Calcul CNP (cod numeric personal)
![]() ![]() ![]() |
Calcul CNP (cod numeric personal)
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Vere alea este produse nu sume.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Ca chestie in tabelul tau la Tulcea apare cod 361 iar la mine in buletin e 364 iar la cineva din Galati in tabel 171 in buletin 170.
Lamuriti-ma si pe mine la ce-mi foloseste chestia asta, sa-i verific p'aia de mi lau calculat in '77, si daca mi l-au gresit la cine-i reclam ! Ceva imi scapa aici :roll: |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia asta iti foloseste.
![]() Daca scrii vreun site de web unde userii trebuie sa introduca CNP-ul, atunci poti valida daca au introdus un CNP corect, sau unul aiurea. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ultima cifra din grupul de trei legat de judet/sector nu m-am lamurit exact ce reprezinta (nu stiu daca este maternitatea sau altceva). Cifra 1 este informativa la sfarsitul grupului, in tabelul de judete. Poate sa fie de la 0 la 9 intr-un CNP real. Asta este si motivul pentru care am scris la bucuresti 41x...46x
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Klaus, este un program de evidenta personal/salarii numit "Salarii" facut de Integrator Soft (versiune demo se poate descarca de pe www.integrator.ro). Acest program are o functie de verificare CNP. Poate confrunti varianta ta cu acela si mai aflii ceva detalii
|
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, pentru persoanele nascute dupa 2000, cifra care desemneaza sexul este 6 pt baieti si 5 pt fete.
|
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE pentru persoanele nascute dupa 2000, cifra care desemneaza sexul este 6 pt baieti si 5 pt fete. Cred ca invers 5 pt baieti si 6 pt fete. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
klaus |
![]()
|
1, 5 - barbatesc
2, 6 - femeiesc 5,6 pt. cei nascuti dupa 2000 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE pentru persoanele nascute dupa 2000, cifra care desemneaza sexul este 6 pt baieti si 5 pt fete. Cred ca invers 5 pt baieti si 6 pt fete. Ai dreptate. |
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auziti, da' daca-mi da cu virgula, ce trebuie sa fac ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
insemna ca ai un frate geaman
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
..sa nu uitam posibilitatea hermafroditismului.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Auziti, da' daca-mi da cu virgula, ce trebuie sa fac ? :help: :U Dat fiind ca se aplica un modulo e cam greu sa dea cu virgula |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Tai virgula
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 12:21 |