Am facut bine sau nu?, vandut masina
![]() ![]() ![]() |
Am facut bine sau nu?, vandut masina
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.882 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
te`a dezavantajat culoarea si faptul ca a facut taximetrie... ca altfel luai mai mult!
oricum ala sigur era samsar si o revopseste....si o vinde ca noua ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.882 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da. stiu si culoarea-gri sobolan(mi-a spus ca ii schimba culoarea).
oricum sper sa ajunga la cineva care merita o masina buna(acum vorbesc resentimentele) chiar daca da un pret mult mai mare. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai ala de a cumparat-o stia ca a fost pe taxi? Eu zic ca puteai sa ceri 5000 ron pe ea
![]() Am postat in acelasi timp ... ![]() This post has been edited by EUROPE_: 17 Jul 2006, 15:48 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
asta e nasol... ca o va smecheri si o va da de noua... cineva undeva se va intepa
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
da stia, nu am ascuns niciodata(am postat si la bursa, cu 5000ron dar nu a vrut nimeni).
eu am cerut 50 dar a spus ca motorul papa ulei-a desfacut capacul de la ulei si ..... fum(nu mult dar era) asa am ajuns la 45+am luat cd de le ea(care face 5mil) |
--------------------
pegas
3120
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
masina de familie care a mers cu max 100 km/h.asta va fi reclama pt ea.dar in talon nu scrie de revizii mai dese?cum scrie in cele care sunt sau au fost scoala odata la 6 luni?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
E bine si asa. Pana la urma ti-ai facut treaba cu ea nu?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
oricum faptul e consumat si asta ii era soarta
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Desi se pare ca a fost un moment dificil pt tine, eu zic sa fii barbat si sa mergi mai departe, ca nici cumparatorul (samsar sau nu) nu cred ca are insomnii in legatura cu banii pe care ti i-a dat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La anu' ala se vinde cam la 1800 - 2000 de euro. Tinind cont de faptu' ca a facut taximetrie 2 ani de zile si ca avea 180 tkm. .... tot mai mergea sa iei vreo 2-300 de euro-n plus pe ea. Oricum, sa fie-ntrun ceas bun!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 17 Jul 2006, 16:52) masina de familie care a mers cu max 100 km/h.asta va fi reclama pt ea.dar in talon nu scrie de revizii mai dese?cum scrie in cele care sunt sau au fost scoala odata la 6 luni? in talon, nu(talonul s-a schimbat cand am luat-o eu). 2 revizii are(cand am luat-o si cand am vandut-o)-s-a potrivit la fix ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Puah, sa te tii atunci subiect: "Am facut bine sau nu ca am Clio?"...
Sau ma insel ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
wolfin |
![]()
|
da, dar nu pe forumul asta
![]() lasand gluma la o parte , totusi am dat masina aproape la jumate pt ca a facut taxi si acum vine cineva si o vopseste si ia 2000 eur aceiasi masina care se comporta la fel ca o "masina de familie". oare am fost eu anormal cand am cumparat masin care a fost taxi, stiind ? |
--------------------
pegas
3120
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acuma tot ai dat anunt:) da cu clio cu motoru ars ce se mai aude?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
wolfin |
![]()
|
este la firma ingropat sau reparat. varul meu nu mai lucreaza acolo
![]() probabil ca le-a fost frica-ii daduse o octavia ![]() This post has been edited by wolfin: 17 Jul 2006, 16:10 |
--------------------
pegas
3120
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Clio III?
![]() Sa-ti traiasca renault-ul. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
wolfin |
![]()
|
nu, de unde bani. clio symb phase 4, expresion
multumesc This post has been edited by wolfin: 17 Jul 2006, 16:17 |
--------------------
pegas
3120
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea e ca ai avut noroc cu acel samsar
nu cred ca ai fi luat bani mai multi ... poate daca facea-iu motorul, dar asta ar fi insemna si ceva cheltuieli. priveste partea buna a lucrurilor ... ai "scapat" de masina in 10 minute ... ai avut apoi tot w/e liber ... sa te bucuri de bani, era posibil sa-o vinzi cu 50 mil da ... sa pierzi 2-3 w/e prin targ ... ai fi fost mai fericit??? inteleg ca momentul despartirii a fost 'dureros" dar ... bani luati nu-s deloc de lepadat despre traeba cu samsarul care o masluieste si-o vinde mai departe .. pai ... daca ai atata minte sa cumperi de la samsari ... eu zic ca viitorul cumparator isi merita soarta |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
argintiu
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
|
-------------------- ....................
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() in fine...... m-am intalnit cu cel care i-am vandut masina la udriste pt. radiere si mi-a spus ca in motor nu s-a umblat niciodata(adica schimbat set, lant)-mentionez ca masina avea ![]() m-a lasat cu gura cascata. i-a schimbat lantul cuzinetii si semeringurile ![]() GTA- acum m-am prins ![]() ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 23 Jul 2006, 16:52 |
--------------------
pegas
3120
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ai cam luat teapa . Daca avea tabla buna cu 2 milioane o vopseai , cu 700 de mii faceai actele la politie si schimbai culoarea in talon si o vindeai cu minim 10 milioane mai mult . Minim , puteai sa o dai daca mergea ok si cu 20 de milioane mai mult . Culoarea galben te-a dezavantajat total .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
wolfin |
![]()
|
de luat teapa nu am luat. am cumparat-o cu 50mil in 2004 si am vabdut-o in 2006 cu 45
![]() iar de tepuit pe altul eu nu pot sau mai bine spus nu vreu.(in sensul sa ascund istoria masinii) This post has been edited by wolfin: 24 Jul 2006, 18:11 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
Da, si alergai de nebun sa o vopsesti, poate iesea bine, poate nu, talon, alt timp pierdut, caldura mare!
Ai dat-o? Gata, uita de ea, nu mai merita sa te gandesti. Ai facut bine? Eu zic ca da. Am stat 2 weekenduri la rand in targ, pe caldura de foc si pana la urma am dat masina la un samsar. Mi-a platit omul banii jos si gata am vandut-o! Puteam sa iau mai mult sau nu, asta e! Nu o sa fiu nici mai bogat nici mai sarac cu 100 dolari. Sa-ti traiasca Renault-ul! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
ai dreptate. asa am gandit. la mai mare
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 20:49 |