DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> radiocasetofon

Panicatu
post 24 Apr 2004, 01:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

din curiozitate am rasfoit cartea tehnica a radiocasetofonului...si am aflat de functzia speed ,am setat-o la 3 dar nu functioneaza ...stie cineva care e faza?

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laurh
post 24 Apr 2004, 07:57
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

La SLZ nu cred ca merge pt ca al nostru casetofon nu primeste informatii legate de viteza bolidului.

--------------------
+
bogdan_o
post 24 Apr 2004, 13:02
Post #3

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Nu merge sigur functia, asta pentru ca (,) cass-ul trebuie sa primeasca informatii referitoare la viteza masinii. Si din pacate nu primeste astfel de informatii. Insa cred ca se poate face legatura destul de usor, dat fiind faptul ca exista deja un traductor de viteza de vreme ce vitezometrul este electronic. Deci nu mai este problema decat de conectare a casetofonului la traductorul respectiv.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
razvancc
post 26 Apr 2004, 08:36
Post #4

membru...de partid

From: cateodata...bucuresti!!!

dupa cum am mai scris si in alt topic, problema e ca nu mai stiu in care ca sunt cam alcoholic.gif , chestia asta cu cresterea volumului in fnct. de viteza este ok, eu am testat cd-ul de pe slz pe fi©at care are toate matele trase dar nu am avut timp sa vad de unde este tras firul ala si ce tensiune am pe el. Oricum in oras este stresant ca-ti creste si scade volumul din 20 in 20 km si te dai jos din masina cu ditai banita de cap, asa ca nu are rost sa va chinuiti prea tare, parerea mea, hic...!

--------------------
renault/nissan megane sedan/navarra 1.6 16v/ 2.5 turbo
Gratitude is merely the secret hope of further favors.
+
cborz10
post 17 Oct 2004, 08:30
Post #5

Membru incepator

Ieri mi-am ridicat masina de la dealer. Ce sa spun? deocamdata singura chestie nasoala este ca in acelasi pret, nu mai se da triungiul reflectorizant, trusa medicala si nici randul de becuri si de siguranta care mi s-a aratat atunci cand am facut comanda pentru masina.

Al doua chestie nasoala mi se pare faptul ca au schimbat si radio casetofonul. Fara nici un fel de chestie, si e unul mai slab cred eu, e simplu, nu mai stie nici o informatie despre posturi, nu are functia de trafic. Peste vreo un an, cei care-si vor cumpara masina, vor trebui sa vina cu volanul de acasa sad.gif(

--------------------
Dacia Solenza
+
gabriel.dumitru
post 17 Oct 2004, 23:02
Post #6

Membru

QUOTE(razvancc @ 26 Apr 2004, 09:36)
dupa cum am mai scris si in alt topic, problema e ca nu mai stiu in care ca sunt cam alcoholic.gif , chestia asta cu cresterea  volumului in fnct. de viteza este ok, eu am testat cd-ul de pe slz pe fi©at care are toate matele trase dar nu am avut timp sa vad de unde este tras firul ala si ce tensiune am pe el. Oricum in oras este stresant ca-ti creste si scade volumul din 20 in 20 km si te dai jos din masina cu ditai banita de cap, asa ca nu are rost sa va chinuiti prea tare, parerea mea, hic...!
*

iti vindeam scala mea wink.gif cu dorariile alea... biggrin.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004/Scala - B-26-XXX
ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
+
Gabi
post 17 Oct 2004, 23:06
Post #7

Preacuvincios moderator

Cborz10 tu ti-ai comandat se pare o solenza Confort. Daca erai atent pe foprum vedeai ca din luna aprilie s-au facut unele modificari al slz astfel
Modelul confort are un casetofon LG cu fata detasabila si 2 iesiri ( acelasi casetofon se afla si pe berlina si pe dacia papuc).
Modelele Rapsodie si Clima ( modele preechipate cu 4 boxe aveau casulphilips renault). Modelul Scala are cdplayer.

--------------------
Renault Megane 2 bicorp 2004 - 1.5 dci Conf Exp - XXXXXXX
+
laurh
post 18 Oct 2004, 09:08
Post #8

Membru autentic

QUOTE(gabriel.dumitru @ 18 Oct 2004, 01:02)
iti vindeam scala mea wink.gif cu dorariile alea... biggrin.gif
*

Ce domnu` ... ori te-ai hotarat sa o vinzi ?

--------------------
+
Slider
post 18 Oct 2004, 09:17
Post #9

Membru autentic

From: Cernavoda

Cborz10 ne spui si ce masina ai? wink.gif

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
sakoter
post 21 Oct 2004, 22:02
Post #10

Membru incepator

From: constanta

fratilor am o mare problema cu casetofonul!
am avut ceva necazuri cu bateria pe care trebuie intr-un final sa o schimb si mi s-a decuplat casetofonul
in consecinta a trebuit sa introduc codul , insa belea am gresit codul si mi s-a blocat casetofonul si nu stiu ce sa fac...
cine ma poate ajuta, va multumesc

--------------------
solenza ...catre x90
+
ynu22
post 22 Oct 2004, 08:02
Post #11

Membru

From: Oradea

QUOTE(sakoter @ 22 Oct 2004, 00:02)
fratilor am o mare problema cu casetofonul!
am avut ceva necazuri cu bateria pe care trebuie intr-un final sa o schimb si mi s-a decuplat casetofonul
in consecinta a trebuit sa introduc codul , insa belea am gresit codul si mi s-a blocat casetofonul si nu stiu ce sa fac...
cine ma poate ajuta,  va multumesc
*

Nu stiu ce masina ai dar banuiesc ca e SLZ si implicit cu casetofonul care vine din fabrica, daca da atunci se repeta operaiunea de introducere cod dupa doua minute de la introducera pentru prima data a codului gresit.
Codul se introduce :
se apasa tasta power , pe ecran va aparea mesajul "CODE" dupa care vor aparea patru cifre "0000" iar prima cifra "0" va clipi
1. se apasa tasta "1" a castofonului pina prima cifra de pe ecran pina va corespunde cu prima cifra a codului de securitate.
2. se apasa tasta "2" a castofonului pina prima cifra de pe ecran pina va corespunde cu prima cifra a codului de securitate.

se repeta operatiune si pentru celalalte cire din cod

la final se apasa tasta "6" pentru aproximativ 5 secunde si daca codul este valid o sa auzi un scurt bip.

Daca acesta noua tentativa esueaza poti repeta operatiunile de introducere lasind aparatul sub tensiune dar timpul de asteptare va creste la 4,8,16 si 32 minute.

Codul se afla pe factura de cumparare a autoturismului.

Sper ca ce am scris mai sus sa va foloseasca iar daca nu rog moderatori sa stearga mesajul.

Cu respect,
Florin C.

This post has been edited by ynu22: 22 Oct 2004, 08:04

--------------------
Dacia Solenza Rapsodie
+
TUBI
post 17 Dec 2004, 19:43
Post #12

Membru incepator

Am si eu o problema cu RCS-ul.Sotia mea a bagat codul gresit, blocandul.Ideea este ca, acum este blocat de tot.Pe oricare tasata as apasa, da un bip, si nu se intampla nimic.Ramane pe ecran mesajul CODE, care nu dispare lasand sa apara cele 4 zerouri pt. introducerea pinului.

P.S: RCS-ul este montat pe sina.
Cartea RCS-ului nu o gasesc. 256.gif

This post has been edited by TUBI: 17 Dec 2004, 19:46

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4MPI - B-XX-XXX
+
florinc
post 17 Dec 2004, 20:32
Post #13

Membru autentic

Incearca sa dai un mail la VC. Daca nu incearca la dealar-ul de la care ai luat masina.
Cartea RCS nu te ajuta cu nimic pt. ca acel cod este scris pe factura ...daca nu ma insel.

Bafta

--------------------
Opel/Dacia Vectra B/Solenza - .
Opel Vectra B
+
bogdan_o
post 17 Dec 2004, 22:59
Post #14

TUBI, stai calm si asteapta. Deschide RCS-ul, lasa-l sa scrie code si asteapta. Dupa un timp vor aparea pe ecran zerourile alea care clipesc. Ideea e ca daca ai bagat o data codul gresit trebuie sa astepti 2 sau 4 minute. Daca bagi codul gresit si acum trebuie sa astepti 8 minute. Apoi 16, 32 si abia apoi se blocheaza. Dci, ia factura (ca scrie pe ea codul), deschide-l si ai putina rabdare ca se rezolva problema.

Asa am patit si eu numai ca eu am bagat de mai multe ori codul si a trebuit sa merg mai mult cu masina ca sa apara zerourile, ca in parcare sa stau sa ma uit ca boul la cass nu aveam rabdare.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
TUBI
post 20 Dec 2004, 17:55
Post #15

Membru incepator

Multumesc mult!Problema rezolvata cum mi-ati spus voi in topic. google.gif

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4MPI - B-XX-XXX
+
dragosdia
post 26 Dec 2004, 23:35
Post #16

Membru

From: Bucharest

QUOTE(TUBI @ 20 Dec 2004, 17:55)
Multumesc mult!Problema rezolvata cum mi-ati spus voi in topic. google.gif
*

Acum ca tot l-ai dat jos eu te sfatuiesc sa-l decodezi! La casetofon se poate scapa complet de cod iar la cd trebuie tinut apasat pe 6 si gata (sau orice alta tasta).

--------------------
Fluence Privilege 2015
+
bogdan_o
post 28 Dec 2004, 13:51
Post #17

Dar de ce sa il deblocheze? Sa dea bani ca sa le faca munca mai usoara ciorditorilor? Macar daca il fura sa se chinuie un pic, nu sa le usurezi munca.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 01:33
Forum Renault