DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi pentru inceput, va rog !

ergo
post 20 Jul 2006, 12:07
Post #1

Membru

Group: Members

Buna ziua !
In primul rind vreau sa multumesc tuturor celor care au postat pe acest forum, in special "liderilor", pentru opiniile lor, opinii care m-au determinat sa cumpar un logan 1,6 full...
Masina va veni undeva in jurul datei de 1 august, si as dori sa ma sfatuiti cu privire la rodajul necesar.
Eu m-am gindit sa o "scot" la o plimbare mai lunga in afara Bucurestiului (probabil voi reusi sa fac 1000 km), cred ca e mai bine decit s-o "chinui" prin oras ?
Am citit postul cu ce trebuie verificat cind o ridici de la dealer; in afara de cele mentionate acolo, dupa ce o aduc acasa, si mai ales daca voi pleca la acest drum, ce ar mai trebui sa am in vedere ?
Multumesc !

--------------------
Dacia Duster 1,5 DCI 4x4 2020 - B32MNZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AL
post 20 Jul 2006, 12:25
Post #2

Member

Group: Members
From: Bucuresti

multumim pentru aprecieri!

primul sfat este ca inainte de a incepe un topic nou in care vreis a pui o intrebare particulara, sa cauti cu functia serarch sau altfel sa vezi daca problema s-a mai discutat sau se discuta... rostul acestui forum e sa adune informatii si subiecte de dezbatere ...doar ca informatiile trebuie cautate si citite... deci, raspunsul la intrebarile tale se afla cu siguranta pe forum... acest topic se inchide.... iar intrebarile le vei pune acolo unde se discuta despre fiecare problema in parte...

ca raspuns la problemele tale nu am decat unul singur.... bucura-te de masina si FARA EXCESE... asta inseamna rodajul la masinile din aceasta generatie.... adica nu p incarci prea tare, nu o fortezi peste medie... turatie, viteza etc. regimul de functionare sa fie pe cat posibil unul cat mai lin (ceea ce cu greu se poate obtine muergand numai in oras)... in rest nu-ti face griji, bucura-te de masina! ... deci nu trebuie neaparat sa faci mii de km de drum drept numai ca sa faci rodaj... mergi cu ea acolo unde ai nevoie, eventual un week-end la mare sau la munte etc.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 19:39
Forum Renault