Transmitere date intre PC-uri
![]() ![]() ![]() |
Transmitere date intre PC-uri
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
placi de retea n-au calculatoarele???
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
au dar nu am eu masinarie dinaia de pune capetele pe fire...
M-am exprimat ca d***u |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
"Masinaria" e un cleste de sertizat. Nici nu ai nevoie de el. Daca respectivele calculatoare se afla in apropiere, adica poti sa tragi cablul intre ele (eventual le "apropii"), te duci la un magazin de calculatoare (sau de componente electronice) si le ceri sa iti dea un cablu UTP de lungimea necesara, mufat crossover. Si asta e.
Daca calculatoarele nu sunt in apropiere (si nu sunt sigilate unitatile) poti scoate hardul din unul si il pui in celelalt, transferi datele si faci operatia inversa. This post has been edited by Thor1983: 2 Jul 2006, 23:31 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Thor1983 @ 2 Jul 2006, 23:30) "Masinaria" e un cleste de sertizat. Nici nu ai nevoie de el. Daca respectivele calculatoare se afla in apropiere, adica poti sa tragi cablul intre ele (eventual le "apropii"), te duci la un magazin de calculatoare (sau de componente electronice) si le ceri sa iti dea un cablu UTP de lungimea necesara, mufat crossover. Si asta e. Daca calculatoarele nu sunt in apropiere (si nu sunt sigilate unitatile) poti scoate hardul din unul si il pui in celelalt, transferi datele si faci operatia inversa. Boon deci cablu UTP. Unul e nou si nu ii pot scoate hard-ul. Si cam ce viteza o sa am cu cablul asta? Si ca sa profit de ocazie alta intrebare. Computerul nou are un hard destul de maricel care va fi partitionat sa nu, astat inca nu stiu si o sa fie nevoie sa il partitionez eu. ce program imi recomndati pe care il pot folosi usor(ne mai lucarand cu el pana atunci) si sa nu fac vre-o prostie. This post has been edited by St: 2 Jul 2006, 23:38 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista HDD-uri pe USB. Se gasesc la Diverta, Best, Mediagalaxy, Flamingo, etc.
Unele sint cu alimentare separata din priza, altele sint cu alimentare din USB. Diferenta e ca in primul caz intern se foloseste un hard-disk de desktop, in timp ce in al doilea un hard-disk de laptop cu consum redus. Exista si rack extern pe USB in care se pune orice HDD cu interfata PATA, dar se gaseste greu asa ceva si are alimentator extern. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
St |
![]()
|
..dar deja aceste solutii sunt prea scumpe pt. buzunarul meu si nu are rost sa cumpar ceva ce voi folosi de 4-5 ori pe an.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(St @ 3 Jul 2006, 00:37) Boon deci cablu UTP. Unul e nou si nu ii pot scoate hard-ul. Si cam ce viteza o sa am cu cablul asta? Păi în cazul fericit cam o medie de 4..5 MB/s, depinzând de mărimea fișierelor. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
Trebuie sa mai configurez Ip sau altceva?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-ar strica să fie din aceeași clasă de IP-uri (192.168.0.xx) de ex, cu toate că dacă au xp, ăsta parcă asignează el automat.
Și mai trebuie să aibă, cel puțin cel de pe care copiezi definite share-uri: click dreapta pe folderul cu pricina, și "share as" (parcă). |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
Asta cu share stiam si eu ca nu-s asa batut in cap. Trebuie sa mai setez ceva in afara de Ip? Gateway sau altceva?
Mai tb. sa le bag in acelasi workgroup. ![]() This post has been edited by St: 4 Jul 2006, 07:57 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Nope, sunt suficiente 2 IP-uri din acceasi clasa de retea (de ex: 192.168.0.1 si 192.168.0.2 / 255.255.255.0). Daca cablul este cat 5, mufat corespunzator, poti atinge si 10MB/s, deci o viteza multumitoare.
Apelezi unul din calculatoare scriind in RUN: \\IP (ex: \\192.168.0.1) sau in address-bar-ul din Windows Explorer. Partitionearea o proti face la instalarea Windows-ului, sau daca sistemul e deja instalat, din Adminsitrative Tools\ Computer Management\ Disk Management. Spor la treaba! |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
St |
![]()
|
LA instalarea Windowsului? cand? imediat dupa ce im detecteaza partitiile?
MErsi, joi sera ma apuc ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Se mai pot conecta si cu un cablu de comunicatie care sa lege porturile COM ale celor doua calculatoare.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
deci cu doua bluetooth-uri ai rezolvat problema. Daca nu ai, cere de la prieteni
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Se poate si pe USB, dar iti mai trebuie un software - daca bine tin eu minte se numeste "USB PC to PC". Nu am mai folosit solutia asta de vre-o 3 ani asa ca multe detalii nu-mi mai amintesc.
Ideea era ca in unele magazine am vazut softul + cablul la pachet cu 1mil. de lei (aberant). Pana la urma am cumparat un cablu usb + am gasit pe net softul. |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:15 |