Piese Super Nova, Frana de mana
![]() ![]() ![]() |
Piese Super Nova, Frana de mana
Sasha |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Europa
- B-29-MMN
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da gasesti in Vitan. Pretul......
Ai probleme cu cureaua de distributie de vrei sa o schimbi ? daca nu, asteapta pina la 60.000. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești convins convins că are numai 55kkm? Are mai mult de 4 ani? Dacă răspunsul la prima e negativ și la a doua pozitiv, schimb-o; oricum va trebui să faci asta peste 5000 și așa măcar ar trebui să fii cu inima-mpăcată că nu riști să-ți faci varză distribuția.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am aceeasi problema la SN mea ! Am luat masina cu butonul de la frana de mana sarit ! Cam la ce pret gasesc mecanismul ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
leop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dani_nistor @ 6 Aug 2006, 11:28) Si eu am aceeasi problema la SN mea ! Am luat masina cu butonul de la frana de mana sarit ! Cam la ce pret gasesc mecanismul ? In Vitan,in februarie,tija din interiorul manetei frana mana+botonu`=150.000 da`nu prea era de gasit ansamblul ![]() |
--------------------
dacia
supernova clima
- b10 leo
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
La magazin de piese auto pe iuliu maniu langa statia ratb apusului pe dreapta cand mergi spre iesirea din Bucureti:
- capac vas expansiune DSN = 13RON - acelasi capac SLZ/LGN = 36RON Am vrut sa-l iau pe al doilea dar mi s-a parut cam scump ![]() |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
QUOTE(costinel_sandu @ 8 Aug 2006, 13:09) - capac vas expansiune DSN = 13RON - acelasi capac SLZ/LGN = 36RON Am vrut sa-l iau pe al doilea dar mi s-a parut cam scump ![]() De ce nu l-ai luat pe cel mai ieftin? Sunt aceleasi motoare, de ce ar diferi busoanele de la vas de exp??? Probabil cel de SN era la pret vechi. |
-------------------- |
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Nu l-am luat pe cel vechi pentru ca as vrea sa iau din cel negru de SLZ/LGN deoarece mentine in circuit o presiune mai mica decat cel de DSN si astfel protejez cat de cat radiatorul + caloruiferul care dupa cum se stie sunt destul de sensibile la DSN.
S-a mai discutat undeva pe forum de chestia asta, nu mai stiu exact unde... |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Daca asta e singurul motiv, ia-l pe cel vechi, desfa-l, taie 1/2 spire la arcul supapei si ai obtinut o scadere de cca 250mbar la presiunea de deschidere. Nu stiu cat are SLZ, dar 250mBar duc la scaderea temp de fierbere cu cca 3-4C (de la circa 110 -> la 106). Nu ar trebui sa fie probleme, pana iti pica termostatul
![]() Eu am capacul original, si dupa ce am inlocuit caloriferul cu unul de BMW nu am mai avut probleme cu circ de racire. In 4 ani - 1 calorifer picat. Eu nu m-as stresa prea tare - problema e cu caloriferul cel mai des. Radiatoarele cad mai rar. Sfatul meu - lasa capacul original asa cum e, ca e OK. Dupa cum vezi, cel de SN este frantuzesc, asa ca au stiut ei ce-au facut acolo. This post has been edited by Stefan_B: 9 Aug 2006, 09:25 |
-------------------- |
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic referitor la radiatoare, eu am schimbat vreo 4. Dupa aia, am iesit din garantie, si a inceput sa curga si asta de acum, assa ca as considera-o o problema.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:08 |