Testul elanului, - facut de voie de nevoie!
![]() ![]() ![]() |
Testul elanului, - facut de voie de nevoie!
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
ESP.
|
--------------------
.
.
.
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca era acolo o SuperNova,ii scartaia volanul si hayonul si nu reusea aceasta manevra kamikaze
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
^
![]() ESP m-ar fi ajutat sa revin pe traiectorie fara derapaj, insa ABS-ul m-ar fi ajutat initial sa efectuez manevra cu piciorul inca pe frana, astfel ajungand la o viteza mai redusa in momentul in care evitam pe cutunache. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu cred ca l-as fi calcat pe cutunache fara nici un pic de remuscare.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer si eu de cand am avut la constatari o SuperNova ajunsa dauna totala, soldata si cu raniri grave ale conducatorului auto si sotiei sale (oameni la 60 de ani) pentru ca au vrut sa evite un maidanez pe undeva pe langa Scoala Americana, nu mai am mila si prefer sa intru in plin. Problema e ca e o reactie de moment...fara sa vrei incerci sa eviti...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai facut tu AND nu este chiar testul elanului si mai degraba un test de evitare
Testul elanului se face la 60 Km/h Ai avut o viteza prea mare si faptul ca l-ai evitat este meritul tau. Pt cei care spun ca mai bine calca ciinele, nu le doresc sa ajunga in acea situatie. Oricum este o manevra reflexa pe care o faci aproape inconstient. Oricum ce i s-a intimplat Loganului nu a fost in timpul testului elanului, pe care de altfel l-a trecut la 72 km/h This post has been edited by costi: 29 Jul 2006, 20:38 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am patit si eu odata, demult (aveam o dacie break) o faza, am vazut ca-mi iese cainele in fata, am bagat frana ca bou' si din cauza faptului ca frana inegal am inceput sa ma indrept spre niste copaci de pe marginea drumului, in derapaj...
Am avut prezenta de spirit sa dau drumul la frana, am f**** cainele si mi-am vazut sanatos de drum... De atunci am bagat la cap metoda asarban: incadrat cotarla intre roti si acceleratie (sa ridice masina botu') cat cuprinde. Sau il iau in plin (cu buleala de rigoare), nu ma apuc sa intru pe contrasens sau sa intru in copaci sau santuri... Da-l in ma-sa de caine, pielea mea e mai pretioasa. This post has been edited by GoGu: 30 Jul 2006, 18:10 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Testul elanului= schimbare de banda FARA FRANARE la 60 km/h, din scurt. Asta seamana mai mult a test ISO!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mi-am adus minte ce pati si eu acum 1 an. Veneam de la Baia Mare la Cluj, abia iesisem din Baia Mare aveam vreo 70 la ora, intersectie cu un drum fara prioritate (drumul merge catre comuna Borlesti care cunoasteti zona). Si iese un berbec cu un break la 5-10 metri in fata mea. Din reflex am tras tare stanga, masina s-a comportat exemplar fara derapaj sau alte nebunii. Intrebarea e: daca venea cineva de pe contrasens ce faceam ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
rerecroS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 28 April 06 ![]() |
Mama lor de caini - eu parca sunt un magnet pt. ei. Nici nu mai stiu de cate ori mi-am spart spoilerul in ei, inclusiv o data cand era sa fac accident din cauza unuia.
Acum nici nu ma mai stresez - cand vad caine in fata nici macar nu pun frana (ca se lasa masina de bot si se sparge spoilerul ![]() ![]() A, o data am dat peste un iepure - am oprit, l-am luat si l-am facut la cuptor .. yum ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
povesti...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
O să ajungă topicul ăsta... iubitori de animale vs neiubitori de animale...
și ontopic: eu încă încerc să evit animalele ce-mi sar în cale. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
costi |
![]()
|
E inevitabil...
