cablul de la ambreiaj, ... imi produce o vibratie la pedala
![]() ![]() ![]() |
cablul de la ambreiaj, ... imi produce o vibratie la pedala
dor21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- ab 21 elo
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai incercat sa il ungi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dor21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 September 05 ![]() |
nu am incercat sa il ung. m-am gandit sa ung cumva pedala de ambreiaj dar nu stiu cum ca e tare inghesuiala pe acolo.
|
--------------------
dacia
logan
- ab 21 elo
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Cine gaseste solutia la problema asta sa ma anunte si pe mine.
![]() @dor21: Cum intinzi tu cablul, ca l-as intinde si eu o data pe zi, numai sa scap de zgomot? |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la vibratia produsa de pedala de ambreiaj.La mine dadea un zornait exact la 2000 de ture.Am rezolvat astazi asa:
-am desfacut piulitele cablului,acelea care regleaza pozitia pedalei. -am scos greutatea aceea de fier de pe filetul cablului -in locul greutatii am pus un tampon de cauciuc rigid,o bucsa de bieleta antiruliu de dacie 1300. -o saiba cu gaura de 7mm si lata ca sa calce bine pe suprafata bucsei. -piluitele stranse la loc,cu reglajul corespunzator al pedalei(dupa gust) Efectele sunt : Liniste in masina la orice turatie ![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
si la mine cam tremura ambreajul... dar aveam 140 km/h in treapta a 4-a:D
|
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
remediu... foloseste functia SEARCH inainte de a incepe un topic... vezi si topicul general cu zgomote, scartaieli si vibratii de toate feluri... aici se inchide
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:13 |