Cu ce echipa tineti?, ca tot a inceput Liga I
![]() ![]() ![]() |
Cu ce echipa tineti?, ca tot a inceput Liga I
zvasti |
![]()
|
||
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|||
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
UTA!!!
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
uf la
![]() ![]() LE: cu cine credeti ca am votat??? This post has been edited by zvasti: 28 Jul 2006, 20:49 |
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
eu cred ca ai votat cu Steaua
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Universitatea Craiova, inainte eram suporte infocat...ma duceam la fiecare meci aproape, chiar i anu trecut cand au fost in B, dar acum prin performantele lor in amicale si mai ales ca pe mititelu il ia gura pe dinainte.
[COLOR=blue]In rest FORZA STIINTA HAI OLTENII[COLOR=blue] This post has been edited by EUROPE_: 28 Jul 2006, 22:02 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
In general sint anti-fotbal. Mi se pare un sport plictisitor.
Totusi cind mai e cite un meci important ma uit. Atunci tin cu Rapidul sau cu Sportul Studentesc. Sint niste echipe fara multe resurse, dar cu suflet mare, care in general joaca indraznet si neconservator. Nu inteleg care-i farmecul sa tii cu o echipa care nu este "underdog". Nu as tine niciodata cu Steaua - e a lu Becali si daca-i bate Rapidul am satisfactie dubla: ca a batut Rapidul si ca a luat-o in bot Becali, acest cioban care ne terorizeaza la TV. Desi, uneori a inceput sa ma amuze, e atit de timpit si isi da in petic atit de tare, incit e imposibil uneori sa nu-ti smulga un zimbet. :-( |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Jiul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
1923,s-a nascut un mit,
Nu existau stelisti si nici catei, Dar exista RAPID! ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=Vlad Georgescu,29 Jul 2006, 02:54]
Atunci tin cu Rapidul sau cu Sportul Studentesc. Sint niste echipe fara multe resurse, dar cu suflet mare, care in general joaca indraznet si neconservator. Si eu care credeam ca limbricu` ala Copos e bogat.Sa facem o cheta sa-i dam banuti sa-si poata plati suedezii. Despre Salamon sau cum il cheama pe ala de la Sportul asa le trebuie daca s-au dat pe mana unui ecscroc Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Se poate, oricum nu ma pricep la fotbal si nu ma uit decit rar, la partidele la care sint sanse mari sa fie foarte spectaculoase.
Cred ca astia care fac regulile fotbalului ar putea sa-l faca mai spectaculos daca ar micsora cu 1-2 numarul de jucatori de pe teren. S-ar da goluri mai des. Dupa parerea mea, cel mai spectaculos "spectator sport" este handball-ul. Acolo se marcheaza puncte foarte des, se rastoarna situatia fulgerator. This post has been edited by Vlad Georgescu: 29 Jul 2006, 09:06 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
DINAMO
![]() Attached image(s) ![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
UTA
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Cei care din cu Dinamo au avantajul ca pot sa strige "Ciinii rosii HAM-HAM-HAM"
Din pacate cei care tin cu Rapidul, ca mine, nu au avantajul asta. Adica si noi putem sa strigam "Hai Rapidul HAM-HAM-HAM" dar n-are nici un sens. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
Voi strigati :Hai Rrapidul CRA CRA CRA
![]() |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Lumea se-ntreaba de ce?
Noi pentru tine am face orice! Hai Craiova! Puteti urmari transmisiile live ale meciurilor Universitatii pe http://www.gruppo-maxima.ro/live/live.php This post has been edited by Maximus Decimus: 29 Jul 2006, 15:14 |
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Si eu tot cu U Craiova am votat, pentru ca am crescut in atmosfera aia minunata din anii 80.
Insa, in ultimii 15 ani, ce se petrece pe aici e o mare labareala, absolut toti care s-au perindat pe la conducerea clubului, personaje extrem de dubioase ,gen Ilinca, Gheara, Netoiu ,au furat de au rupt. Micul bufon, A. Mititelu nu mi se pare cu nimic mai prejos decat marii lui predecesori, asa ca va trece muuuult timp pana am sa revin pe stadion. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
@Pordy unde stai in Craiova?
Apropo Univ. Craiova Vaslui la pauza 0-0...ce meci plictisitor. ![]() This post has been edited by EUROPE_: 29 Jul 2006, 17:01 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Rovine
E de kko meciul, noroc cu cate un "M**e Steaua!" din tribune, care mai incalzeste atmosfera. ![]() This post has been edited by prody: 29 Jul 2006, 17:06 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
zvasti |
![]()
|
Locul 1 in poll e clar
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Campionii, campionii, ole, ole, oleeeeeeeee !!!!!!!!
Cele mai bune performante in Europa...cele mai multe titluri in Liga I...cele mai multe cupe... Anul trecut semifinalisti in UEFA. Acu 2 ani am scos pe Valencia care in momentul ala era declarata cea mai buna echipa din Europa. Anu asta rupem tot in CL. ![]() Forza STEAUA campioana!!!! This post has been edited by pastrama_stelistu: 29 Jul 2006, 18:00 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
prody |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 29 Jul 2006, 18:58) Campionii, campionii, ole, ole, oleeeeeeeee !!!!!!!! Cele mai bune performante in Europa...cele mai multe titluri in Liga I...cele mai multe cupe... Anul trecut semifinalisti in UEFA. Acu 2 ani am scos pe Valencia care in momentul ala era declarata cea mai buna echipa din Europa. Anu asta rupem tot in CL. ![]() Forza STEAUA campioana!!!! Valencia, in momentul acela, era doar o umbra a acelei echipe de care vorbesti. Las-o mai moale, man! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Intereseaza-te te rog, si dupa aia mai vorbim.
Asa cum Steaua este in acest moment CAMPIOANA ROMANIEI, asa era si atunci Valencia. Nu ma intereseaza ca unii zic ca nu era in forma si alte d-astea. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() Pai asta e cel mai important, forma de moment, nu colectia de nume. In acel moment Valencia se ducea pe tobogan, iar Ranieri era SUPERCONTESTAT! Era inevitabil sa se intample caderea. Nu neg performanta Stelei, mi-a placut foarte mult meciul, dar please, nu spune ca Valencia era asa si pe dincolo... This post has been edited by prody: 29 Jul 2006, 18:14 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
pastrama |
![]()
|
Da ce am zis io???
In momentul in care Steaua a eliminat pe Valencia, aceasta din urma era declarata cea mai buna echipa din Europa. Ce nu e corect aici? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
zvasti |
![]()
|
oare pe cand se trezesc si aia de la EA Sports sa puna oficial campionatul romaniei in FIFA? ca ar fi cazul, tinand cont ca romania avea cel mai ridicat punctaj in UEFA cu 2 echipe pana in sferturi.Sa speram ca anul asta echipele romanesti vor avea performante si mai mari in competitiile europene
|
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(zvasti @ 29 Jul 2006, 19:29) Crezi ca a auzit cineva de FC Vaslui, Unirea Urziceni, Poli Iasi, Pandurii...etc ? Sa nu uitam ca pana anu trecut, Steaua a fost singura echipa care a mai facut cate ceva in Europa. Daca mergem bine si anu asta, poate o sa avem si noi Divizia I la Fifa. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Sa ma c@c in europoli a lor.
Cartu ala iar i-a bagat pe toti cu curu in poarta! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:55 |