Nu stiu sa detashez capacele de la rotzi!!!
![]() ![]() ![]() |
Nu stiu sa detashez capacele de la rotzi!!!
Mici |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 20 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Inceraca cu o surubelnita (dreapta in vf) sa departezi capacul de janta, apoi sa bagi degetele si sa tragi. Nici nu stiu exact ce model de capace ai.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai scoate intai antifurtul daca ai asa ceva. Daca l-ai scos sau daca nu ai, baga degetele in gaurile alea din capac (preferabil ar fi sa le bagi in doua gauri diametral opuse) si tragi tare de el. Iese sigur fara sa se rupa.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
bunn topic..chiar ma gandeam si eu cum se face...eu sunt mamaliga...
![]() |
-------------------- null
|
|
Mici |
![]()
|
Eu sunt si mai "mamaliga", pt. ca "drumul spre iad e pavat cu amanunte" de genul asta!!! Deci, mi-e jena, dar nu stiam de ce nu reusheam sa scot capacele... :oops:
|
-------------------- |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Presupunand ca ai scos antifurturile (daca ai)...
Intai fa rost de o pereche de manusi vechi sau cumpara o pereche de manusi de sudura (f utile si cand faci o pana pt. a nu te murdari). Apuca cu nadejde capacul de fantele alea si trage cu nadejde...nu te jena. Pe interiorul capacului vei observa o "sarma" ce are si o "indoitura" in forma de V. La pus inapoi capacul ai grija ca V-ul ala vine peste valva. Ca sa pui bine capacul la loc aliniezi V-ul cu valva si apoi il iei la palme, pumni sau suturi (sau toate ![]() Asa-s capacele astea... le place sa fii dur cu ele ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mici...nimeni nu s-a nascut invatam...poti fi foarte tare la calculatoare...etc...si sa nu stii la masini...dar gandeste-te k ai timp sa inveti - si forumuri unde sa intrebi
![]() |
-------------------- null
|
|
Mici |
![]()
|
De acord cu "xbogdanel". In orice caz, forumul asta este extraordinar de fain!!! Gasesti, domnule, raspuns la orice problema!!! Si au oamenii rabdare cu mine, chiar daca pun intrebari aiurea!!
![]() |
-------------------- |
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dute si cerele manualul capacelor de DSN
...si poate scrie acolo |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
ZaiR, asta a fost o remarca foarte rautacioasa si o consider atac la persoana. Conform regulamentului ai primul avertisemnt.
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Mici |
![]()
|
Chestia e ca ZaiR are dreptate!!! Pentru multe chestii romaneshti ar trebui sa existe cate un manual, pt ca ....
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da dar mai este nevoie de un manual cum sa faci manualele. In fond asa s-au imbogatit atitia americani care au alunecat pe pavajul ud, s-au fript cu cafea la Mc Donald sau au facut accident ca n-au stiut ca roata sparta se schimba, incit acum ii suspectezi de prostie daca citesti un manual sau niste instructiuni oarecare de la ei. Ei, dar mai e mult pina departe cum spunea un amic....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mici |
![]()
|
Pai, oricum e bine ca ne dam seama, nu?? 8)
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
STINGEREA !!!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:35 |