am luat la politehnica, inginerie mecanica
![]() ![]() ![]() |
am luat la politehnica, inginerie mecanica
ilikecheese |
![]()
|
||
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu acuma am intrat la inginerie mecanica.. Bruuuum bruuum
Cum a fost? E greu? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Tot acum am intrat si eu mai.
Habar nu am cum e doar ca am auzit niste zvonuri ca cica e greu. This post has been edited by ilikecheese: 29 Jul 2006, 22:06 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Am luat in sfarsit la facultate!!yupppy!!
Eu credeam ca ai terminat.. Cica am luat ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Ce sectie? Mecatronica?
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Inginerie mecanica
Deci e asa: Poli>Mecanica>Inginerie Mecanica This post has been edited by eXtenSion: 29 Jul 2006, 23:15 |
--------------------
facebook
groups
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Felicitari la viitorii ingineri.
Cind se va infiinta Loganistica? ![]() Klaus ar putea fi conferentiar direct. ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Bine ati venit in "club".De aici va trebuie multa rabdare si ceva nopti pierdute!
Politehnica fac. Transporturi-AR Politehnica CUT nr.1 |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari.
Din pacate, banii se fac in vanzari. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Sal baieti...si eu am intrat la poli
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dandrei: 30 Jul 2006, 07:29 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari.
Dar sa stii ca intra cine vrea iese cine poate. Nu prea sunt câinii cu colaci in coada. Desi stiu ca in partea ailalta la cai ferate se da la greu. |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Sunt curios daca peste 1 an o sa mai fiti la fel de fericiti.
P.S. Politehnica, Transporturi-MR (an 3 spre 4) ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Cica trei ciini stateau de vorba si se laudau:
-Primul: Am intrat la facultatea de stiinte politice, aici nu trebuie sa stii multe ci doar sa latri cit mai tare. -Al doilea: Am intrat la medicina, de bine de rau mai gasesc cite un os de ros. -Al treilea: Ce fraieri sunteti ca nu ati venit la Politehnica ca acolo e adevarata viata de ciine! PS. Desi e vechi si ar fi trebuit la bancuri merge cutopicul de aici. PS2; Felicitari pentru reusita, distractiva cit mai puteti ca din toamna incepe adevarata viata de ..... This post has been edited by nik1965: 30 Jul 2006, 10:32 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
QUOTE(nik1965 @ 30 Jul 2006, 11:31) PS2; Felicitari pentru reusita, distractiva cit mai puteti ca din toamna incepe adevarata viata de ..... Incepe viata de student: cu nopti nedormite, pierdute cu invatatul dar si cu petreceri de petreceri. Nu ii mai speriati ca nu au de ce sa se sperie. Bafta si sa ne spuneti dupa sesiune ce restante aveti ![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
UPB>Transporturi> AR anul 5 Felicitari si aveti grija la cainii de la IMST! Ce facultate placuta o sa aveti cu ajutorul Tratatului Bologna.......
Pentru cei de la AR, au plecat Stoicescu si Fratila, mare fericire pentru voi! P.S Fratele meu a terminat ingineria mecanica din UPB si acum e director de vanzari la o companie petroliera, deci bani ies si de aici..... This post has been edited by einstein1984: 30 Jul 2006, 17:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Da ce au aia de la IMST?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
einstein1984 si B 45 GAO aveti cumva colegi care in anul 3 la inceput au reusit sa se transfere de la MR la AR? Dintre cei ce n-au avut barem ca sa intre la AR si au fost "bagati" la MR.
Cu cine trbuie sa "vorbesc"? |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Cainii de la IMST e multi si rai. Cei de la transporturi stau in spatele facultatii si sunt mai cuminti.
2. Cand am intrat eu, din anul 1 erai ori MR, ori AR. Vb cu ydaniel, ca el trece anul 4 acum. Au venit si de la energetica , cu echivalari de examene. Intreaba intai la secretara anului tau, ea sigur stie ce si cum. Dar nu te duce cu mana goala, ca nu afli nimic. De fumat fumeaza toate, beau cafea, intelegi tu.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum impartirea intre autovehicule rutiere (AR) si material rulant (MR) se face intre anul 2 si 3. Se trage linie la numarul de credite stanse si se face departajarea. Cum 99% vor la AR, intra cei cu cele mai multe credite dintre toti. Eu nu sunt sigur ca dupa sesiunea de restante o sa ajung la un nr f mare de credite (anu trecut s-a tras linie la 104 din 120).
Si pentru ca suntem in Romania ma gandesc ca orice e posibil. La secretara am cotizat de cateva ori. M-a ajutat pana acum. Dar acum o tine cum ca nu se poate. Ca se poate face transfer dar sa trec la "cu taxa". Care taxa era 26 mil pe an, anu trecut. Daca stiti ceva mai mult v-as ruga sa-mi ziceti si mie. |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Spune ce restante ai si poate te indrum nitel in directia corecta......
