electrica: frina omoara semnalizarea
![]() ![]() ![]() |
electrica: frina omoara semnalizarea
Taxon |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1982
- ph-06-vgj ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|||
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
poate nu iti incarca alternatorul destul ...si la atatea consumatoare.......
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica firele de la instalatia electrica pe partea stanga.
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
Bunicutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 30 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica legatura la masa a lampilor spate, daca e-n regula acolo, cauta la cutia de sigurante un eventul scurt sau scapari de curent.
Dupa cate stiu eu 1300 are 6 sigurante la comp. motor, asa am si eu. Bafta |
-------------------- ...poza reprezinta masina ideala pentru Bucuresti/Romania
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca lampa de stop ia ca minus plusu` de la semnalizare si din doua plusuri, semnalizarea nu poate sa faca un circuit. Nimeni nu poate... zic... daca recitesc ce am scris mai devreme uit ce am vrut sa spun... In fine! Ceva de genul asta trebuie sa fie...
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da, verifica legaturile la masa la blocurile optice pe spate.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Taxon afla si spune-mi si mie ca si eu exact la fel patesc , semnalizez stanga si pun frana , ori moare de tot semnalizarea ori clipoceste mai rar. Cand remediezi sa-mi soptesti si mie .
Multumesc |
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Taxon @ 23 Apr 2004, 11:41) la o D1300 din 1980 am constatat o ciudatenie: daca frinezi in timp ce semnalizezi stinga, aprinderea becurilor pe frina determina stingerea semnalizarii (tace si releul in momentul ala) de ce? servus. am avut si eu aceasta problema numai ca la mine imi murea bordul. cind apasam frina cadea turometrul, termometrele, se stingeau luminile de pe bord, tot. am verificat toata instalatia electrica si problema a fost la cutia de sigurante. cind faceam legatura prin sigurante murea bordul la frina. cind le legam direct mergea. cred ca am si identificat siguranta(sigurantele) specifice, nu mai tin minte insa care erau. un nou bloc de sigurante a rezolvat problema corect si definitiv (sigurantele conectate in circuit, bordul nu moare la frina). |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si incearca sa-i pui o masa suplimentara de la tablita din stop pana la surubul cu care se prinde stopul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut "ocazia" sa semnalizez cu tot spatele dupa ce mi-a trecut tinichigiu` cu autogena peste toate cablurile din portbagaj
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta se numeste ca erai oaches
|
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
La mine clipeste mai repede semnalizarea cand pun frana sau cand virez cateodata.Ce ar putea fi?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
Releu de semnalizare defec(a)t. Am avut un releu care varia frecventa dupa bunul plac. Pana la urma s-a ars... Electromecanica din ele e destul de sensibila.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
aproape aceeasi buba e si la mine, cand merg ziua mere totul aproape bine, cand semnalizez si pun frana mai ciupeste din lumina semnalelor iar frana se simte si sacadeaza si ea, iar noaptea dezastru... aprin pozitiile si cand aprind un semnal sau o frana se micsoreaza si lumina bordului si a farurilor, claxonul raguseste, isi revin numai cand accelerez un pic... si surpriza... mi-au zis ca ar fi alterantorul dar nu prea e ca l-am masurat si arata aproape perfect, deci? ce credeti?
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cam tarziu, dar vazui si eu. Am experimentat problema asta de curand; mi-am reglat socul, si cred ca a atins prin bord ceva, l-am reglat din nou (e vorba de cablu) lasandu-l mai moale, si a revenit semanlizarea stanga, desi o alta cauza ar putea fi ceva la blocul de lumini (desi e nou - octombrie), umezeala la contact, contact intepenit, dar combinat cu siguranta de cablul socului.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]()
|
Damn it... se repeta, prima data nu mai merge becul de la soc, ala galben, apoi cand pun frana si semnalizez stanga, clipoceste extrem de rar, si cupleaza si alarma, sunand ca si cum as da inapoi... o sa desfac azi cutia de sigurante...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
gabrielv |
![]()
|
g.a.b.i. Group: Members Posts: 26 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Taxon @ 23 Apr 2004, 11:41) la o D1300 din 1980 am constatat o ciudatenie: daca frinezi in timp ce semnalizezi stinga, aprinderea becurilor pe frina determina stingerea semnalizarii (tace si releul in momentul ala) de ce? La fel pastesc si eu cu o berlina din '83. De cateva saptamani cand dau semnal (stg sau dr) merge totul f. bine. Daca pun frana se sting. Daca aprind avariile si pun frana, se sting avariile (sau merg f. rar-se aprind o data la 2-3 secunde). De la sigurante nu e, ca am lustruit contactele si am pus sig noi. Mai face o figura... Aseara am aprins pozitiile, si cand am aprins si avariile se aprindeau mai rar avariile. Cand erau aprinse avariile nu mergeau pozitiile pe spate (se stingeau)... cand se stingeau avariile se aprindeau pozitiile ![]() scuze pt incoerenta, dar m-a umplut de nervi semnalizarea. Ce .... ar trebui sa-i fac? |
--------------------
Dacia
1310
1983 TX
- B-23-HSO
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE la o D1300 din 1980 am constatat o ciudatenie: daca frinezi in timp ce semnalizezi stinga, aprinderea becurilor pe frina determina stingerea semnalizarii (tace si releul in momentul ala) de ce? Deci cum spuneam mai sus (sub numele de metalic) si eu am avut aceeasi problema pana acum o saptamana, semnalizarea stanga spate nu imi facea masa , am remediat situatia si acum e totul ok. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
gabrielv |
![]()
|
g.a.b.i. Group: Members Posts: 26 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pedro @ 30 Nov 2004, 08:47) Deci cum spuneam mai sus (sub numele de metalic) si eu am avut aceeasi problema pana acum o saptamana, semnalizarea stanga spate nu imi facea masa , am remediat situatia si acum e totul ok. Mi-am rezolvat problema cu semnalizarea (- nu aveam masa); am luat un cablu si l-am legat de firul negru cu un capat si celalalt la un surub la masa... mi se pare mie sau acum lumineaza mai "tare"!?... Ca si concluzie - inainte de a face ceva pe la becurile din spate verifica masa. |
--------------------
Dacia
1310
1983 TX
- B-23-HSO
|
|
RIon |
![]()
|
revin: era un fir la farul spate stanga care in mod normal alimenteaza cu + remorca )daca exista) si ala facea mici scurturi...eject
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:14 |