Masina tremura
![]() ![]() ![]() |
Masina tremura
joarza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 / Ambition
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Fa un test de amortizoare. Nu e foarte scump.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu e de la un amortizor, mai verifica in ca o data presiunea in roti. Cu alt aparat sau la alta vulcanizare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ti-au verificat strangerea suruburilor de la scut sau de la carenajele termice ale esapamentului? Nici nu-ti imaginezi cat de urat se transmit in habitaclu vibratiile .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
aproape sigur ca este de la scut
|
-------------------- |
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
Cand mi-ai ridicat dci ambition-ul meu, prin martie, am sesizat un bocanit infernal si un tremurat nasol dupa fix 48 de ore. 2 prezoane din 4, la roata din fata stanga erau doar "puse" nu si stranse. Lucru care a dus si la distrugerea jantei.
Am facut atunci un scandal monstru la dealer. Mi-au ridicat baietii masina pe rampa aproape instantaneu si au luat la mana tot ce insemna surub. Am fost extrem de suparat, mai ales pt. ca eu circulam cu sotia gravida in luna a 7-a. Im mod sigur cei de la fabrica nu-si facusera treaba pana la capat, dar dealerul trebuia sa verifice si sa pregateasca masina pentru vanzare. |
-------------------- |
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
poate le-a slabit umpic un prieten
daca erau slabite auzeai din primi km |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:09 |