[VIDEO] Realizarea reclamei la Audi Quattro, cabluri si cauciucuri care au cuie
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Realizarea reclamei la Audi Quattro, cabluri si cauciucuri care au cuie
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
as zice ca e reclama la pneuri
![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
am vazut mai demult chestia....mda Quattro
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
corectitudinea nemteasca in actiune
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Postat in 2006 si primul raspuns dupa 3 ani?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
va dati seama ca daca nu vroiau cei de la audi, nu apareau imaginile cu felul in care a fost realizata reclama. Deci da, nemtii au fost corecti. Nu stiu care om in toate mintile ar lua de buna reclama asta. Ca de altfel oricare reclama auto.
Asta o fi pe bune: |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() care a fost difuzat la tembelizor. Make of-ul nu cred ca a fost dat. Si diferenta fata de renault, e ca nu a aratat ca vezi doamne koleos-ul ajunge urcand perete vertical de 90 de grade ![]() pe cand in video-ul de mai sus, astia de la audi mint cu video-ul trucat, sugerand ca ala ar fi ajuns acolo singur ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Din zapada ca aia cum era audi am iesit eu cu dacia... asa ca aia sigur sunt ca romanii... in mijlocul iernii si al muntilor cu cauciucuri de vara.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Fratzica |
![]()
|
ah nu, zic doar ca daca cei de la audi vroiau, nu se difuza make-of-ul. Toate reclamele sunt fictiune, fara exceptie. Dar ca de obicei, tragem in teapa nemtii.
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
si au facut reclama la make of in prime time?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
reclama la make of in prime time costa si nu-si are sensul. Acu sincer, chiar crezi ca e posibil ca o masina sa urce o panta pe zapada cu inclinatia aia, si chiar daca ar urca dup-aia ar sta pe loc si nu ar lua-o la vale? Totusi...
Le-a iesit lor mai real, care e problema. Bravo lor. Oricare alt producator de auto 4x4 ar fi facut aceeasi chestie daca le-ar fi venit ideea. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
pai tu ziceai cu corectitudinea bla bla bla. pai daca sunt corecti, sa fie corecti si sa spuna in prime time dupa reclama sf ca au folosit cabluri si ca masina nu a ajuns acolo prin forte proprii. Si nu, nu cred ca o masina poate face singura asa ceva, dar cei de la audi vor sa te faca sa crezi asta. Nu e asta publicitate inselatoare?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
acum m-am uitat din nou la making of. Masina a ajuns prin forte proprii sus cu anvelopele speciale, iar cablul a fost folosit pentru a cobora masina controlat. Se vad primele incercari in care masina nu a reusit sa urce cu anvelopele normale de iarna. Oricum noi facem teoria chibritului aici. Chiar daca nu a urcat prin forte proprii nu are importanta, nu cred ca s-a gandit cineva ca isi ia audi A seis quattro ca sa urce trambuline de schi cu el.
P.S. Toata publicitatea e inselatoare |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
nu am sunet acum, insa daca cablul ala a fost folosit doar la coborare, de ce nu l-au folosit doar la coborare?ca la secunda 2,12-2,15 am impresia ca masina e trasa de cablu. Cat despre teoria chibritului, da de unde, dar mi se pare de toata kko ca audi sa faca o asemenea reclama de cenzurat, pacalindu-si clientii .. SI daca nu au fost gigei care si-au luat a seis datorita acestei reclame, inseamna ca aia de la audi au aruncat cu banii in stanga si in dreapta, cu reclama asta (atat la realizare cat si la banii pentru a ajunge pe sticla)? Ca eu unu nu-i banuiesc de o asemenea naivitate
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
cablul trebuie sa stea tensionat ca sa opreasca masina pe loc, nu sa cada 20 de metri si dup-aia "Halt!". Ma omori cu pacalitul clientilor
![]() Mie imi place reclama. Ca idee, si atat. Nu m-am gandit o secunda ca e pe bune. de cand a aparut reclama asta sunt ferm convins ca toti eschimosii pot deosebi audi quattro de restul masinilor dupa urma lasata de anvelope in zapada. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
n-a zis nimeni nimic de reclama cu koleos pe varful everest nu? asa ca poti sta linistit.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
pentru ca acolo nu iti arata un koleos ce urca un perete de 90 de grade, pe cand in reclama la haudi te minte pe fata, iti arata masina care cica urca singura prostia aia
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
bine, fie ca tine. Se pare ca vom fi martori la multe accidente cu audiuri pe trambuline in urma acestei marete inselatorii. Eu nu mi-as cumpara un a6 quattro pentru ca nu am nici o trambulina in zona. Dar daca as avea....
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
da de unde, audi doar va mai castiga cativa fani, iar cativa bizoni vor pune botul si vor lua quattro, ca au vazut ei ca poate urca si o trambulina.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
Bizonu isi ia audi din cu totul alte motive. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
la secunda aia cred ca e filmat in asa fel incat sa crezi ca e abrupt, din ce vad eu ala ce filmeaa din spate nu are nici o dificultate sa-si tina echilibrul, plus ca pare ca merge pe un drum oarecum drept
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:57 |