Cadou pentru nasii de casatorie, nunta+10 ani de la casatoria lor
![]() ![]() ![]() |
Cadou pentru nasii de casatorie, nunta+10 ani de la casatoria lor
Gutenberg |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 April 05 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- BH-XX-MAG O carte se poate lovi de un cap si sa sune a gol , fara ca sa fie de vina... cartea.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Imi dau seama ca nu prea-i cunosti pe nasi, ca stiai exact ce si-ar dori amindoi, asa ca e destul de greu sa le gasesti ceva care sa-i si impresioneze, si sa le si ramina im amintire. Fiind vorba de un eveniment al lor, daca nu ai cum sa afli ce le-ar placea, cel mai sigur ar fi sa le iei ceva separat fiecaruia.
O stipteuza lu nasu, si un striper lu nasa, ar fi o idee ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
... ca pe urma sa dea divort , nu ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
poti sa le iei un cadou simbolic, de ex noi le-am luat nasilor inainte de casatorie o icoana pictata pe o bucata de scoarta de copac. Acu tu stii mai bine ce si-ar dori, eventaual da o raita prin magazine de genul "nobila casa" cum e cel din cluj, ca acolo gasesti cam tot ceea ce iti trece prin cap in materie de cadouri, un suport de lumanari din ala in forma de inimioara, o vaza si o scrumiera in forme ciudate, o clepsidra mai ciudata.... idei ar fi numa tre sa ai si tu putina imaginatie.
Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ia-le o excursie undeva . Era unu' pe la bursa de vindea 2 bilete pentru excursii in strainatate . O sa le cumperi la juma' de pret , nici nu o sa te arzi prea tare la buzunar si nasii sigur o sa fie super-incantati . Problema ramane copilul . Daca au posibilitatea sa-l lase la bunici , e ok .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia-le niste bani din cont, sigur se vor bucura!
![]() Acu' serios vorbind, daca oamenii au simtu' umorului, merita sa le trintesti niste tricouri cu inscriptii "I'm with the stupid" sau "Ce bun(a) e nasa/nasu" sau mai stiu eu ce iti trece prin cap. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce vremuri trăim dom'le!
Pe vremuri, la nuntă finu' venea cel puțin cu un covor persan, sau dacă nu cu o carpetă d'aia mișto cu "Răpirea din serai" la nași. După aia, la o săptămână când nașii scot finii la biserică, musai o lustră. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
criss_slc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca se potriveste (adica nu stiu daca trebuie neaparat un cadou care "sa ramana") dar intr-o situatie oarecum asemanatoare eu am scapat usor (si a avut si ceva efect - ca erau la inceput astfel de cadouri). Unei perechi le-am facut un tort mare (spre urias) si care avea deasupra reprodusa, in gelatina, o fotografie de la cununia lor.
In cazul tau, copilul va fi mai mult decat incantat. Astfel de torturi am vazut ca se fac in cofetariile TIP TOP din Bucuresti (nu fac reclama - doar ajut) |
--------------------
Dacia/Opel
Logan 1,5 dCi Laureate/Astra G
2007/2002
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Un curcan, 3-4 gaini, o vadra de tuica, o damigeana mare de vin
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
un laptop
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Trei plãjmi... sa aiba!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Eu am fost cu ei prin magazine, eram ATENT la tot ceea ce atingea nasa
![]() E drept ca aproape 2 saptamani ne-am batut capul cu ce sa le luam... Alta data a fost o expozitie de arta.. si am luat un bol (ca un acvariu rotund) in care e un aranjament floral. Iaras se pare ca la nasa i-a placut. La nas o sticla de Wisky cu ambalaj frumos... Mie nasu mi-a adus o sticla deaia de palinca in care a crescut o para.. Mereu stau si ma minunez cum mama zbengii a crescut para aia in sticla acolo ![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Ciombe @ 21 Jul 2006, 11:05) Mie nasu mi-a adus o sticla deaia de palinca in care a crescut o para.. Mereu stau si ma minunez cum mama zbengii a crescut para aia in sticla acolo ![]() ![]() Para se baga-n sticla cind cand e f. mica, sticla legindu-se/proptindu-se cumva ca sa nu cada de pe craca. Pe urma se dezvolta-n sticla (para). ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 21 JEu ul 2006, 11:05) Mie nasu mi-a adus o sticla deaia de palinca in care a crescut o para.. Mereu stau si ma minunez cum mama zbengii a crescut para aia in sticla acolo ![]() ![]() Cineva mi-a spus ca sticla are o gaura in partea inferioara si pe acolo au bagat para. Sticla nu e imbracata cu material din ala care se punea pe damigene? Daca da desfa ambalajul si o sa vezi cum au bagat para in sticla. |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Eu cand am fost nas de ce n-am primit niciun cadou?
