Problema directie D1300 ?, Un sfat va rog ...
![]() ![]() ![]() |
Problema directie D1300 ?, Un sfat va rog ...
B31AYZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|||
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
pai inlocuieste si tu tunul volan u bucse cu tot, inclusiv "crucea", si o sa dispara ael joc de care spui ca a aparut.
bafta la ciocanit. |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Multumesc.
|
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
BV07DEF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 July 06 ![]() |
vezi ca nu trebe sa bari deloc se desface f usor cu doar 2 chei una de 14 si una de 17.si inca ceva sa stii ca se duce f usor bucsa cardanica pune una de fartec bv sa stii ca eu deaia am si nu am mai schimbato de un an
|
--------------------
DACIA
1300
1977 LUX
- BVO7Dxx nu am frana ori ce as face,am schimbat absolut tot,stie cineva ce este de facut
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Vezi ca bataia in volan, ritmica stanga-dreapta este din cauciuc deformat sau neechilibrat(eventual janta stramba).
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
clau23r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 July 06 ![]() |
mai de graba dute la o vulcanizare si echilibreaza jentile, apoi apucate de schimbat bucsi si altele ...
|
--------------------
dacia
1310 tx
1994 berlina
|
|
BV07DEF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 July 06 ![]() |
daca tot schimbi tot ambreiajul desfa si cutia,tip de lucru o ora daca sunteti 2 insi care va pricepeti cat de cat;sar putea sa fie si saiba din cutie care tine priza ,nu vreau sa te speriu dar daca e sarita mai bine te gandesti serios si iti iei alta cutie ca aia nu mai are viata lunga;asa facea si a mea si am ajuns sa dau cutia de 2 ori pe saptamana jos;si inca ceva scule necesare
chei de 11 ----------tubulare si fixe 17 -----------fixa si tubulara 13 ----------fixa si tubulara surubelnita de forta ciocan de lemn |
--------------------
DACIA
1300
1977 LUX
- BVO7Dxx nu am frana ori ce as face,am schimbat absolut tot,stie cineva ce este de facut
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Da.
Aste e cel mai posibil . Am sa fac o verificare la acest aspect . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
B31AYZ |
![]()
|
QUOTE(BV07DEF @ 20 Jul 2006, 16:36) daca tot schimbi tot ambreiajul desfa si cutia,tip de lucru o ora daca sunteti 2 insi care va pricepeti cat de cat;sar putea sa fie si saiba din cutie care tine priza ,nu vreau sa te speriu dar daca e sarita mai bine te gandesti serios si iti iei alta cutie ca aia nu mai are viata lunga;asa facea si a mea si am ajuns sa dau cutia de 2 ori pe saptamana jos;si inca ceva scule necesare chei de 11 ----------tubulare si fixe 17 -----------fixa si tubulara 13 ----------fixa si tubulara surubelnita de forta ciocan de lemn Ce-mi spui e foarte grav . Deja sunt speriat . Sper sa fie problema din jenti si cauciucuri . Multumesc . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
B31AYZ |
![]()
|
QUOTE(BV07DEF @ 20 Jul 2006, 14:12) vezi ca nu trebe sa bari deloc se desface f usor cu doar 2 chei una de 14 si una de 17.si inca ceva sa stii ca se duce f usor bucsa cardanica pune una de fartec bv sa stii ca eu deaia am si nu am mai schimbato de un an Multumesc. Trebuie verificat .Nu pare sa aiba joc in bucsile de la cruce . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:21 |