![]() Eu inteleg ca nu vrea sa-si riste masina sau viata dar sa te bati dupa aia cu caramida-n piept ...... Tine de educatie ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AND |
![]()
|
Momentul a tinut de instinct. Masina + caine = accident => instinct de evitare a accidentului.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
costi |
![]()
|
AND nu ziceam de tine ci de rerecroS'
Una e sa fie un accident si alta e sa-i vinezi ! Nu judec pe mine, poate sint eu defect dar in conditii normale de trafic e grau sa nu vezi un ciine..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mancam iepurele
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
costi |
![]()
|
te maninca pielea ?
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu-l mancam ca mi-e mila ... dar il luam si-l vindeam cuiva ...
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mie mi se face greata de carne de iepure, mi se pare chiar dezgustator, nu cred ca as putea manca asa ceva vreodata. Cred ca si o pisica ar avea cam acelasi gust.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
Reflexul asta de a feri cainele e dezatruos in Bucuresti. Sunt mii de caini care se plimba pe drum, nici macar nu se feresc. Imaginati-va ca aveti 'super-reflexul' asta si trageti de volan. Intrebare: pe cine loviti mai intai? masinile parcate? cele de pe contrasens? vreun pieton? sau te loveste ala din spate cand infigi ('din reflex') piciorul in frana?
|
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io pana acum am ferit toti cainii (pisicile, iepurii, caprele, vacile etc) care mi-au sarit in fata si nu am lovit nici o masina parcata sau in mers. Consider ca e mai bine sa incerci sa eviti cainele si sa nu patesti nimic la masina decat sa-ti spargi bara si sa omori si un suflet nevinovat.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Subscriu la ce a spus Pastrama , dar cu mentiunea ca se pot face accidente groaznice din evitare unor caini , pisici etc . Oricum , cred ca nu e deloc placut sa omori un suflet nevinovat , asa cum zice constanteanul cel stelist .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
care suflet nevinovat bre? sa invete
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca tot n-aveti ce-i face la caine.. macar sa nu franati.. (testat ford focus vs caine mare.. pus frana.. botu in asfalt.. caine... spart parbriz+bara+manjita capota de sange- ce greu a fost de spalat.. plus polish- cainele avea nisip pe el.. sau ceva a zgariat vopseaua vizibil .)
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
tinere22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 April 06 ![]() |
Depinde foarte mult viteza de deplasare ,calitatea anvelopelor,eficienta amortizoarelor si a sistemului de franare.Dupa umila mea parere ABS,ESP si alte noutati contribuie ff mult la o deplasare in siguranta dar.....sa nu uitam ca un sofer cu reflexe bune se descurca oricum.Ca un sfat:evitati manevrele bruste cand conditiile atmosferice nu sunt OK
![]() |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Ma indoiesc ca in "traficul infernal" din Bucuresti nu ai fi in stare sa eviti un caine ametit care ajunge pe carosabil din cine stie ce motive, doar daca nu cumva incalci limita de viteza "care e doar pentru fraieri...
Pentru ca circul destul zilnic prin Bucuresti mi s-a intamplat de nenumarate ori sa imi sara in fata cate un caine sau pisica, si inca n-am lovit nici unul...Pur si simplu franez, il las sa treaca sau sa se intoarca pe trotuar si imi vad de drum. La 50km/h sunt convins ca daca esti cat de cat atent poti evita orice fel de incident, mai ales daca ai abs, cauciucuri bune... Daca la viteza mica nu poti evita un caine, inseamna ca nu poti evita nici un om, deci nu ai ce cauta pe strada cu permisul in buzunar dupa parerea mea. La viteza mare sunt de acord ca o manevra brusca de evitare poate deveni foarte periculoasa deci nu va puneti viata in pericol, insa cand ceva se poate evita nu ai scuza. In caz contrar sa dam start la un Carmageddon, ca tot am eu boala pe cei care trec prin loc nepermis, abia isi taraie c....u' si te privesc sfidator. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:18 |