sa tocim cauciucurile, in mansalier
![]() ![]() ![]() |
sa tocim cauciucurile, in mansalier
maidanezu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|||
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
esti sigur ca bmw`u nu a dat scart deloc in ''mansalier''(marche-arriere)????...in primul rand....de ce ai vrea sa tocesti cauciucurile in marche-arriere ???adica sa dai scart??
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
adica hai sa stricam ceva ... ca merge prea bine...
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
cred ca tine de raportul de multiplicare (pinionul) cv.
march-arierre (daca scriu eu bine) e ceva mai "lung" decat vit a 1-a de ex. pe de alta parte cand incerci un scartz in spate masina se lasa pe fata, greutatea creste pe fata si iti cam trebe ceva forta/cuplu sa faci asta. din contra, cand pleci cu scart in fata, fata se ridica si ajuta la pierderea aderentei. daca incerci cu simtu' raspunderii ar trebui sa reusesti totusi. 'Da ia o masina de firma si incearca |
-------------------- |
|
maidanezu |
![]()
|
a incercat eu si un amic deal meu ieri cu un tico cu acceleratia la podea si nimic ,doar o plecare brusca ca si cum am avea antidemaraj dinacela impotriva plecarii cu scartait
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta-i noua moda la tigaile tunate cu kindere? scartul in reverse? voi va plictisiti rau..da rau de tot ...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
1. raport de demultiplicare mai mic pentru treapta de mers inapoi [ marsarier ]
2. cand pleci brusc cu spatele cu o masina cu tractiune fata toata greutatea se muta pe puntea fata ... rezulta ce pleaca mai greu . 3. am un amic cu dacie 1100 . Lui ii pleaca cu scart numai in "marsalier" . 4. DE CE VREI SA STRICI CEVA CE E BUN ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
eu am facut cu dacia asa...dar pe iarba
ce frumos se invarte ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
maidanezu |
![]()
|
bine si eu in ianuarie pe zapada
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Incercat cu sn merge 100%
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu sn....adica sania?
![]() EDIT: Tre' sa fie de fiecare data cate o masina care sfideaza legile fizicii, ma mir ca de aceasta data nu a fost Logan ![]() Un alt EDIT: Nu ma pot abtine.... mansalier? Marche Arriere tata ca suna a papusoi (regionalism, tre sa apara si Argon cu o definitie de pe www.dexonline.ro ) cand scrii asa. This post has been edited by Steffyx: 23 Jun 2006, 21:09 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Va zic io cum se face!
Se ia volan maxim, se accelereaza puternic si se da drumul brusc la ambreiaj. Te invarti ca titirezu pana-ti dezlipesti cocsul depus de la fumul din cauciucuri, de pe fosele nazale. Spor! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
....sau pana cedeaza o planetara !
|
--------------------
x
y
2009
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 23 Jun 2006, 22:02) Cu sn....adica sania? ![]() EDIT: Tre' sa fie de fiecare data cate o masina care sfideaza legile fizicii, ma mir ca de aceasta data nu a fost Logan ![]() Un alt EDIT: Nu ma pot abtine.... mansalier? Marche Arriere tata ca suna a papusoi (regionalism, tre sa apara si Argon cu o definitie de pe www.dexonline.ro ) cand scrii asa. sn=supernova din cate am observat pe acest forum ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maidanezu @ 23 Jun 2006, 16:17) de ce in mansalier nu pleaca cu scartait ?. ca am incercat la logan ,tico, cielo , focus si bmw si nimic ,nici macar pe piatra cubica ![]() pentru ca nu te brigebi! de aia!...tragi mataluta frana de mana asa un pic... la caterinca, dupe' care ridici turatia pe la minim 5000... si ridici ambreiaju'....ceva ceva tot o sa scartaie!!! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Si ce topicuri or sa mai urmeze: Cum dau scart la Tatra, cat trebuie sa fie presiunea in roti la monster-truck.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
bmw 318 ursuletzu ....merge 100%, va zic sigur
|
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
La aia marge si in 1a
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce minte au unii:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Era un filmulet pe forum cu un seria3 care facea scartait de roti si in marsarier .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
foarte normal... pot si eu la solenza..
totusi de invidiat era un filmulet cu un dodge charger care primele 5viteze le-a scartait.. 1-2-3-4-inclusiv 5 dar mai putin.. a 6-a n-a mai putut.. aia da peformanta,.. eu zic ole cand scartie in a 2-a.. de a 3-a nici nu se mai pune problema.. daramite a 4-a sau a 5-a. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Azi a incercat un amic cu o solenza, si nu a reusit
![]() La NFSMW eu dadeam scart in toate treptele ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
drifter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 14 December 04 ![]() |
asta e ca-n bancul ala cu ce se mai discuta pe forumurile auto. Pe forumul Subaru: "De ce nu pot sa faca Subaru meu burnouturi ca celelalte masini?" Pe forumul Dacia inteleg ca e "De ce nu pot face burnout cu spatele"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
'98
-
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
sambata trecuta, cand am facut off-road cu papucu - era cat pe ce sa cad si intr-un lac..
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
maidanezu |
![]()
|
intra doua si a treia pot si eu sa scartii cu loganul ,adica cand schimb din I in II nu ridic piciorul dupa acceleratie o tin im blana si face scart
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
SiloS |
![]()
|
asa si ? te-a excitat ? asta e fetishul tau sa faca scart ? ... mai ales cu spatele ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Lasa`i ma in pace, asa te poate intreba si pe tine jumatate din populatia romaniei "asta e fetishu tau secret ? 1300 ?rabla aia?" .. fiecare cu treaba lui.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Apropo....ca-mi amintii, dar tu poti sa alergi cu spatele la fel cum alergi cu fata?
Sunt tare curios sa aflu ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
maidanezu |
![]()
|
tare ,nu am incercat dar cred ca ajunge la 60 in mansalier,poate o sa mai iau un amic si eu merg cu spatele si el cu fata si vorbim prin tel sa vad cati km/h am
This post has been edited by maidanezu: 25 Jun 2006, 00:21 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
drifter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 14 December 04 ![]() |
nu e marsariel?
sau marsalien? sau malsanier? da tu cu 60 cu spatele poate reusesti si un drift+iesire pe aratura+tonou la cat de destept o sa corectezi directia. si vezi sa-ti si arate vitezometrul cat ai... btw efectele or sa fie si mai spectaculoase daca o sa fii curios sa vezi si turatia motorului si viteza cand incerci sa bagi 60 cu spatele... This post has been edited by drifter: 25 Jun 2006, 01:30 |
--------------------
Dacia
1310
'98
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:27 |