Partidul pedofililor, in Olanda
![]() ![]() ![]() |
Partidul pedofililor, in Olanda
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
stiti ... era un banc despre unul care vroia sa emigreze de nu stiu unde pe motivul homosexualitatii .. ca el pleaca pana nu devine obligatorie ...
Mi se pare ca bancul ala se transforma incet incet in realitate ... Nu credeam ca ajung sa apuc in viata asta o asemenea stire ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Nici eu...
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma mir ca la noi nu s-a facut deja o filiala a respectivului partid.
La ce stiri sunt prezentate la TV, aia din Olanda mai au de invatat, nene! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu deja imi curat asiduu AKM-u
![]() Se pare ca o sa am treaba ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu esti destul de european, carevasazica!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
In curand politia o sa devina inutila . O sa vezi politistii suparati ca nu au ce sa faca : violatori , pedofili , zoofili , bigutofili , toti o sa isi vada de treaba legal .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vijelie |
![]()
|
Lasa ca se scot din radare...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Jul 2006, 09:05) Sint foarte european, dar pina cind e vorba de copii. Ca tot veni vorba, ii inteleg supararea tatalui caruia un nenorocit i-a violat si omorit copilul, si mai ales supararea ca la noi justitia nu e doar oarba, e si ciunga si handicapata ![]() Singurul lucru pe care nu l-as fi facut eu, nu m-as fi spinzurat, ci as fi intrat in inchisoare alaturi de ala, si as fi avut maaaare grija sa plateasca inzecit toate chinurile copilului. Iar pe avocatul lui l-as fi castrat inainte ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vijelie |
![]()
|
Calmeaza-te, omule, ca pedofilii aia olandezi nu militeaza pt viol, ci pt relatii sexuale acceptate...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
paulp |
![]()
|
Vijelie, ai copii?
Stii cita minte au la 12 ani? Chiar crezi ca au discernamintul sa inteleaga ce li se intimpla? Hai sa le dam permis de la 12 ani si sa-i lasam sa conduca masini pe strada, daca tot pot discerne... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu e important daca eu am sau nu copii, crede-ma.
Stii de ce? Fiindca EU am grija de educatia lor, nu societatea bolnava in care ii aducem pe lume sau vreo adunatura de perversi din fundul Europei... Parerea mea! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Sunt geniali "europenii" astia !!!
![]() Urmeaza oare legalizarea casatoriei intre ciobani si mioarele lor ? Imi este scarba de cei care le dau dreptul acestor ciudati sa isi faca partid pe motiv ca legea nu le interzice asta. Cu moralitatea cum ramane, macar o ramasita din ea, pentru ca legile stim cu totii cum se voteaza (peste tot este la fel nu doar in Romania). Daca mai aud de imbecilitati de genul asta e clar ca trebuie sa incep sa ma inarmez, pentru ca e clar ca va fi nevoie pe viitor. ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Jul 2006, 09:32) Calmeaza-te, omule, ca pedofilii aia olandezi nu militeaza pt viol, ci pt relatii sexuale acceptate... Acceptate de catre cine? Presupun ca o sa dormi linistit cand judecatorul o sa decida sec: copilul tau de 12 ani nu a fost violat...a intretinut relatii sexuale acceptate. Doar l-ai educat bine si face dif. intre bine si rau. Poate o sa-ti dea cadou si caseta cu actul in sine sa te convingi ca totu' a fost legal. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vijelie |
![]()
|
Hai ca m-ai speriat! Traim cumva in acea tara de ma iei cu ipoteze de-astea? Da-i naiba cu prostiile lor...
In plus, stirea este despre infiintarea unui partid care MILITEAZA pt astfel de chestiuni. Asta nu inseamna ca de maine pe strazile din Romania vor alerga pedofilii dupa kinderi de 12 ani sa-i violeze. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Jul 2006, 09:32) Calmeaza-te, omule, ca pedofilii aia olandezi nu militeaza pt viol, ci pt relatii sexuale acceptate... relatii sexuale acceptate de un copil ... si /sau de parinti dezaxati... eu cred,sper ca glumiti ...adica nu vorbim de fetita de 16 ani care vrea si ea sa vada cum e ... P*** |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia sunt fraieri, ar trebui sa invete de la romani.
