Nu reusesc sa-i dau de cap, Pocnitura in zona rotii stanga spate
![]() ![]() ![]() |
Nu reusesc sa-i dau de cap, Pocnitura in zona rotii stanga spate
ddf |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 10 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
- ILxxDDF
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Roata ai dat-o jos?
Un pacanit d-asta m-a disperat si pe mine, cazuse capacelul ala din tabla care astupa sa nu intre mizerie la rulmenti. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ddf |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 5 Jun 2006, 14:28) Roata ai dat-o jos? Un pacanit d-asta m-a disperat si pe mine, cazuse capacelul ala din tabla care astupa sa nu intre mizerie la rulmenti. Am dat totul jos ! Arc, telescop ! Roata a tras de ea si ... nimic! Face NUMAI la gropi si la viraje mai stranse! E in pocnet infundat!Am uns longeronele , bascula pe spate e buna , bucsele sunt bune! Arcul l-am uns si pe el la partea superioara unde intra in oala! Am pus-o si pe inaltatoare de cauciuc! Degeaba! E Dacie ... M-a disperat ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
- ILxxDDF
|
|
coruxco_ccr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ddf @ 5 Jun 2006, 16:38) Am dat totul jos ! Arc, telescop ! Roata a tras de ea si ... nimic! Face NUMAI la gropi si la viraje mai stranse! E in pocnet infundat!Am uns longeronele , bascula pe spate e buna , bucsele sunt bune! Arcul l-am uns si pe el la partea superioara unde intra in oala! Am pus-o si pe inaltatoare de cauciuc! Degeaba! E Dacie ... M-a disperat ![]() Verifica si bascula centrala sa nu siba bucsa dusa sau axul slab ![]() |
--------------------
DACIA
1400
- B-29-CCR Nashu - pungashu
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifica rulmentii sa nu ai rolele sparte
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
biz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 June 06 ![]() |
vin si eu cu o idee, in mod similar si la mine stanga spate bate ceva, mie-mi suna a fi de sub telecop, oricum am un arc rupt pe dreapta spate asa ca tot le scot pe toate.
ideea era legata de "tendoanele" puntii spate, zis brat-nu-stiu-cum. Are 2 bucsi la fiecare capat, poate fi cel dinspre punte sau cel dinspre sasiu. cica nu e evident cand se uzeaza ala decat daca il fortezi cu o ranga, personal n-am incercat, le schimb odata cu arcurile si pe tendoanele alea, 15 roni bucata. |
--------------------
Dacia
1310 CLi
2000
- MM cogito ergo sum
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Da pune-o fix pe sol in vitez cu frana de mana. I-a trei handralai mari si fortosi si pune-i sa faca la masina de parca ar lua gropi pe spate. sus jos sus jos si tre sa trancaneasca ceva.
Daca nu pune pe unul sa tie frana calcata, cu motorul oprit, si ceilalti doi handralai sa impinga in fata, sau spate smuncit asa ca un fel de soc poate descoperi ceva pocnete. Numai sa nu o rupa si sa o dihoace handralaii sa nu exagereze... La mine trancanea la franare si demaraj facand ca un pocnet infundat si aveam un butuc pe spate desfacut din cele 4 suruburi. Am banuit si eu alte minuni da ca sa ma duca mintea la asta... mai greu. Pana la urma ne-am dat seama punand masina cu spatele pe butuci si invartind cu elan rotile pe spate (pe rand) si cineva tragea frana de mana. La oprire face un poc. Si atunci am identificat roata si apoi suruburile desfacute. Era fain sa se desfaca in mers ![]() |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Verifica si fixarile de la bara antiruliu spate
|
-------------------- Kox
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Din descrierea facuta de tine pare a fi rulmentul !
La asta se cam aude zgomotul de care zici tu ! Calitatea pieselor Dacia e scazuta ! ![]() Bafta multa si asteptam sa ne spui ce a fost ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ddf |
![]()
|
QUOTE(alinakes @ 15 Jun 2006, 17:06) Din descrierea facuta de tine pare a fi rulmentul ! La asta se cam aude zgomotul de care zici tu ! Calitatea pieselor Dacia e scazuta ! ![]() Bafta multa si asteptam sa ne spui ce a fost ! Salut! Revin din nou pe site cu ... noutati la problema mea care nu a disparut! Am fost la un service unde am schimbat si telescopul dreapta spate (nu cel ce din zona cu pocnetul, celalalt) ! Asa cum am mai spus masina e pusa pe inaltatoare de cauciuc, cu suruburi de adaptare la telescoape evident! Si tot la service, urcata pe rampa fiind am tras de tot : bara antiruliu, tendoane etc Totul a zis mecanicul ca e bun! Am plecat in concediu si dupa un drum de 2700 de km presarat cu multiple gropi pocnetul a reaparut ! De fapt si inainte parca se mai auzea putin, la aceeasi intensitate, dar nu asa de des ca inainte !Sau era doar o autosugestie ? Voi ce spuneti ? Poate cineva sa-mi deseneze si mie un telescop in sectiune si cum vine el prin de masina ? Sa fie totusi bara antiruliu pe spate ? (sper ca asa se numeste) |
--------------------
Dacia
1310 Break
- ILxxDDF
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
desi sunt putin off topic...am citit ca ai amintit ceva de niste inaltatoare, ei bine alea se pun la arcuri?Ca masina mea sta cam lasata de spate si habar n-am ce are...am telescoape noi, cauciucuri de 155/80 r 13, ma gandesc ca poate se rezolva cu niste inaltatoare....stie careva???
|
--------------------
x
y
2009
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sta lasata de spate din cauza arcurilor nu de la amortizoare , amortizoarele nu tin masina mai sus sau mai jos , arcurile fac asta , sunt prea moi (uzate).
Exista inaltatoare si pentru arcuri dar nu ti-as recomanda sunt niste inele din cauciuc foarte groase care se pun intre arcuri si punte si sincer masina cam face ca pe valurile marii pe ele. This post has been edited by Pedro: 7 Aug 2006, 08:49 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
Daca e lasata tare pe spate poti sa pui inaltatoare, eu am pus la mine si e ok. Acuma masina are pozitia pe care ar trebui sa o aiba daca arcurile spate ar fi ok.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:26 |