Dacie cu nabadai!, nu vrea frate
![]() ![]() ![]() |
Dacie cu nabadai!, nu vrea frate
ilikecheese |
![]()
|
||
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|||
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
daca iti face asa urat, mai bine du-o la cineva care se pricepe (si nu iti ia x-spe milioane ca s-a uitat), sa o verifice in totalitate
prietena mea a avut si ea bacu azi, da ne-am dus pe jos (a luat 9.50).... am probleme si eu cu bibiul... un cauciuc pe spate cu boalfe, am aflat ca nu mai am suruburi la cutia de viteze (ma miram de ce scartaie cand schimb :| ), mai bine zis, din 3 suruburi, se tinea in unu singur, si ala oarecum desfiletat... ca sa nu mai zic ca imi bat planetarele mai ceva ca tandarica... asa ca...sfatul meu....bucura-te ca ai luat bacul, mai ai oleaca si dupa aia vine vacanta, distreaza-te, si daca ai ceva timp liber, ocupa-te de ea...daca nu ai, tot unde ai lasat-o o gasesti, ca nu ti-o fura nimeni....de fapt nu cred ca poate.. P.S. (sorry de offtopic) Bafta la celelalte examene |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Multumesc. AStia la care ma duc nu imi iau bani ca ne cunoastem.
Oricum azi e programata la alta interventie. Daca tot nu merge...soarta.... Macar a ta merge masina,asa cum merge... Offtopic:Succes si prietenei tale la examene. This post has been edited by ilikecheese: 27 Jun 2006, 09:04 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Ok sa rezolvat treaba. Delcou nou, fise noi, bujii curatate bine,contante curatate la bobina.Acum merge.Era de vina si intalatia de gaz,era si de la surubul ce regleaza consumul.
Toopicul poate fi inchis This post has been edited by ilikecheese: 27 Jun 2006, 20:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:49 |