Si dau ca exemplu scumpirea benzinei. La inceput se astepta cateva luni bune si se scumpea deodata, drastic. Iesea lumea-n strada disperata sa se vaite. Sa adoptat apoi scumpirea in trepte mici. Asa ar trebui procedat si cu pedofilia. Oricum la 18 ani in ziua de azi esti deja batran si ai kilometrajul dat peste cap. Daca s-ar cobori varsta pana la care esti considerat minor, gradual... in timp ne-am obisnui cu ideea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Hai , ce sa mai in stanga si-n dreapta , asa era si acum cativa ani cu poponautii , ca ei sunt o minoritate retrasa , si isi vad de orientarea sexuala [ adica de boala / moft ] doar in pat . Incet , incet , am ajuns sa-i vad in parc cum isi iau limba in gura cu altii
![]() Acum au inceput Olanda sa testeze chestia cu sexul acceptat de la 12 ani . olanda este tara testelor . intai se testeaza in Olanda o metoda/o lege si daca are succes catusi de putin este acceptata in toata Eurpa . Olanda este tara care este condusa cat mai libertin posibil - puscarie acasa , iarba cata vrei si exemplele pot continua . Daca nu o sa fie vreo revolutie in Olanda , in curand in toata Europa va fi la fel . Da se da prostului ordinar minimum necesar supravietuirii el este multumit , nu are nevoie de mai mult . LE : in ritumul impus de ei , o sa ajungi sa f+7i fara sa ai par la martaranga ![]() This post has been edited by SiloS: 19 Jul 2006, 09:30 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
E bine sa se infiinteze partidul respectiv, pentru ca la un moment dat membrii lui vor putea fi luati toti, frumos, de pe lista si executati.
|
--------------------
DSN Clima
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca au fumat prea multe jointuri oamenii aia...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 19 Jul 2006, 10:27) Daca nu o sa fie vreo revolutie in Olanda , in curand in toata Europa va fi la fel. Ete na. Ati pus botul la o stire de la circ.Vai ce rau e in Olanda. Tot felul de lucruri lipsesc acolo, cum ar fi tzigani cu ochiul pe buzunarul tau, aurolaci la semafoare, cersetori, fotbalisti care distrug tramvaie, golani care se iau de gagici pe strada, idioti, imputenie si mutre incruntate. In Amsterdam sunt o gramada de lucruri rele cum ar fi oameni civilizati, curatenie, cultura. N-avem noi nevoie sa fie in Romania ca acolo. Decat 2-3 dilii cum au ei, mai bine milioane de dobitoci cum avem noi. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate mai dureaza pana sa avem si noi oameni civilizati si cultura generala asa ca degeaba comparam. Prefer sa-mi spele tiganii parbrizul la semafor decat sa ma trezesc cu cine stie ce partid pedofil si zoofil in tara.
Ramane de vazut ce va ajunge din tara asta, si toti ochii pe generatia actuala. Pentru ca majoritatea adolescentilor din ziua de azi sunt in stare de orice pe viitor din cate ne-au aratat in prezent. Un "lol" aici, un "lol" acolo poate - va ajunge - un ciobanesc german printre cearceafuri si o prescolara dupa ce suna clopotelul. ![]() This post has been edited by AND: 19 Jul 2006, 12:57 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
QUOTE Ete na. Ati pus botul la o stire de la circ. Vai ce rau e in Olanda. Tot felul de lucruri lipsesc acolo, cum ar fi tzigani cu ochiul pe buzunarul tau, aurolaci la semafoare, cersetori, fotbalisti care distrug tramvaie, golani care se iau de gagici pe strada, idioti, imputenie si mutre incruntate. In Amsterdam sunt o gramada de lucruri rele cum ar fi oameni civilizati, curatenie, cultura. N-avem noi nevoie sa fie in Romania ca acolo. Sunt convins ca daca ai umbla mai mult prin amsterdam ti-ai schimba parerea. Incearca sa te abati putin de la caile batute de toti turistii. Iti garantez ca nu o sa mai fi asa de incantat de marea civilizatie din UE. QUOTE mai bine milioane de dobitoci cum avem noi Aici n-am argumente sa te contrazic. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
SiloS |
![]()
|
Va uitati mult de tot la televizor ...
![]() silviumc , ca sa intelegi despre ce vorbesc , nu vreau sa aud ca prietena te inseala cu magarul si nici nu vreau sa aud ca ciobanii sunt insurati cu Miorita ![]() This post has been edited by SiloS: 19 Jul 2006, 17:28 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
ilikecheese |
![]() ![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
am auzit-o si pe asta....bah e dusa lumea asta.numa cand imi vedeam unu ca se pupa cu altu imi venea sa ii bat pana ma ia salvarea si ma duce la nebuni....acu mai vor si copii nebunii astia...in curand o sa imi fie frica ca o sa ma vrea unu disperat sa ma ...,si copilu pe care probabil o sa il am(pe la 30 de ani) o sa fie sub ochii unor ......, si sa mai aflu si dupa ca nevastamea se pupa cu una si cine stie ce mai face....hmmmm
Gata imi iau pistol mitraliera!!! This post has been edited by ilikecheese: 19 Jul 2006, 21:49 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(hadessutzu @ 19 Jul 2006, 09:50) Sunt geniali "europenii" astia !!! ![]() Urmeaza oare legalizarea casatoriei intre ciobani si mioarele lor ? .... Se pare ca nu numai olandezii au înnebunit ![]() ia uitați-vă și la asta http://www.emaramures.ro/index.php?page=det&cat=18&id=1328 Începe lumea să o ia razna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:59 |