reconditionare cada
![]() ![]() ![]() |
reconditionare cada
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acu' vreo 6 ani, am luat un smac de tip A+B de la Dyo. Se lustruiește, cenzuratăță foarte bine cada după care se aplică în două straturi amestecul rezultat din A și B (conform intrucțiunilor de pe ambalaj). De preferat la pistol, eu am dat la pensulă și pe alocuri n-a ieșit chiar foarte bine.
Acum, YMMV. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
langa metro afumati sau cum ii zice acolo e un complex ORIENT de chinezarii( tot ce iti trebuie si nu iti trebuie ,dar iti cumperi ca sa dai banii, in casa) un fel de praktiker dar la preturi mai mici. acolo cum intri pe randul din dreapta cam pe la jumate pe unde sunt vopseluri lavabile si alte accesorii gasesti si niste cutii de carton cam cat sa acopere o cutie de ness amigo in care se afla exact un kit de reparatie cazi si suprafete emailate.
ai un chit special un smirghel si ce o mai trebui. pretul e destul de modic 1-2 sute lei. a si parca era in 2 culori alb si bleu daca te intereseaza metoda asta pot sa caut prin debara sa iti zic exact mai pe seara. This post has been edited by koki: 3 Jul 2006, 13:53 |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca ai folosit metoda asta?
Poti sa-mi dai denumirea exacta , te rog? Cand ai facut operatiunea si cum se prezinta cada acum? |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
koki |
![]()
|
denumirea o sa ti`o dau peste cateva ore cand ajung acasa ca acum sunt la munca! si o sa inspectez si cada sa iti zic exact ca nu mi`a mai sarit in ochi pana acum deci cred ca e bine
![]() oricum nu incerca cu vopsea chioara pentru ca se va ingalbeni(incercat si asta mai demult ![]() This post has been edited by koki: 3 Jul 2006, 14:04 |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 Jul 2006, 14:32) Se lustruiește, cenzuratăță foarte bine cada A se citi c.u.r.ă.ț.ă. Funcția de cenzură a forumului are ceva cu c.u.r.... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
koki |
![]()
|
unu la mana:) preturile alea sunt cam cu 30 la suta mai mici decat o cada noua
![]() ![]() doi la mana pe cutie scrie "new magic" si in interior se afla:vopsea 1 recipient, intaritor 1 recipient, pudra reparatii o punguta, smirghel o foita. cica acopera 2m2 la un strat sau 1 m2 2 straturi. se aplica cu trafalet, pensula sau pistol vopsit cu duza mare.si are si un nume nu stiu daca e romaneasca dar scrie sc edland co s.a bd preciziei 13-15 s.6 bucuresti. sa caut cum se pun poze si revin ![]() eu vad pozele negre...sper sa nu fie asa si la voi ![]() This post has been edited by koki: 3 Jul 2006, 15:51 Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 7.18k ) Number of downloads: 5958 Imag001.jpg ( Size: 7.18k ) Number of downloads: 6473 Imag002.jpg ( Size: 7.18k ) Number of downloads: 6742 |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa speli cada inainte de a-i face poze!
![]() Redevenind serios, tu ce metoda de intins ai folosit: trafalet, pensula sau pistol cu duza mare ? L.E.: Si eu tot negre vad pozele alea. Sa inteleg ca intre alb si bleu ai ales negru si pozele le-ai facut cu lumina stinsa si fara blitz? ![]() This post has been edited by Marty: 3 Jul 2006, 15:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
koki |
![]()
|
prima gluma : nu fac poze la cada... fac poze la produs
![]() serios 1 : am dat cu pensula ca la mine era suprafata mica cativa cm gluma 2 : pozele se vad bine pe calculator pe telefon(de altfel varza la poze) dar am dat add attachament mai jos de mesaj si asa mi le`a pus ![]() si tot la gluma 2 : banuiesc ca s`au gandit ca romanii n`au cazi decat albe si bleu ca daca ar avea negre ar deveni pe an ce trece din ce in ce mai mici fara sa stie de ce ![]() |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
catalin80 |
![]()
|
acum cat timp ai cumparat produsul?
Sper sa-l mai gasesc. Stii ceva de programul celor din Complexul Orient? Mersi pt toate inf furnizate |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu vad negru in fata ochilor cand deschid pozele ... ora sa fie bine ??
![]() De ce va zgarciti la 2-3 mil cat o fi o cada noua ! Sau cat naiba o fi ??? Nu daia cum aveam inainte din ce mama masii era fier ce pana mea, dastea mai light gen ceramica sau fibra ! O suma de respecte, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 4 Jul 2006, 11:40) Eu vad negru in fata ochilor cand deschid pozele ... ora sa fie bine ?? ![]() De ce va zgarciti la 2-3 mil cat o fi o cada noua ! Sau cat naiba o fi ??? Nu daia cum aveam inainte din ce mama masii era fier ce pana mea, dastea mai light gen ceramica sau fibra ! O suma de respecte, Ci_co Pentru ca cele de tabla sunt tare fragile - am una la maica-mea acasa si i-a sarit smaltul de la o perie scapata de la 1 metru inaltime. Cele de fibra se zgarie, matuiesc, etc. Iar cele din compozitul ala ciudat de-i zici tu ceramica sunt tare tare scumpe - am vrut de-aia, dar 20 mil pt o cada de 1.80 nu mi se pare OK. Si, in final pentru ca e o epopee sa inlocuiesti cada - faianta sparta, moloz, ciment, etc. Am reparat si eu - exact ca DragosP - numai ca am folosit trafaletul - si e ok si in ziua de azi. Avm la activ 2 chiuvete + 2 cazi - la mine si la prietena mea. Am folosit New magic si o alta chestie italiana. New Magic e mai bun. This post has been edited by Stefan_B: 4 Jul 2006, 08:57 |
-------------------- |
|
koki |
![]()
|
programul la Orient nu il stiu exact dar banuiesc ca in genul la metro ar fi... o sa mai incerc diseara cu pozele ca nu imi dau seama ce se intampla
eu zic sa incerci cu magicu asta dar deh... e doar parerea mea , nu e produsul meu sa il promovez ![]() si ca o paranteza...daca nu vrei cada de fite, cu colt, cu jacuzzi sau mai stiu eu ce nebunii e mai bine in caz ca vrei sa o schimbi sa cauti tot din fonta ca celelalte sunt degeaba, prea sensibile daca ai fost obisnuit cu astea model vechi. This post has been edited by koki: 4 Jul 2006, 09:28 |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:05 |