![]() ...oare faptul ca fina a fost candva prietena mea a avut vreo legatura? ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Lasa bre, am fost si io nas de botez... Asa ad-hoc, ca deh, pe astia (adica cumnata-mea si cumnata-miu) i-au refuzat vre-o 6 perechi, iar a 7- ea i-a lasat balta cu cateva zile inainte de botez. Ne-a rugat pe noi sa ii ajutam, ca deh, mai etau cateva zile si venea botezu. Am zis, hai sa-i ajutam, desi ii stiam ca is mai nesimtiti si zgarci - ca doar nu degeaba i-au lasat balta 7 perechi inainte... da am zis, hai, ca oamenii au nevoie de ajutor, sa-i ajutam.
Noi nu stiam care e treaba, am cumparat lumanari, haie pt noi alea alea, cheltuieli. Am mers bineinteles cu ambele masini ale MELE ca a lor nu avea benzina... Adica era musai ca ei doi, tarani cu diploma de oraseni cu 7 clase, sa coboare din MONDEO, da in dacie sau oltcit- ar fi ras lumea de ei nu? Ok, au mers ei cu Mondeo, noi (io si nevasta) cu oltcitu... In fine, era cat pe ce sa nici nu luam portofelu cu noi la biserica, ca ei au spus ca "au aranjat absolut totul".. io ma gandeam ca au platit slujba ![]() ![]() ![]() Asaaaa, si acum, dupa cativa ani de nasie, astia NU AU VENIT ODATA CU UN CADOU! Sa mor io! Pt ei nasii au doar obligatii! ![]() ![]() ![]() Culmea tupeului, cand a implinit fetita lor 2 ani, am facut o masa festiva, bineinteles la MINE la apartament, ca ei stau cu socrii si acolo mereu e scandal, nu poti sa faci nimic! Buuun, dupa ce ne-am pregatit 2 zile cu mancaruri, specialitati gen crap umplut la cuptor, stropit cu vin alb etc etc, ii chemam. Ne dam seama ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Credeti ca e tot? Nuuuuu ![]() ![]() ![]() Hai ca m-am enervat.... grrrr.... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Nu vreau sa ma laud, dar eu cand merg in vizita la nasii mei nu merg niciodata cu mana goala. Le duc lor ceva si ceva la kid. Asa e frumos.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai nu cred ca i-a gasit el ci l-au gasit ei pe el
![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 24 Jul 2006, 12:23 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Ciombe , ti i-ai gasit tata ! Numai rude d'astea sa ai si o iei pe aratura !
Acum sa iti indic problema nr.2 ! Daca esti nas de botez ai mari sanse sa devii si nas de cununie la aia mica ! Sa te vad atunci pe unde scoti camasa ![]() ![]() This post has been edited by alinakes: 24 Jul 2006, 15:29 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca odata vede nasu' mizda finei
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ciombe |
![]()
|
QUOTE Acum sa iti indic problema nr.2 ! Daca esti nas de botez ai mari sanse sa devii si nas de cununie la aia mica ! Adevaru e ca m-am cam saturat de ei.. Si asta o vor simti pe pielea lor cat de curand ![]() Ea lucreaza la noi... vrea sa promoveze, cu toate ca sefa ei directa nu agreeaza ideea asta - pt ca lucreaza nasol... Si tocmai si-a taiat ieri TOATE sansele de a mai promova sau de a mai avea sprijinu tacit al meu sau al nevetei in firma asta.. ![]() Randul lui - peste trei saptamani cand ma intorc din concediu.. deh, scorpion mic si razbunator ce sunt ![]() Iar in ceea ce priveste aia mica- sa fie ea sanatoasa... ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
SiloS |
![]()
|
Ciombe face ce face si le zice frumos de tot
![]() This post has been edited by SiloS: 25 Jul 2006, 13:52 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |