radiocasetofon
![]() ![]() ![]() |
radiocasetofon
Panicatu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 April 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
La SLZ nu cred ca merge pt ca al nostru casetofon nu primeste informatii legate de viteza bolidului.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge sigur functia, asta pentru ca (,) cass-ul trebuie sa primeasca informatii referitoare la viteza masinii. Si din pacate nu primeste astfel de informatii. Insa cred ca se poate face legatura destul de usor, dat fiind faptul ca exista deja un traductor de viteza de vreme ce vitezometrul este electronic. Deci nu mai este problema decat de conectare a casetofonului la traductorul respectiv.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
dupa cum am mai scris si in alt topic, problema e ca nu mai stiu in care ca sunt cam
![]() |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
cborz10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 August 04 ![]() |
Ieri mi-am ridicat masina de la dealer. Ce sa spun? deocamdata singura chestie nasoala este ca in acelasi pret, nu mai se da triungiul reflectorizant, trusa medicala si nici randul de becuri si de siguranta care mi s-a aratat atunci cand am facut comanda pentru masina.
Al doua chestie nasoala mi se pare faptul ca au schimbat si radio casetofonul. Fara nici un fel de chestie, si e unul mai slab cred eu, e simplu, nu mai stie nici o informatie despre posturi, nu are functia de trafic. Peste vreo un an, cei care-si vor cumpara masina, vor trebui sa vina cu volanul de acasa ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(razvancc @ 26 Apr 2004, 09:36) dupa cum am mai scris si in alt topic, problema e ca nu mai stiu in care ca sunt cam ![]() iti vindeam scala mea ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cborz10 tu ti-ai comandat se pare o solenza Confort. Daca erai atent pe foprum vedeai ca din luna aprilie s-au facut unele modificari al slz astfel
Modelul confort are un casetofon LG cu fata detasabila si 2 iesiri ( acelasi casetofon se afla si pe berlina si pe dacia papuc). Modelele Rapsodie si Clima ( modele preechipate cu 4 boxe aveau casulphilips renault). Modelul Scala are cdplayer. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cborz10 ne spui si ce masina ai?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
sakoter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 October 03 From: constanta ![]() |
fratilor am o mare problema cu casetofonul!
am avut ceva necazuri cu bateria pe care trebuie intr-un final sa o schimb si mi s-a decuplat casetofonul in consecinta a trebuit sa introduc codul , insa belea am gresit codul si mi s-a blocat casetofonul si nu stiu ce sa fac... cine ma poate ajuta, va multumesc |
-------------------- solenza ...catre x90
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
QUOTE(sakoter @ 22 Oct 2004, 00:02) fratilor am o mare problema cu casetofonul! am avut ceva necazuri cu bateria pe care trebuie intr-un final sa o schimb si mi s-a decuplat casetofonul in consecinta a trebuit sa introduc codul , insa belea am gresit codul si mi s-a blocat casetofonul si nu stiu ce sa fac... cine ma poate ajuta, va multumesc Nu stiu ce masina ai dar banuiesc ca e SLZ si implicit cu casetofonul care vine din fabrica, daca da atunci se repeta operaiunea de introducere cod dupa doua minute de la introducera pentru prima data a codului gresit. Codul se introduce : se apasa tasta power , pe ecran va aparea mesajul "CODE" dupa care vor aparea patru cifre "0000" iar prima cifra "0" va clipi 1. se apasa tasta "1" a castofonului pina prima cifra de pe ecran pina va corespunde cu prima cifra a codului de securitate. 2. se apasa tasta "2" a castofonului pina prima cifra de pe ecran pina va corespunde cu prima cifra a codului de securitate. se repeta operatiune si pentru celalalte cire din cod la final se apasa tasta "6" pentru aproximativ 5 secunde si daca codul este valid o sa auzi un scurt bip. Daca acesta noua tentativa esueaza poti repeta operatiunile de introducere lasind aparatul sub tensiune dar timpul de asteptare va creste la 4,8,16 si 32 minute. Codul se afla pe factura de cumparare a autoturismului. Sper ca ce am scris mai sus sa va foloseasca iar daca nu rog moderatori sa stearga mesajul. Cu respect, Florin C. This post has been edited by ynu22: 22 Oct 2004, 08:04 |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
TUBI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 October 04 ![]() |
Am si eu o problema cu RCS-ul.Sotia mea a bagat codul gresit, blocandul.Ideea este ca, acum este blocat de tot.Pe oricare tasata as apasa, da un bip, si nu se intampla nimic.Ramane pe ecran mesajul CODE, care nu dispare lasand sa apara cele 4 zerouri pt. introducerea pinului.
P.S: RCS-ul este montat pe sina. Cartea RCS-ului nu o gasesc. ![]() This post has been edited by TUBI: 17 Dec 2004, 19:46 |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA 1.4MPI
- B-XX-XXX
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa dai un mail la VC. Daca nu incearca la dealar-ul de la care ai luat masina.
Cartea RCS nu te ajuta cu nimic pt. ca acel cod este scris pe factura ...daca nu ma insel. Bafta |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
TUBI, stai calm si asteapta. Deschide RCS-ul, lasa-l sa scrie code si asteapta. Dupa un timp vor aparea pe ecran zerourile alea care clipesc. Ideea e ca daca ai bagat o data codul gresit trebuie sa astepti 2 sau 4 minute. Daca bagi codul gresit si acum trebuie sa astepti 8 minute. Apoi 16, 32 si abia apoi se blocheaza. Dci, ia factura (ca scrie pe ea codul), deschide-l si ai putina rabdare ca se rezolva problema.
Asa am patit si eu numai ca eu am bagat de mai multe ori codul si a trebuit sa merg mai mult cu masina ca sa apara zerourile, ca in parcare sa stau sa ma uit ca boul la cass nu aveam rabdare. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
TUBI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 October 04 ![]() |
Multumesc mult!Problema rezolvata cum mi-ati spus voi in topic.
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA 1.4MPI
- B-XX-XXX
|
|
dragosdia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 04 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Fluence
Privilege
2015
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Dar de ce sa il deblocheze? Sa dea bani ca sa le faca munca mai usoara ciorditorilor? Macar daca il fura sa se chinuie un pic, nu sa le usurezi munca.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:33 |