problema cu martorul de injectie
![]() ![]() ![]() |
problema cu martorul de injectie
Balazsfiviorel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
crezi ca ai putea sa pui o poza, ca sa stim exact despre ce martor e vorba?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
stai linistit ca stiu de care zici ... nici la mine nu se aprinde . Sunt 6 becuri ( martori luminosi ) in bord sub indicatorul de apa . Nici la mine cel de injectie nu se aprinde cand pun contactul . Deci nu cred ca e o problema .
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cred totusi ca lumea zicea ca se aprinde si nu se mai stinge, nu ca nu se aprinde...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nelson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 April 06 ![]() |
Balazsfiviorel a mai fost discutata problema aceasta. Pe scurt (daca e vorba de becul martor de la frana de mana) exista un senzor la pompa de frana care trebuie resetat. Rolul sau este sa-ti semnaleze faptul ca circuli cu frana de mana trasa sau ca e o avarie la frana de serviciu. La simpla schimbare a placutelor de frana, acel bec se aprinde si asa ramane pana se reseteaza.
scuze am uitat sa pun link-ul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=834&hl=bec+frana |
--------------------
Dacia
Super Nova - Confort
- gl-75-nva
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:23 |