stergatoare parbriz, patineaza...
![]() ![]() ![]() |
stergatoare parbriz, patineaza...
virtualu |
![]()
|
||
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
la fosta mea supernova axele de la stergatoare au ramas fara striatiile de care vorbesti tu la cam un an de cand am luat masina
rezolvarea temporara (care a devenit permanenta ![]() unii ar zice ca e ciobanie (si chiar este) dar a functionat f ok la mine |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
multumesc de sfat, am sa incerc si eu "ciobania"
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
Incearca sa faci un manson subtire din cupru (ca un platband subtire) il pui pe ax si apoi baga stergatorul un pc mai fortat. daca nu intra poti sa-l bati incet cu un ciocan de cauciuc. Bafta
|
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Aveti grija ca mie de la strâns tare mi-a crapat bratul stergatorului.
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
Smooth Criminal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 November 05 From: Galati ![]() |
Salutare!
Fiindca m-am lovit si eu de problema asta, imi permit sa va impartasesc si voua anumite modalitati de remediere. Prima data a inceput sa patineze cel din dreapta,l-am strans mai tare pana cand s-a rupt. Dupa multe drumuri pe la baietii din service-uri mi-a facut rost cineva numai de axul respectiv ( tot ansamblul, fara motor costa 2.700.000 la magazinele dacia si nu se gaseste separat axul...). Dupa ce am schimbat piesa uzata la vreo 3 luni iarasi a inceput sa patineze, dupa care i-am aplicat saibe grower, dar nu a fost o solutie f. fiabila. In fine am facut o "ciobaneala", cum spunea cineva mai sus, in felul urmator: - am pozitionat stergatoarele in pozitia oprit - am dat gaura cu burghiu de 2 mm prin bratul stergatorului si axul respectiv - am bagat sarma de aluminiu prin canalul creat si am batut-o la capete sa se umfle in canal; Stiu ca este o "ciobaneala " , dar e solutia cea mai practica din punctul meu de vedere; pentru cine vrea sa incerce , mare atentie la pozitionarea stergatoarelor inainte de gaurire ca daca ai dat gaura aiurea , ori iti trece de parbriz in stanga masinii ( cel din stg.), ori se duce sub cheder... Uitam sa mentionez ca si bratele stergatoarelor erau uzate pe interior ... Bafta! |
--------------------
Dacia
Supernova
- GL24WOW
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Intre bratul stergatorului si ax - pe partea conica, se poate pune si o bucatica de material de la o pereche de "blugi". Se stringe bine si surplusul se taie cu un cutter - rezultate garantate !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 15:54 |