Cursuri inot
![]() ![]() ![]() |
Cursuri inot
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
La 26 de ani poti invata singur, la mare, de exemplu. Te duci si tu pana unde are apa 1 sau 1.5 metri, te avanti in fata, si dai din maini, inspre exterior. Tine-ti degetele lipite si respiratia pt. inceput, dar cu plamanii plini
![]() NU INCERCA DE UNUL SINGUR SA PUI IN PRACTICA CE TI-AM SPUS! ASIGURA-TE CA ESTI SUPRAVEGHEAT DE CINEVA, DE PREFERAT CINEVA CARE STIE SA INOATE! Succes! This post has been edited by woth: 1 Aug 2006, 21:40 |
-------------------- |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mai bine pentru a invata este sa fii in apa fara valuri . De preferat in apa sarata . In apa sarata o sa fii in stare sa stai la suprafata fara efort .
Cand o sa treci la apa dulce o sa iti fie mai usor . Eu iti recomand sa dai din picioare de la bun inceput . Si inca un pot . Nu te concentra sa stai cat mai sus de suprafata . Ideea este sa stai doar cu nasul afara din apa . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si nu uita sa si respiri,e foarte important ca sa nu obosesti repede.nu te speria de o gura, doua de apa, asa e la inceput.Sau daca ai bani de cheltuiala, cursuri se fac la bazinul de la Floreasca, mergi acolo si intrebi.Dar asa informativ doar intrarea la bazin costa vreo 100ron 10-12 intrari (doar pe abonament).Bafta!
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Du-te invartindu-te !!! Chiar il vezi pe D-l Gabone aliniat la cursuri de inot cu flotori la subrat si dopuri in urechi alaturi de niste pici de 7 - 8 ani ?
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce de inotatori p-aici.
Banuiesc ca voi sunteti d-aia care inoata astfel incat sa nu li se ude freza ![]() _______ Smecheria sta in felul urmator. Fa din apa prietenul tau, nu apa ineaca ci doar disperarea omului. Obisnuieste-te sa te scufunzi si sa expiri cand bagi capul sub apa. (asta o faci la apa mica cu trunchiul cat mai vertical) Pe acest principiu incearca apoi sa dai si din maini, in stil "broasca". Pentru siguranta poti sa te ajuti cu picioarele in pamant. Cand dai din brate, impingi si cu picioarele in pamant ca sa iesi la suprafata. Cand mai deprinzi miscarea incearca sa ridici si picioarele de pe sol. Daca stilul "broasca" ti se pare dificil, incearca sa dai din maini in stil "caineste". Fa miscarile normale, nu rapide si in disperare de cauza pentru ca ai sa obosesti repede si o sa ti se para foarte dificil sa te tii la suprafata. Ideea e sa te obisnuiesti sa nu-ti fie frica daca iti intra capul sub apa si sa stii sa te coordonezi astfel incat sa-l scoti cu usurinta la suprafata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
si nu uita! respiratia conteaza cel mai mult. nu uita sa ai tot timpul aer in piept. astfel te scufunzi, mai ales daca esti incepator...
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Aceeasi situatie si la mine
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La piscina din complexul Lia Manoliu se organizeaza cursuri de inot, cu instructori care au invatat la ANEFS. Piscina e foarte curata.
Cum zicea si vis a vis, daca nu te simti in largul tau in apa, nu o sa iasa prea bine. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
La virsta asta nu cred ca o sa te simti in largul tau la un curs de inot. Plus ca instructorii sint tipicari, cu rutina lor; pedagogia respectiva e gindita pentru copii, iar instructorului ii e greu sa iasa din ea, gindeste-te ca face asta zilnic. Din experienta cu sotia: de preferat la mare, cu un amic rabdator, obiectivul fiind nu neaparat sa inveti sa inoti din prima, ci sa stai relaxat in apa, sa plutesti, sa te misti prin apa fara sa mai fii crispat. Miscarile vin dupa aia, apoi poti sa inveti cite stiluri vrei tu sau sa-ti nascocesti propriul stil. Stilul broasca este cel mai eficient din punctul de vedere al efortului; daca esti relaxat, poti sa inoti asa mult si bine. Ce ai prins o data nu mai uiti in veci.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Aug 2006, 09:07) La piscina din complexul Lia Manoliu se organizeaza cursuri de inot, cu instructori care au invatat la ANEFS. Piscina e foarte curata. Cum zicea si vis a vis, daca nu te simti in largul tau in apa, nu o sa iasa prea bine. Subscriu la ce e mai sus si vreau sa mai spun ca si la Floreasca se poate merge. Am vazut si acolo instructori si multe fete la invatat ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
criss_slc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa fii optimist. Eu am invatat sa inot pe la 24-25 de ani, de unul singur, la mare. Eh, de fapt nu chiar singur. In apa, langa mine, era o pereche (ardeleni) cam de aceeasi varsta, iar tipa se chinuia sa isi invete amicul sa inoate. Numai ca ala (spre "disperarea" ei) numai de inotat nu avea chef si se tot agata de ea. Fiind aproape de ei (intamplator, desigur
![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Logan 1,5 dCi Laureate/Astra G
2007/2002
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
La mine faza cu inotatul a inceput in felul urmator. Eram intr-un cantonament si maseorul m-a aruncat in apa (la mare) si mi-a zis: descurca-te! Bineinteles ca ma mai ajuta el dar asa am invatat sa calc apa. Dupa aia am invatat cu profesori cum trebuie sa inot bine. Inceputul e mai greu, pana simti apa, ca dupa aia totul vine usor si de la sine.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
nicknein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Xplode @ 4 Aug 2006, 09:51) La mine faza cu inotatul a inceput in felul urmator. Eram intr-un cantonament si maseorul m-a aruncat in apa (la mare) si mi-a zis: descurca-te! Bineinteles ca ma mai ajuta el dar asa am invatat sa calc apa. Dupa aia am invatat cu profesori cum trebuie sa inot bine. Inceputul e mai greu, pana simti apa, ca dupa aia totul vine usor si de la sine. Si la mine tot asa ar fi trebuit sa inceapa. La 4 ani m-a aruncat bunicu-meu in bazin la Floreasca. Vezi Doamne asa stia el ca se face... Si m-am speriat asa tare ca nici pina acum nu am invatat sa inot. Am prins atunci o frica de apa pe care nu reusesc sa o inving. Stiu teoria despre cum se inoata. Practica insa ma omoara. Cum nu mai simt nisipul sub talpi e nasol. Chiar nu stiu ce sa mai fac. ![]() |
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu te lasa pagubas.
Du-te la cursuri de inot, si o sa te invete instructoarea. Poate ai noroc si dai chiar de una misto! Nu te lasa numai din cauza faptului ca ailalti sunt mai mici. O sa ai infinit mai multe bucurii dupa aia. Un instructor stie sa te invete sa inoti fara sa te streseze. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:05 |