Dacia Nova GT, mici probleme esentiale :) HELP!
![]() ![]() ![]() |
Dacia Nova GT, mici probleme esentiale :) HELP!
ilogic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1998 GT
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Salutare !
La service-ul din Pantelimon e dupa noroc ! Un amic de-al meu si-a reglat acolo un carburator de Skoda Favorit si nu prea a fost incantat . Alt amic si-a reglat dublu-corpul de pe Nova si i s-a parut ok ! Eu reparatiile la Nova le-am facut la un service undeva intre Vacaresti si Timpuri Noi , venind pe Vacaresti spre Big Berceni faci dreapta spre Timpuri Noi si pe partea dreapta e un service ! Mie acolo mi s-a parut ca nu m-au jefuit la bani ! Si am schimbat la ei bielete , pivoti , rulmenti , etc. ! Chestia asta cu service-urile cel mai bine e sa intrebi cand gasesti unul cat te costa sa iti schimbe o piesa , apoi la alt service intrebi pentru exact aceeasi piesa cat costa si astfel faci comparatie ! Pe partea mecanica in general nu prea au ce gresi baietii si de obicei service-urile mai si acorda ceva garantie la montaj ! Ai mare grija ce piese cumperi ! Mai bine dai un ban pe o piesa care sa te tina mai mult decat sa te zgarcesti si sa le schimbi mai des ! Daca le cumperi chiar din service-ul unde le montezi esti chiar acoperit , in cazul in care se strica , ca le poti da cu ele in cap ! Eu am patit-o cu un rulment de roata , l-am schimbat de 2 ori in 6 luni ! Piesa proasta ! Sa o stapanesti sanatos ! This post has been edited by alinakes: 27 Jun 2006, 12:12 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
D2ani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 21 February 05 ![]() |
salut. am tot o dacia nova 98, n-am luat-o de mult si am efectuat aceleasi reparatii. carburatorul l-am reglat in pantelimon (75 ron), dar am aflat dupa ca te duci si ii spui lui tanti de la poarta ca iti da rateuri, iti alegi omu sa ti-o regleze( lucian sau tony), aranjezi cu omu sa-ti regleze carburatorul cum vrei (ii dai o atentie) si iti scrie pe foaie ca ti-a reglat avansul sa te coste mai putin. eu sint destul de multumit si am reglat carburatorul prin decembrie.oricum intentionez sa-i pun carb de 1.4 ca este mai usor de reglat. asta dublucorp daca iti bagi nasul in el poti sa-l dereglezi rau de tot. cu caldura, probabil ca trapele nu se mai inchid bine la instalatie, la nova oricum radiatorul de caldura este cald si vara si iarna. legat de bucsaraie si toate astea eu le-am schimbat intr-un service de cartier prin colentina, de care sint foarte multumit si numai la ei merg. am schimbat amortizoare spate, toata bucsaraia fata (inclusiv pivoti),mi-am reglat jocul in caseta si m-a costat 470 ron, cu piesele de la magazinul lor. bieletele de directie nu le-am schimbat, erau ok. dupa am mai facut si geometria pe fundeni, inca 35 ron. eu sint multumit de ea, singura problema este ca la 60-65 km/h imi tremura schimbatorul de viteze intr-a 4 cam rau, dupa ce depasesc 65, se linisteste, si nu stiu de la ce este. bafta.
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b16rgw
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Asa tremura si la mine. Cred ca intra motorul in rezonanta.
Oricum, daca ne face la mai multi, inseamna ca asa trebuie. ![]() This post has been edited by Zaheiu: 28 Jun 2006, 18:14 |
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
ilogic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 June 06 ![]() |
Multumesc pentru sugestii. Sper sa ajung week-end-ul asta in pantelimon. O sa postez apoi preturile poate mai intereseaza pe cineva.
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1998 GT
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Eu zic sa nu schimbi carburatorul de nova cu unul simplu de dacia. La directie bucsele(silexurile si cele de la bara stabilizatoare) costa 6 lei bucata si sint 8. Pivotii 35 de lei bieletele si capetii de bara tot 35 de lei costa. 3 lei bucsa de la caseta. Rulmetii 30si ceva pe fata si vo 40 pe spate. Manopera in tm la chestia asta e cam 200-250 de lei fara factura.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:20 |