o mica problema cu directia loganului
![]() ![]() ![]() |
o mica problema cu directia loganului
tomycta |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Drumurile de obicei au o înclinație spre dreapta, pentru scurgerea ușoară a apei și această înclinație face de obicei ca și mașina să devieze ușor spre dreapta.
Fă un test pe un drum perfect plan, un platou, ceva... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
mergi la SERVICE (nu la Vulcanizare!) si reclama ca trage drapta... mentioneaza ca ai verificat presiunea rotilor si e aceeasi st/dr etc. ... vor face un test de geometrie si vor corecta eventualele probleme de reglaj.
bafta! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
tomycta, exact aceeasi problema o am si eu...dar a aparut imediat dupa ce am scos-o din service unde i-au inlocuit puntea spate.
Incearca sa faci urmatoarea chestie: Opreste masina, lasi volanul perfect drept (PERFECT DREPT), te dai jos si te uiti cu atentie la rotile din fata. S-ar putea sa ai surpriza sa vezi ca sunt foarte foarte subtil indreptate spre dreapta. Nu e usor de observat...mi-a luat cateva momente pana sa-mi dau seama. Dar asa este...imi trage dreapta pentru ca rotile sunt putin spre dreapta atunci cand volanul este drept (repet, prob a aparut dupa ce am scos-o din service). |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
S-ar parea ca e o chestie " asa face toate " !
Desi nu am masina de mult , maxim o luna , am observat ca la drum drept volanul meu e f putin inclinat spre stanga si bine inteles daca il pozitionez corect masina trage dreapta ! Nu e o chestie de speriat ci doar de raportat cu prima ocazie la service , ceea ce si intentionez sa fac ! Mie mi se pare a fi o chestie de geometrie ce se va rezolva f usor ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Nu e nicio o problema. Mergi si pe contrasens un pic si ia vezi, nu trage stinga? E de la inclinatia soselei. Eu am PGT407 si imi face la fel. Cind merg pe contrasens trage in stinga. QED.
This post has been edited by Maximus Decimus: 27 Jun 2006, 21:55 |
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine e alta treaba...pt ca trage dreapta daca volanul sta drept si merge drept daca il inclin subtil de putin spre stanga. Deci...e de la directie.
Se rezolva usor sper. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Si eu la Trabant am o problema de genul asta, dar este datorita volanului care sta putin rotit spre stanga cand sunt rotile drepte, daca tin volanul drept o ia rau de tot in dreapta. Problema mea e ca eu n-am nicio sansa sa scap de aceasta problema, volanul intra in ax, apoi un stift trece prin ax si volan blocandu-l...deci, practic asta e pozitia lui naturela
![]() La Logan n-am avut ocazia sa ma uit, dar daca e pe caneluri, se regleaza usor, insa am citit de multi care dupa un schimb de cap de bara sau bieleta au ramas cu volanul stramb din cauza cascatilor din Service. Deci, du-te in Service, probabil ai volanul stramb montat. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Se poate alinia volanul fara probleme...sau nu..pentru ca eu cand am reclamat asta la iatsa campina baietii n-au comentat nimic ...s-au pus pe treaba si surpriza la drum drept acum sta spre dreapta(fara exagerare)
![]() Mai bine stateam eu in banca mea...sfat pe care vi l-as da si voua dar e treaba voastra! |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:11 |