 nu am probleme
|
--------------------
Dacia
1310
- B-52-NRG
1991/2001
|
|
ionutz_ro23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
da tot mai bine ca si prin celalte doua sa iasa aer rece
|
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Tatal meu il stia pe unu care a mers asa cu geamul deschis si i`a intrat un bondar in ochi, a facut accident si a murit..
Ce prostie la volanul cu 4 spite, ca daca pui aeratoarele din mijloc sa iti bata pe fata, aerul loveste fix in spita din dreapta a volanului.. Super, nu? This post has been edited by eXtenSion: 21 Jun 2006, 12:39 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Jun 2006, 13:38) Tatal meu il stia pe unu care a mers asa cu geamul deschis si i`a intrat un bondar in ochi, a facut accident si a murit.. Ce prostie la volanul cu 4 spite, ca daca pui aeratoarele din mijloc sa iti bata pe fata, aerul loveste fix in spita din dreapta a volanului.. Super, nu? Chestia asta seamana a "Final Destination".Chiar e adevarata? |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
e
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Jun 2006, 13:38) Tatal meu il stia pe unu care a mers asa cu geamul deschis si i`a intrat un bondar in ochi, a facut accident si a murit.. Ce prostie la volanul cu 4 spite, ca daca pui aeratoarele din mijloc sa iti bata pe fata, aerul loveste fix in spita din dreapta a volanului.. Super, nu? Dumnezeu sa-l ierte! |
--------------------
Renault
Megane
- Cl-02-xxx
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:30 |