Garda suficient de inalta, incat bordurile sa nu puna probleme ???
![]() ![]() ![]() |
Garda suficient de inalta, incat bordurile sa nu puna probleme ???
rattlesnake |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
scutul, eu din primele zile am luat un colt de bordura mai ridicat s-a auzit ca am lovit ceva...m-am uitat pe sub ea si nu se vedea nimic(si m-am uitat atent). peste vreo luna a inceput sa imi trancane ceva sub motor si m-am dus in service, au ridicat-o pe elevator si mi-au aratat ca e lovit scutul, se dusese tot antifonajul ala si ajunsese la metal dar nu era indoit, si se slabisera suruburile....pragurile si restul, mai slabe sanse sa le lovesti...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Eu am luat cu scutul un bolovan de pe mijlocul drumului. Am crezut ca trec peste el, dar se pare ca era cam cu 2 cm mai inalt decat anticipasem
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
eu m-am uitat la scut, m-am lungit sub ea pe o patura si nu e nici macar zgariat din ce vad eu...nu stiu ce draku, pt ca la mine a fost brusca coborarea aia de pe bresa aia pe sosea si a facut un zgomot ciudat, asta pt ca aveam viteza mai mare.
a 2-a zi am trecut iar pe acolo sa vad, si am intors la fel, de data asta incet si nu a fost vreo problema, nu a atins nimic...zgomotul ala nu s-a mai auzit, rotile coborand lin... |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai coborat nu ai calcat instinctiv si frana (mai tare)? E posibil sa fie zgomotul normal al franelor (s-a discutat despre scrasnetul lor si e normal). Fa testul asta: coboara o panta usurel (las-o pe liber) si pune frana usurel pana la oprire. Seamana sunetul?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am fost acum cateva zile cu un amic la servis cu o skoda octavia torre si se plangea ca tot i troncane ceva sub masina ,pana am ajuns la servis am auzit si eu,oricum am ajuns acolo a pus-o mesterul pe elevator su surpriza ,scutul era rup si rau de tot (scut din plastic foarte subtire) nu ca la noi din metal
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rattlesnake |
![]()
|
nu am pus frana, pentru ca atunci am demarat, si dupa ce am demarat (mai repede, pt ca veneau aia din dreapta), am si coborat...
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Atentie mare: daca loviti o bordura de 20 cm la 25 km/h o sa aveti surprize cu articulatiile bratului inferior.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
rattlesnake |
![]()
|
hmm cand am trecut pe acolo nu aveam mai mult de 6km/h cred...
zgomote ciudate nu se aud, si nu pare nimic atins / zgariat / lovit.... |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Eu am luat un damb de pamant (deci oarecum asemanator pot spune) si s-a auzit tronc, si tare. Concluzia, am dat cu tot sasiul masinii de acel damb (dupa puntea fata), ca urmari pragurile indoite.
.....Deh, incepator pe vremea aia. |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
catap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sambata am coborat o bordura care nu era tocmai inalta si la coborare am auzit o scrasnitura puternica de metal.
M-am uitat la scut nu pare nimic zgariat, ce as fi putut atinge, teava de esapament, catalizator? Momentan nu se aud zgomote ciudate de sub masina. Problema este ca am coborat cu amandoua rotile odata (greseala mea) deci scutul nu cred ca l-am lovit ci altceva. Sa ma imapcientez? |
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- TR 31 XXX
|
|
suri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 September 05 ![]() |
[probabil ai lovit pragurile, undeva sub usile din fata (asta daca ai coborat cu fata).
|
--------------------
dacia
logan 1.6
2005, ambition
- b xx xyz
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu zic scut..
nu tre sa faca alceva scutu daca e indoit.. uneori daca e indoit grav atinge de motor in trepidatiile alea.. asa ca daca la tine nu suna motoru mai altfel.. atunci mai fa odata smecheria ca nu l-ai indoit destul ![]() solutii de remediere.. Don't worry .. there is no sugar! zi un mersi ca n-ai agatat busonul de la baia de ulei. si iti vezi de drum.. se mai intampla.. am agatat scutul de sute de ori.. dupa ceva timp il indreptam la ciocane si era good as new. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Da' mai lasati bordurile in pace, oameni buni!
In primul rand, ce cautati pe borduri?? Daca e bordura, inseamna ca nu e drum, nu? Sau nu inteleg eu ceva?... De altfel am vazut o blonda intr-un ML coborand de pe trotuar, cu ambele roti deodata... a trosnit burta ML-ului pe bordura de-am zis ca se rupe-n doua, dupa care a coborat cu o scrasnitura de se uita toata lumea incolo! Deci, Hummer, sau... lasati bordurile in pace! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Usor de spus sa lasam bordurile in pace. Dar unde locuiesc nu sunt locuri de parcare, si le punem pe unde apucam, pe alei, pe trotuare. De coborat, cobaram pe unde gasim loc.............
Nu am lovit-o cu scutul pana acum, cobor cu o roata si apoi cu alta, cu viteza f. mica. O sa treaca proba de foc cand voi merge la tara, prin noroaie si santuri. Cu Oltcitul ma descurcam, sunt convins ca ma voi descurca mai bine cu Loganul......... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Bill @ 9 Aug 2006, 10:39) He-he, nu fi convins! Si eu am avut Oltcit, si avea o capacitate de trecere peste obstacole neasteptata! Cate drumuri forestiere am umblat cu el... Dar macar Logan-ul nu moare in belti. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Oltcitul era f. indemanatic. O umpleam de noroi dar treceam prin toate coclaurile. Dar mi s-a intamplat sa raman in noroaie. Chemam vecinii sa ma impinga si ieseam (era mai usoara).
Cu Loganul nu sunt sigur ca o sa ies cu ea impinsa. Mai gasesc prin zona un tractor, un cal, un magar....... ![]() Dar tinand cont ca are roti de diametru mai mare si latime mai mare a cauciucurilor nu o sa raman asa usor......... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:21 |