v-ati intrebat unde se duc banii dati pe benzina?, la arabi :)
![]() ![]() ![]() |
v-ati intrebat unde se duc banii dati pe benzina?, la arabi :)
had3z_ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
nu am
nici
- dasdf
|
|||
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Si la unii ca Patriciu. Doamne, ce mutra de nevinovat are?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Pai combustibilii au accize la greu. Asa ca banii se duc in mare parte la buget, de unde ii fura "demnitarul". Sa traim bine!
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pai la pestii mari ! Noi furnicile suntem mai prosti si mai prost crescuti nu prea stim sa furam, sau daca furam, furam cu obraz nu ca boiii astia de la guvernare ! uofffffff ce casa ce masina, ce masiniiiii, dar ce masiniiii
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
prea tare...dar daca nu a facut audiu din aur tot degeaba...ce frumos e sa ai bani si sa nu ai ce face cu ei
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
daca o fi din platina ???? cred ca maniile astea apar cand intorci bancontele de 500E cu excavatorul ....
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Imi pare rau,dar ceea ce au scris acolo nu prea este adevarat!
Constructia aceea nu este o casa,asa cum au scris ,se numeste Emirates Palace,este in Abu Dhabi,capitala Emiratelor Arabe Unite,iar in interiorul lui se gasesc numeroase sali de conferinte si un hotel,care se poate vizita. Personal l-am vizitat,si nu prea am cuvinte sa exprim ceea ce am vazut acolo ! In orice caz,este foarte frumos si impunator. A fost conceputa pentru intilnirile la nivel inalt intre presedintii tarilor din zona Golfului si nu numai. Iar seicul Zayed,este mort de aproape 2 ani,acum la conducere se afla fiul sau,seicul Khalifa. This post has been edited by M.C.: 28 Jun 2006, 09:09 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate M.C. dar teoria conspiratiei este un perpetuum mobile care va functiona intotdeauna.
Si ca sa va linistesc si eu traiesc din banii pe care ii dati voi pe benzina. Mai am putin si imi termin si eu un palat similar in Romania. Nu voi avea Audi din argint ci Rols Royce din platina cu aur alb! ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
In aceasta tara,e adevarat,se fac bani si din petrol.
Dar cei mai multi bani nu se scot din petrol,ci,culmea, din turism. Aici turismul este o adevarata industrie,cu toate ca natura este potrivnica. This post has been edited by M.C.: 28 Jun 2006, 10:25 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
had3z_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 June 06 ![]() |
am putea sa facem biodiesel din soia
![]() btw, a facut un arabete un lamborghini din aur. se plictisesc saracii ![]() |
--------------------
nu am
nu am
nici
- dasdf
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(had3z_ro @ 28 Jun 2006, 22:50) am putea sa facem biodiesel din soia ![]() btw, a facut un arabete un lamborghini din aur. se plictisesc saracii ![]() Daca ala isi face masina din platine sau aur sa vezi ce ma duc sa-i fur cu pila, poate imi fac si euo dantura din haur tata ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-ar fi exclus sa-i placa copii cuminti si frumosi ca tine. Dar nu pentru infiat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 12:58 |