Benzina 99, Benzina 99
![]() ![]() ![]() |
Benzina 99, Benzina 99
mariusf |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Este de ajuns si cea de 95 fara plumb, dar ai postat gresit, aici sunt probleme tehnice.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@mariusf:
De recomandat ar fi mai bine sa recomandam benzinariile decat tipul benzinei. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(mariusf @ 8 Jun 2006, 11:36) imi poate spune cineva daca benzina Top premium 99 cu cifra octanica 99 este recomanda pt alimentare la Logan 1.4 MPI? Am inteles ca n-ar face bine la supape sau asa ceva. Ai inteles gresit, nu pateste nimic rau, din contra ai avantaje: consumul va scadea, motorul va merge mai bine, "se infige" mai bine, singurul dezavantaj e ca e o benzina mai scumpa. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai care este logica la "consumul va scadea"...mai bine zis ce te face sa crezi asta? intreb si eu...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Exemplu: in Deva sunt 2 Mol, unul vechi si unul pe un fost Shell.
Cel vechi e OK, dar benzina de la Mol-ul nou e sub toata critica, apa si nisip in bezina, si personalul e nasol(nepoliticos) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 8 Jun 2006, 12:50) Pai care este logica la "consumul va scadea"...mai bine zis ce te face sa crezi asta? intreb si eu... Datorita cifrei octanice de 99, asta inseamna ca e mai multa benzina intr-o "picatura", decat "ce-i mai pun ei acolo pt diluare"(hai sa ii spun asa modo groso). Deci benzina in concentratie mai mare, explozie mai puternica, consum mai redus si decolare ceva ceva mai rapida. Simplu, nu? ![]() |
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Emanu, esti pe langa .. dar rau de tot .. mai documenteaza-te ce inseamna cifra octanica ..
Topic closed din motive evidente (cred eu). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:12 |