oscileaza - relanti - injectie, sa fie de la benzina???
![]() ![]() ![]() |
oscileaza - relanti - injectie, sa fie de la benzina???
ghiccy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 9 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Posibil sa fie jegoasa benzina , incearca mai bine de la Petrom decat Rompetrol , eu in 2 ani de mers pe Nova injectie numai de la Petrom am bagat si nici o problema.
Incearca cu un lichid de curatare injector , maxim 200 mii parca si se adauga la un plin , ceva de genul asta ! Cauta pe la benzinarii si citesti pe el instructiunile ! Verifica si filtrele de aer si benzina ! Eventual schimba-le daca sunt ceva mai vechi ! A venit vara si a crescut % de praf in atmosfera , d'asta recomand verificat - schimbat filtrul aer ! This post has been edited by alinakes: 26 Jun 2006, 14:18 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca pot fi mai multe cauze:
1. Motoras relanti ( asa zis pas cu pas) 2. Senzor temperatura motor cel mai probabil 3. Senzor turatie (mai putin probabil) eventual murdar sau coroana dintata de pe volanta murdara. This post has been edited by paulica: 27 Jun 2006, 21:28 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
ghiccy |
![]()
|
revin
![]() - am schimbat asa, ulei + filtru ulei, filtru aer, filtru carburant... - desfacut, curatat, uns (cu vaselina siliconica) motorasul relanti - desfacut curatat senzor volanta (era plin de zgura d-aia) fenomenul persista!!! ps: cat costa senzoru' de temp. si... curge apa cand il desfac??? This post has been edited by ghiccy: 29 Jun 2006, 09:45 |
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
ghiccy |
![]()
|
nimeni???
nici o idee??? |
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
ghiccy |
![]()
|
cand scoteam mufa de la senzoru' de temperatura, acum ceva timp, se simtea in mersu' motorului.
acum, indiferent de temperatura motorului, nu face nimic daca scot mufa... ps: precizez ca socul automat funcioneaza totusi, nu stiu ce sa zic... |
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
prietene, e motorasul "pas cu pas"... care se duce mai devreme sau mai tarziu la ORICE berlina pe injectie.. asta e... eu zic sa il ignori... pentru ca unul nou e cateva milioane bune... si mie imi face la fel cand si cand.. dar ii trece dupa ce merg un pic in sarcina.. asta e..
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:22 |