THESTATIKA, energie gratuita
![]() ![]() ![]() |
THESTATIKA, energie gratuita
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Attached thumbnail(s) politica_img_14.jpg ( Size: 17.82k ) Number of downloads: 2123 |
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
S-a mai discutat pe forum, parcă...
Genul de invenții miraculoase dar care din motive misterioase nu sunt disponibile pentru publicul larg. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai care e mailul la miyth busters sa le trimit un mail ca l-am cautat da nu dau de el.poate o sa incerce ei
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C@talin |
![]()
|
am gasit cate ceva despre ea
http://website.lineone.net/~aarekhu/index.html http://www.methernitha.com/Mether_2/Free_e...ee_energie.html http://freeenergynews.com/Directory/Mether...ika_Description sunt si niste filmulete pe primul link sunt sub poze notate cu ZIP This post has been edited by salutcalin2002: 26 Jul 2006, 18:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Asta-i un subiect foarte serios pentru 0TV(pardon OTV).
Mult mai credibila este energia solara cu niste produse concrete. Am gasit pe http://www.solara.ro/ O centrala termica (cu elemente colectoare solare cu tuburi vidate superconductoare și boiler electric integrat, sub presiune). Au o mare problema aceste inventii care exista si functioneaza. Sunt cam scumpe ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cea mai decenta punere a problemei si explicatie mi s-a parut aici:
http://peswiki.com/index.php/PowerPedia:Testatika |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
a_dacian |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 May 08 ![]() |
Eu nu am crezut, ca asa sunt eu: " ce, ma prostesti in fata?!"
Si m-am uitat si pe youtube unde.. e raiul lu `toma necrediciosu` aici sunt o multime de linkuri catre resurse pentru cei care vor sa citeasca. Restul... "fericiti cei saraci cu duhul`" ![]() Remember: "STATUL TE VREA PROST!" PS: daca nu functioneaza linkul, nu va speriati, astfel de site-uri sunt sterse sistematic. Cautati cuvintele cheie pe web: free energy, water power, water power cell, Brown gas, Stanlet Meyer, Bedini motor, Newman motor, zero-point-energy, negative energy, cold fusion ![]() |
--------------------
Logan
gas+gaz :)
2008
- inca e rosu
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din cite stiu eu chiar pe forum s-a mai dicutat asta , si nu s-a ajuns la nici o concluzie
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1083068 This post has been edited by bygy007: 1 May 2008, 22:27 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai cum sa ajungem la o concluzie?Nu-i de ajuns sa fie prea multe genii, mai e nevoie si de intelegere si respect...Mai rar pe meleagurile noastre atat de orgolioase:P
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
La cat camp electromagnetic ne inconjoara, din varii surse, nu ma mir ca functioneaza .. 'din nimic'
![]() This post has been edited by hash: 3 May 2008, 09:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(a_dacian @ 1 May 2008, 18:16) aici sunt o multime de linkuri catre resurse pentru cei care vor sa citeasca. Restul... "fericiti cei saraci cu duhul`" ![]() Pacat ca mult este fictiune din ce e pe siteul respectiv, plus nu stiu cate referiri la Zeitgeist. Un aparat nu poate functiona din "nimic", nu exista asa ceva. Si nici nu cred in conspiratii globale pentru reduceri la tacere. Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. Treaba asta cu thestatika trebuie sa aibe un scop pentru care nu vor astia s-o elibereze public, sau sa o foloseasca cum trebuie. Cine stie ce carcinoame faci daca stai langa ea mai mult de cateva ore. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(hash @ 3 May 2008, 09:27) La cat camp electromagnetic ne inconjoara, din varii surse, nu ma mir ca functioneaza .. 'din nimic' ![]() iti trebuie un camp magnetic variabil pentru a genera ceva: uite experimentul frumos: iei o bobina(solenoid) si conectezi in paralel un ampermetru(miliampermetru) la ea iei un magnet si il apropii de bobina. cand magnetul este in trecere, deci campul este variabil, miliampermetrul arata valori mai mari decat 0 daca magnetul sta pe bobina<camp magnetic, dar nu variaza) miliampermetrul doarme ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ce ziceti de Wind Belt ? Nu ca ar fi din aceeiasi categorie, dar merita atentie, cred.
wind-belt_6816.jpg |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:32 |