un raspuns scurt si repede, folie geamuri,cum dreaq se pune?
![]() ![]() ![]() |
un raspuns scurt si repede, folie geamuri,cum dreaq se pune?
djmarck |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce te-ai chinuit atata sa le pui sa vezi ce misto e cand te pune garcea sa le dai jos sa-ti dea talonu inapoi. atunci sa vezi ce-ti raman bucati de folie pe geam si iti dau cu tesla'n jos
![]() ai incercat sa dai search pe forum? cred ca s-a discutat de o mie de ori. unii zic ca umezesti folia cu apa si sapun, o pui pe geam si dupa aia cu un stergator sau cu o carpa incepi din mijloc si impingi spre margini ca sa scoti zeama si toate bulele de aer. s-ar putea sa mearga doar cu apa. dar eu iti spun ca muncesti degeaba. daca vrei sa faci treaba calumea te duci la o firma ce monteaza folie 3M autorizata RAR, arata si bine, nici nu te chinui cu ea, si nici nu te pune garcea sa o dai jos. chiar azi am vazut un logan ce-si daduse jos folia de pe luneta, ramasesera parti negre, jupuite asa, super taranesc. |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
QUOTE(BLK @ 16 Jun 2006, 18:20) dupa ce te-ai chinuit atata sa le pui sa vezi ce misto e cand te pune garcea sa le dai jos sa-ti dea talonu inapoi. atunci sa vezi ce-ti raman bucati de folie pe geam si iti dau cu tesla'n jos ![]() ai incercat sa dai search pe forum? cred ca s-a discutat de o mie de ori. unii zic ca umezesti folia cu apa si sapun, o pui pe geam si dupa aia cu un stergator sau cu o carpa incepi din mijloc si impingi spre margini ca sa scoti zeama si toate bulele de aer. s-ar putea sa mearga doar cu apa. dar eu iti spun ca muncesti degeaba. daca vrei sa faci treaba calumea te duci la o firma ce monteaza folie 3M autorizata RAR, arata si bine, nici nu te chinui cu ea, si nici nu te pune garcea sa o dai jos. chiar azi am vazut un logan ce-si daduse jos folia de pe luneta, ramasesera parti negre, jupuite asa, super taranesc. Poate ca nu toti au de dat 4,5 mil pe o folii cand la unii masinile costa de 2 ori pe atat. ![]() Eu doar la masina asta nu am folie la restu la toate am avut si nu am avut probleme ( noroc ![]() PS: Mere si doar cu apa dar tre sa ai mare grija si indemanare si mai ales rabdare Apropo sa nu bata vantu ca nu faci nimic This post has been edited by ksi_id: 16 Jun 2006, 19:12 |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare mica si discreta: functia search fuse folosita inainte?
Ca mie mi-a dat oarece rezultate, sa zicem: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13003&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2775&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=34968&hl= |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:47 |