Ce trebuie facut - pierdut carnet
![]() ![]() ![]() |
Ce trebuie facut - pierdut carnet
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
La politie la Udriste. Sunt pe pereti niste panouri unde scrie ce si cum. Nu mai stiu decat ca trebuie sa aduci dovada ca ai publicat in monitorul oficial pierderea (si probabil pe la ziare). Oricum iti trebuie o gramada de acte. De alergatura nu mai zic. Mai cauta-l o data. Poate scapi.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
partea proasta e ca trebuie sa-ti faci si examenul medical din nou
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu eu astea sunt obligatorii:
1. data anunt la mica publicitate "pierdut permis....etc". 2. trebuie sa faci, din nou, analize medicale, aceleasi care se fac atunci cand iei prima data permisul. E cam aberant dar.... 3.poze cred ca mai e ceva cerere de completat.... cam atat stiu.... A...diseara am drum la Udriste, sa-mi iau numerele, si o sa ma interesez ce acte trebuie.Le postez diseara sau maine pe forum |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
te rog ... multumesc. astept , mai caut pana maine
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Gasesti aici ce informatii ai nevoie: http://www.autoghid.ro/info.go
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
George tata, ai pus-o:
QUOTE OBTINEREA UNUI NOU PERMIS DE CONDUCERE IN CAZUL PIERDERII Acte necesare: 1. Actul de identitate (in original). 2. Nota de inregistrare care atesta publicarea pierderi sau furtului permisului de conducere in Monitorul Oficial. 3. Dovada de la organele de politie pentru pierderea sau furtul permisului de conducere. 4. Fisa medicala de consultanta pentru conducatorii de autovehicule completata. Aceasta Fisa se gaseste la societatile comerciale de prestari servicii aflate in apropiere de Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei sectorul Regim Permise de Conducere si Certificate de Inmatriculare. 5. Chitanta CEC (425.000 lei in original). 6. Foto la unitatile specializate (2 poze format permis auto). 7. Fisa detinatorului permis de conducere. Aceasta Fisa se gaseste la societatile comerciale de prestari servicii aflate in apropiere de Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei sectorul Regim Permise de Conducere si Certificate de Inmatriculare. 8. Copie Xerox dupa actul de identitate. 9. Copie act de casatorie legalizat la notariat. In Bucuresti 10. Dosarul se depune la ghiseele: 1 11. Dosarul se ridica de la ghiseele: 1, 2, 3. 12. Program de lucru: Luni- Vineri 8-20. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
fuck... i'm fucked ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
am fost la Udriste si ceea ce a postat Alex este corect cu exceptia sumei care trebuie platita la CEC care este un pic mai mare 465.000 lei tramvai(sa traiasca Marty:)))
Vestea buna e ca virgula cozile la ghiseele 1,2 sau 3 sunt mici ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
multam' , caut pe cineva acum sa ma ajute cu dosarul medical
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
gata , l-am gasit , intr-un final ... ufffff am scapat de o groaza de alergatura.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
GeorgeB,
Era sub canapea si tu vroaiai sa iti faci altu? ![]() ![]() :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Cat costa examenul medical ?
Si a fost cineva cu permisul la noul sediu din dr. Taberei ? Tot cozi imense sunt ? Ca am si eu nevoie sa-l schimb.. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:43 |