Eu nu am cotizat, dar am colegi care stiu tot ce e de stiut in domeniu. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ilikecheese |
![]()
|
E multi ce-i drept..rai zici?n-ar nimic punem lesa:))
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu unul eram tare bucuros ca am intrat la Poli acum 4 ani ... Inginerie Economica la IMST!
Dupa prima sesiune am zis ca nu sunt facut pentru asa ceva.. Un profesor mi-a zis ca nu ii place fata mea si ca o sa ma vada la toamna! ![]() Aveam pe unu de fizica care trecea toate fetele.. Cica ele erau putine si trebuiau crescute cu grija! Si asa mai departe... Am renuntat la Poli si acum sunt la ASE, la Comert, anul 3 IDD! Nu m-am dus decat la examene, nu am invatat DELOC, nu am facut nici un referat! Si in 2 ani am fix 3 restante! Asa ceva nu o sa vezi la Poli! Cine cauta viata la Poli, sa renunte... Daca vrei sa muncesti, sa iti iei o masina, sa ai posibilitati, recomand o facultate la distanta! Poate ziceti ca nu raman cu nimic din facultatea asta... Cui ii pasa? Cand o termin o sa am experienta 4 ani si o diploma! Pe mine din pacate facultatea m-a invatat sa copiez, sa insel, sa mint! De ce? Pt ca fara diploma aia nu faci nimic! Tragic este ca foarte rar ajungi sa lucrezi pe domeniul pe care ai facut facultatea! Foarte rar! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Da din pacate cunosc multe cazuri in care au facut o facultate si au practicat cu totul alt job.
E stupid sitemul nostru romanesc. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Asa din curiozitate cam cate ore faci pe zi la poli?
Ce stiti de profii aia de acolo? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Las' ca am avut eu in anul I (automatica) curs de 4 ore, ceva mate, ecuatii diferentiale parca. Absolut ingrozitor, deja din a 3-a ora nu ma mai puteam concentra... Drept pentru care nu am mai calcat vreodata pe la cursul ala.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Mama ce fericit eram ca am intrat...dar acum ...nu stiu ce sa mai zic...ati bagat frica in mine...:-ss...
This post has been edited by dandrei: 31 Jul 2006, 07:09 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 31 Jul 2006, 00:19) Eu unul eram tare bucuros ca am intrat la Poli acum 4 ani ... Inginerie Economica la IMST! Dupa prima sesiune am zis ca nu sunt facut pentru asa ceva.. Un profesor mi-a zis ca nu ii place fata mea si ca o sa ma vada la toamna! ![]() Aveam pe unu de fizica care trecea toate fetele.. Cica ele erau putine si trebuiau crescute cu grija! Si asa mai departe... Am renuntat la Poli si acum sunt la ASE, la Comert, anul 3 IDD! Nu m-am dus decat la examene, nu am invatat DELOC, nu am facut nici un referat! Si in 2 ani am fix 3 restante! Asa ceva nu o sa vezi la Poli! adrian, eu am facut ceva foarte asemanator cu ce ai facut tu... acum 7 ani am intrat la electronica si telecomunicatii... MARE GRESALA... dupa 2 ani am dat la ASE, la Cibernetica, facultate pe care am terminat-o anul asta fara probleme... eu nu am fost omul care sa mearga in fiecare zi la cursuri, laboratoare, seminare si altele... dupa 2 ani de poli, deja mi se parea foarte enervant faptul ca trebuiau facute toate laboratoarele, iar in anul 2 semestrul 2 aveam 6 materii, fiecare cu laboratorul ei... asta a pus capac si in vara am dat admiterea la ASE, unde am intrat fara probleme la fara plata (ultimul an in care am prins fizica la admitere... iar dupa 2 ani de poli admiterea la ASE mi s-a parut o joaca de copii..) nu am regretat si nici nu regret nici o clipa faptul ca am terminat ASE-ul... la ASE boierie in comparatie cu poli... orele de 40 minute, o zi libera, fara laboratoare... doar razlet un proiect pe ici pe colo... in medie cred ca am mers la facultate maxim o zi la 2 saptamani... ![]() P.S. pentru noii studenti multa bafta in anii care urmeaza si nu uitati ca cei mai frumosi ani sunt anii de studentie, asa ca bucurativa cat mai mult de ei... ![]() This post has been edited by AlinI: 31 Jul 2006, 08:28 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
einstein1984 |
![]()
|
Voi nu avti vointa. Eu pana in anul 3 nu am avut restante, iar alea pe care le acum chiar nu sunt din vina mea (cine a auzit de Stoicescu stie de ce). In plus, un inginer poate lua lejer jobul unui absolvent de ASE, dar invers e mai greu .
P.S. Adrian Videanu a terminat Politehnica, Transporturi AR in 91 , si ia uite ce rau o duce! P.P.S. Mergeti la laboratoare, ca alea sunt obligatorii. Daca vreti si o medie peste 8 (bursa), audiati si cursurile. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:50 |